بچه ها من یه سوال دارم در مورد وقت ویزای غیر دانشجویی - ویزای J1-. وقت ها هنوز باز نشده یا اینکه پر شده؟ چون توی usvisa-info میگهnot available . منظورش چی؟

بچه ها من یه سوال دارم در مورد وقت ویزای غیر دانشجویی - ویزای J1-. وقت ها هنوز باز نشده یا اینکه پر شده؟ چون توی usvisa-info میگهnot available . منظورش چی؟
بدون مرز و محدوده / وطن یعنی همه دنیا...
دوستان سلام
من از دبی وقت گرفتم. ام اهنو مرددم که برم اونجا یا آنکارا
خواستم با همون اکانت دبی برم تو سایت آنکارا، بهم ارور داد
میگه شما از جای دیگه وقت مصاحبه گرفتی، اگه میخای بیای تو، باید اول باید اونجا رو کنسل کنی.
یعنی این که همزمان نمیشه از دو یه سه سفارت وقت گرفت؟ درست متوجه شدم؟
دوستان در اکانت وقت گیری،وقتی عضوی از خانواده رو اضافه کنیم و بعد حذف کنیم،آیا میشه دوباره اضافه اش کرد؟ مثلا اگر اطلاعاتی که دادیم اشتباه باشه و قابل ویرایش نباشه.
آخه وقتی حذف رو میزنم پیغام میده،حذف کردن اعضای خانواده برگشت ناپدیر است،آیا مطمئنید که میخواهید این عضو را حذف کنید.این یعنی چی؟یعنی نمیشه دوباره اضافه اش کرد؟
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

میشه از الان وقت از سفارت گرفت با اینکه فعلا جواب قطعی نداریم ار دانشگاه ها؟
جواب قطعی ندارین، یعنی هنو جواب پذیرش تون معلوم نیست یا جواب فاندتون؟ اگه جواب پذیرش تون هنو نیومده یعنی آی20 براتون هنو صادر نشده. پس:
اگه بخاین از سفارت هایی که سیستم وقت دهی اینترنتی دارن (دبی، ایروان، آنکارا، باکو و ...) وقت بگیرین حتما باید SEVIS code فرم آی20 تون و داشته باشین. در نتیجه از اینا نمیشه وقت گرفت.
اما فکر کنم از سفارتهایی که ایمیلی وقت می دن از جمله عشق آباد بشه وقت گرفت، مطمئن نیستم.

بچه ها! من یکم گیج شدم! لینک زیر ویزای J1 رو توی کنگوری student قرار داده! از اون طرف دوستا میگن واسه J1 برای وقت سفارت باید ایمیل زد.
دوستانی که J1 اپلای کردن میشه کمک کنن؟ من هر چه زودتر باید وقت بگیرم
هایزنبرگ عزیز! منتظر راهنمایی شما هم هستم
http://turkey.usembassy.gov/visa_categories.html
بدون مرز و محدوده / وطن یعنی همه دنیا...
علاقه مندی ها (Bookmarks)