نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 108 از 460 نخستنخست ... 8589899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118158208 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,071 تا 1,080 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط zesafdari نمایش پست ها
    سپاسگذارم هایزنبرگ جان از راهنمایی های مفیدت
    فقط:
    اون قسمت برگشت شهریه دانشگاه و که گفتی برای همه دانشگاه ها صادق ه؟ لازم نیست از دانشگاه بپرسمش؟
    بعدش هم منظورت اینه که از استادم بخوام اون نامه رو برام پست کنه، یا اسکن شو ایمیل کنه قابل قبوله؟
    UCF اگر فاند بگیری وسط ترم کل شهریه اون ترم رو پس میده! یکی از دوستان همین طوری شد و کلش ریفاند شد!

اسکن نامه تو سربرگ با کیفیت خوب کافیه! خطاب به سفارتی که میری بزنه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام بچه ها توروخدا یه راهنمایی بفرمایید
    از wichita state university برای ارشد برق- قدرت پذیرش بدون فاند گرفتم. پسر مجرد هستم. سربازی هم معاف بودم.یه داداشم توی یکی از دانشگاههای خیلی خوب امریکا پست دکترال عمران داره میخونه. حالا با این اوصاف نمیدونم الان از کجا وقت سفارت بگیرم که ریجکت نشم. واسم اصلا مهم نیست مالتی بهم بدن و یا اینکه سینگل
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که از کجا وقت بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط RF4 نمایش پست ها
    سلام بچه ها توروخدا یه راهنمایی بفرمایید
    از wichita state university برای ارشد برق- قدرت پذیرش بدون فاند گرفتم. پسر مجرد هستم. سربازی هم معاف بودم.یه داداشم توی یکی از دانشگاههای خیلی خوب امریکا پست دکترال عمران داره میخونه. حالا با این اوصاف نمیدونم الان از کجا وقت سفارت بگیرم که ریجکت نشم. واسم اصلا مهم نیست مالتی بهم بدن و یا اینکه سینگل
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که از کجا وقت بگیرم
    فقط و فقط آنکارا... با BS به نام مادر پدرتون! دلیل خوب برای انتخاب دانشگاه داشته باشید! طوری جلوه بدید که به زودی فاند میگیرید! سوالات رایج رو هم حسابی تمرین کنید!

لینک آنکارا رو از توی امضای من با دقت مطالعه کنید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

Heisenberg عزیز سلام
    در فرم I-20 من فاند به صورت GRA درج شده و اسم استاد هم ذکر شده. (تلاش هام بی نتیجه بود فی الواقع)
    همونطور که قبلا صحبت کردیم برخی از زمینه های کاری استاد و برخی از منابع فاندش خطری و حساسن، اما زمینه ی کاری من غیر حساسه (network controlled dynamical systems with application to social networks and power systems) و فاندم از NFS تامین میشه.

مشخصات و سوابق رو در ادامه میارم:
    موضوع تز کارشناسی: کنترل مبدل های توان

موضوع تز ارشد: کنترل ربات
    دانشگاه مقصد: دکترای مهندسی برق - آیوا استیت (فول فاند)
    فامیل در آمریکا: به هیچ وجه من الوجوه!
    سربازی: نرفتم (فعلا معافیت تحصیلی دارم)
    سابقه کار: ندارم
    RP: استادم داره مینویسه و بهش سفارش کردم امن بنویسه! (+تصحیحات لازم روی SOP, CV ام رو انجام خواهم داد...)

چند نکته:
    من برای F1 اقدام خواهم کرد و همسرم برای F2 / ترجیح اکیدمون بر ویزای مالتیپله / به خاطر یک سری محدودیت هایی که داریم حتما میخوایم جوری بشه که با هم برای مصاحبه ویزا و سفر به آمریکا اقدام کنیم، نه جدا جدا.

اگر لطف کنی ترتیب پیشنهادیت رو برای سفارت ها بنویسی ممنون میشم.
    چقدر معقوله که ابتدا در اولین فرصت (اواخر فروردین) از باکو شانس مون رو برای گرفتن مالتیپل امتحان کنیم و اگر خدای نکرده زبونم لال روم به دیوار ریجکت شدیم، بریم آنکارا؟
    ممنون استاد

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    Heisenberg عزیز سلام
    در فرم I-20 من فاند به صورت GRA درج شده و اسم استاد هم ذکر شده. (تلاش هام بی نتیجه بود فی الواقع)
    همونطور که قبلا صحبت کردیم برخی از زمینه های کاری استاد و برخی از منابع فاندش خطری و حساسن، اما زمینه ی کاری من غیر حساسه (network controlled dynamical systems with application to social networks and power systems) و فاندم از NFS تامین میشه.

مشخصات و سوابق رو در ادامه میارم:
    موضوع تز کارشناسی: کنترل مبدل های توان

موضوع تز ارشد: کنترل ربات
    دانشگاه مقصد: دکترای مهندسی برق - آیوا استیت (فول فاند)
    فامیل در آمریکا: به هیچ وجه من الوجوه!
    سربازی: نرفتم (فعلا معافیت تحصیلی دارم)
    سابقه کار: ندارم
    RP: استادم داره مینویسه و بهش سفارش کردم امن بنویسه! (+تصحیحات لازم روی SOP, CV ام رو انجام خواهم داد...)

چند نکته:
    من برای F1 اقدام خواهم کرد و همسرم برای F2 / ترجیح اکیدمون بر ویزای مالتیپله / به خاطر یک سری محدودیت هایی که داریم حتما میخوایم جوری بشه که با هم برای مصاحبه ویزا و سفر به آمریکا اقدام کنیم، نه جدا جدا.

اگر لطف کنی ترتیب پیشنهادیت رو برای سفارت ها بنویسی ممنون میشم.
    چقدر معقوله که ابتدا در اولین فرصت (اواخر فروردین) از باکو شانس مون رو برای گرفتن مالتیپل امتحان کنیم و اگر خدای نکرده زبونم لال روم به دیوار ریجکت شدیم، بریم آنکارا؟
    ممنون استاد
    خیلی جالبه که تو I-20 اسم استاد اومده! معمولاً از این کارا نمی کنند و مته به خشخاش نمیذارن دانشگاه ها انقدر!

واژه Networked Controlled رو حذف کنید که یه مقداری Swarm ای میزنه و خطری میشه! به نطرم همون Power Systems یا بهتر از اون Social Networks بزنید... یه چیز امن مثلاً الگوی هوشمند پخش تبلیغات ... یا حتی امن تر!! NSF مهم نیست و بگید منبع فاند رو هم بنویسه! همین که کارای استادتون دفاعی بوده تو یه مقطعی اگر بنویسید NSF حداق مشخص میشه که فاند شما دفاعی نیست!

RP رو خیلی کار کنید و کاملاً امن باشه!

این قضیه مالتیپل من رو به یاد مثل طرف رو تو ده راه نمیدن سراغ کدخدا رو می گیره میندازه شما فعلاً هدف رو رو گرفتن ویزا بذارید! به سینگل و غیر سینگلش کاری نداشته باشید!

من باکو رو پیشنهاد نمی کنم کلاً تصمیمات عجیب غریب کم نگرفتند و آفیسر داغونی داره... ممکنه ویزا اوکی شه تو کلیرنس کار بده دستت! چون مو رو از ماست میکشه بیرون!

باز من ایروان رو برای شما بهترین جا میدونم با شرایط فعلی! چون آفیسر اصلیش خیلی پیچیده کار نمی کنه و اگر RP خوب باشه و تو مصاحبه مخش رو بزنی و کار رو امن جلوه بدی ممکنه حتی CV و RP رو هم بهت پس بده! برای مکانیکی ها هم زیاد پیش اومده!

گودلاک!

رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    خیلی جالبه که تو I-20 اسم استاد اومده! معمولاً از این کارا نمی کنند و مته به خشخاش نمیذارن دانشگاه ها انقدر!

واژه Networked Controlled رو حذف کنید که یه مقداری Swarm ای میزنه و خطری میشه! به نطرم همون Power Systems یا بهتر از اون Social Networks بزنید... یه چیز امن مثلاً الگوی هوشمند پخش تبلیغات ... یا حتی امن تر!! NSF مهم نیست و بگید منبع فاند رو هم بنویسه! همین که کارای استادتون دفاعی بوده تو یه مقطعی اگر بنویسید NSF حداق مشخص میشه که فاند شما دفاعی نیست!

RP رو خیلی کار کنید و کاملاً امن باشه!

این قضیه مالتیپل من رو به یاد مثل طرف رو تو ده راه نمیدن سراغ کدخدا رو می گیره میندازه شما فعلاً هدف رو رو گرفتن ویزا بذارید! به سینگل و غیر سینگلش کاری نداشته باشید!

من باکو رو پیشنهاد نمی کنم کلاً تصمیمات عجیب غریب کم نگرفتند و آفیسر داغونی داره... ممکنه ویزا اوکی شه تو کلیرنس کار بده دستت! چون مو رو از ماست میکشه بیرون!

باز من ایروان رو برای شما بهترین جا میدونم با شرایط فعلی! چون آفیسر اصلیش خیلی پیچیده کار نمی کنه و اگر RP خوب باشه و تو مصاحبه مخش رو بزنی و کار رو امن جلوه بدی ممکنه حتی CV و RP رو هم بهت پس بده! برای مکانیکی ها هم زیاد پیش اومده!

گودلاک!
    ببخشید اشتباه شد. اسم استاد توی نامه رسمی پذیرش اومده، اما توی آی.۲۰ نیومده.
    علت ترجیح ایروان بر آنکارا رو میتونم بپرسم؟
    ایروان حدود ده درصد به مهندسی ها مالتیپل داده، درسته؟ (درسته تو ده رامون نمیدن، اما میخوام تیری در تاریکی زده باشم! )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : S.O.S

سلام دوستان
    من فارغ التحصیل ارشد مخابرات از دانشگاه تهرانم
    و در امریکا با فاند ادمیشن گرفتم. در ضمن خانومم هم میخوام یا خودم ببرم...(خانومم دانشجوی دکتری در ایران است).
    1:کمکم کنید که الان کجا بریم برای ویزای F1-F2 شانس بیشتری داریم؟
    2:اینکه بگیم خانومم دانشجوی دکتری است نکته مثبت یا منقی؟
    3:میشه یه لینک برای من بفرستید که مدارک لازم واسه سفارت رو بدونم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    EE in UTD

سلام دوستان.من شدیدا بین انتخاب عشق آباد یا آنکارا مرددم!رشتم برق قدرته و فول فاندم و فامیل در آمریکا ندارم.طبق مطالبی که خوندم عشق آباد ارزونتر درمیاد.فقط می ترسم احتمال ریجکت عشق آباد بیشتر باشه(چون سفارت فرعیه و مراجعینش هم کمند).نظر شما چیه؟کدوم برای من مناسبتره؟

رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

سلام. من میخوام برای f1 و خانمم برای f2 اقدام کنیم. مصاحبه من که قاعدتا به انگلیسی خواهد بود. توی سفارت های اصلی مثل آنکارا خانمم امکان انجام مصاحبه به صورت فارسی رو خواهد داشت؟ تو سفارت های فرعی مثل باکو چطور؟!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    سلام. من میخوام برای f1 و خانمم برای f2 اقدام کنیم. مصاحبه من که قاعدتا به انگلیسی خواهد بود. توی سفارت های اصلی مثل آنکارا خانمم امکان انجام مصاحبه به صورت فارسی رو خواهد داشت؟ تو سفارت های فرعی مثل باکو چطور؟!
    سلام
    در سفارت هاي اصلي زبان فارسي مي دونند اما در سفارت هاي اصلي خير.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)