سلام.
١.ارشد رو تو يه دانشگاه اروپايي مثل ايتاليا يا حتي تركيه بخونيم،واسه بعدش واسه دكترا اگه بخواييم بريم امريكا تو ويزاش تفاوتي ميكنه؟منظور راحتتر ميشه يا اصلا تفاوتي نميكنه؟
٢.زمينه acoustic , vibration و كلا dynamics تو مكانيك حساسن؟
ممنون
لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
سلام.
١.ارشد رو تو يه دانشگاه اروپايي مثل ايتاليا يا حتي تركيه بخونيم،واسه بعدش واسه دكترا اگه بخواييم بريم امريكا تو ويزاش تفاوتي ميكنه؟منظور راحتتر ميشه يا اصلا تفاوتي نميكنه؟
٢.زمينه acoustic , vibration و كلا dynamics تو مكانيك حساسن؟
ممنون
the best , never rest
سلام
تو ویزا اگر سه تا سفارت اصلی برید خوبه و منفی نیست.. ولی مثلاً بوده کسی که آلمان خونده مستر رو و آلمان اقدام کرده رد شده! ولی رفته سه تا اصلی و گرفته... همین طور سوئد... ولی ایتالیا مورد نداشته سفارت خودش برای کسایی که اونجا می خونند!
در مورد کلیرنسش فرقی نمی کنه و احتمال ریجکت تو همه یکیه تقریباً... استثناهایی بوده که کیسی که کمتر حساس بوده از سفارت های اروپایی رد شده ... و یا بر عکس... کیسی که حساس بوده کلیر شده... میشه این طور استدلال کرد که آفیسر وارد نبوده و سریع کلیر کرده و از دستش در رفته... و در مورد ریجکتی ها میشه گفت آفیسر وارد نبوده و ریسک نکرده و سریع رد کرده!
آکوستیک یکی دو تا بیشتر ردی نداشته... ارتعاشات هم همینطور... بستگی داره به کاربردش... مثلاً ارتعاشات توربوماشین حساسه!! ارتعاشات جرم و فنر حساس نیست!
مثلاً دیده شده کسایی که عیب یابی تجهیزات دوار با استفاده از سیگنال ارتعاشاتی کار کردند مشکل خوردند... و غیره!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام بر دوستان، به خصوص منتظرین
من قبلا همین جا توی پست 939 شرایط مو گذاشته بودم و چندتا از بچه ها لطف کرده بودن نظر داده بودن. چون کمی شرایط م فرق کرده خواستم دوباره نظر شما رو بدونم.
کارشناسی فیزیک دارم، ارشد تکنولوژی آموزشی و در دوره دکتری Education از UCF پذیرش دارم فعلا بدون فاند. استادی دارم اونجا که قول هایی بهم داده از جمله این که برام GA جور کنه، که هنوز خبر خوبی ازش نشنیدم و همش می گه دارم دنبال میگردم برات. و یا اخیرا گفته که داره پروپوزال میده برا گرنت. که اگه پذیرفته بشه، می تونه خودش بهم RA بده. سربازی معاف موارد خاص (دو برادر معلول) هستم و سابقه کار دولتی هم ندارم (صرفا سه سال در مدرسه غیردولتی تدریس داشتم)
راستش استادم که همچنان بهم امیدواری می ده که احتمال پیدا شدن فاند هست همچنان. اما از طرف دیگه هنوز که هنوزه تضمینی بهم نمیده و من و تو یه حالت بیم و امید قرار داده فعلا.
یه تصمیم ی داشتم. میخاستم باهاتون در میون بذارمش. نظر شما رو هم بدونم.
چون پارسال از دبی وقت گرفته بودم و نرفتم برای مصاحبه (چون فاند همین دانشگاه برام جور نشده بود و من بدون فاند نمی تونستم برم) بنابراین از دبی می تونم الان وقت بگیرم که همین کار و هم کردم. اما راستش هزینه هاش برام بالا در میاد و می خام در عوض اون وقت و کنسل کنم و از آنکارا وقت بگیرم. راستش با خودم فکر می کنم که از فرصت استفاده کنم و برم انکارا برا مصاحبه ویزا. اگه ویزام جور شد، و تا اون وقت هم فاندی تونستم پیدا کنم که پا میشم می رم. اگه هم چور نشد، فوق ش یه سفر ترکیه رفتم و یه ویزای آمریکا توی پاسم خوردهتازشم هنو جواب 4تا دانشگاه دیکه م هم مونده.
راستش بازم کمی مردد هستم بر انتخاب سفارت آنکارا، چون یکی از دوستان توصیه کرد که همون دبی و برم، چون مالتیپل بودن ویزا هم برام مهمه. اما خب از اون جا که رفتن م برا خودم قطعی نیست و نمی دونم چی میشه آخرش، نمیخام متحمل هزینه های زیادی بشم برای سفر مصاحبه ویزا.
ببخشین سرتون و درد آوردم. پیشاپیش ممنونم از این که وقت گذاشتین و خوندین مطالبم و احیانا در موردش نظر می دیدن.
شما همون طوری که امیر جان گفت باید 160 دلار رو دوباره بریزید! در ضمن شما باید برای پک آپ از آنکارا خودتون برید که خودش هزینه رو زیاد میکنه!
اگر میتونید یه نامه تو سربرگ بگیرید از استاد که اعلام کنه تو اولویت فاند هستید و داره تلاش می کنه برای فاند... و این رو ببرید دوبی براتون خوبه و احتمال گرفتن ویزا خیلی بالا میره به همراه یه BS خوب! یعنی به آفیسر میگید استادم دنبال فاند هست و فکر می کنه تا جولای فاند رو میگیره... حتی اگر نگیره من BS خیلی خوبی دارم و می تونم خودم رو ساپورت کنم تا فاندم وصل شه! در ضمن دانشگاهی که ی میرید اگر وسط ترم هم فاند بگیرید پول شهریه رو کاملاً بهتون پس میده... فقط هزینه های زندگی تا اون لحظه رو نمیده که میشه ماهی حدود 1200 دلار! یعنی به فرض اگر اول دسامبر هم فاند بگیرید جمعا 3 تا 1200 دلار از جیب دادید!
بگذریم... اگر استاد نداد این نامه رو که بعید میدونم اگر زرنگی بکنی نتونی بگیری.. میتونی ایمیل هاش رو پرینت کنی بدی!
دوبی رو برات بد نمیبینم... ولی مسلماً آنکارا بهتره!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام
شما دبي و انكارا براتون فرق زيادي نميكنه اگر كه هزينه ملاك نباشه. اما اگر روي كاهش هزينه ميخواهيد كار كنيد مجبوريد روي كاغذ بياريد و كمي زودتر برا گرفتن تور اقدام كنيد ضمن اينكه روي تورها هم بگرديد و چارتر پيدا كنيد. آنكارا دو بار سفر داره و دبي هزينه ي ويزا داره و پيكآپ.
هر دو از نظر سياحتي ارزش يكبار ديدن رو دارند. الان آنكارا هوا كمي سردتره و دبي رو به گرماي شديد ميره.
شما اگر به سمت انكارا متمايل بشيد همين اول كار 160 دلار بايد بديد براي وقت و هزينه ي قبلي سوخت ميشه.
با يك براورد ساده ميتونيد ببينيد هزينه ها چقدر تفاوت داره و يكي رو انتخاب كنيد اگر تفاوت خيلي زياد نبود و به شما ضرري نميخورد اونوقت همين دبي رو بريد به صرفه تر ميشه بخاطر بحث اون 160 دلار.
در هر حال خودتون هستيد كه تصميم نهايي رو ميگيريد.
موفق باشيد
شادزي
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام. من از دانشگاه آرلینگتون رشته Urban & Public Administration برای دکترا پذیرش گرفتم. فقط تو نامه اولیه پذیرش چیزی در مورد فاند ذکر نشده. فامیل هم اونور آب ندارم. مشکل سربازی هم ندارم. چون دخترم. یکی دو تا مقاله آبکی هم دارم. سابقه کار مرتبط در شهرداری و اگه نیاز شد موجودی حساب قوی پدر رو هم دارم. ارشد رو از علامه گرفتم. لیسانس رو از آزاد. حالا با این مشخصات کامل کجا برم سفارت خوبه؟
ممنون از راهنمایی های شما
اول آنکارا بعد دوبی...
آنکارا خیلی کم باز میمونه! سریع باید وقت بگیرید!
ایروان فعلاً پیشنهاد نمیشه!
باکو و عشق آباد هم اصلاً!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
این دانشگاه نسخه اسکن شده I-20 رو براتون با ایمیل میفرسته... حتماً چک کنید ایراد نداشته باشه و با SEVIS CODE که روی I-20 خورده وقت بگیرید!!!
فاند رو خیلی امیدوار نشید حالا حالاها بدند... اگر با استادی مذاکره نداشتید احتمالش کمه! کلاً پذیرش بدون فاند رو راحت میده!
گودلاک!
کلاً رشته شما حساس نیست در نگاه اول.. و شانس مالتی دارید... اما شخصاً شانستون رو به خاطر کار دولتی کم میبینم!
چقدر به Urban Planning نزدیکه!؟ چون اون تو لیست تکنولوژی های حساس هست...!
دوبی به طور محسوسی احتمال مالتیپل گرفتنش برای خانم با رشته غیر حسای و بدون سابقه کار و یا سابقه کار خصوصی بیشتره ولی به همون نسبت ریجکت مصاحبه هم احتمالش زیاده!
اگر فاند داشتید احتمال ریجکت مصاحبه خیلی کم بود و میتونستید برید باکو تا مالتیپل بگیرید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)