لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام بچه ها توروخدا یه راهنمایی بفرمایید
از wichita state university برای ارشد برق- قدرت پذیرش بدون فاند گرفتم. پسر مجرد هستم. سربازی هم معاف بودم.یه داداشم توی یکی از دانشگاههای خیلی خوب امریکا پست دکترال عمران داره میخونه. حالا با این اوصاف نمیدونم الان از کجا وقت سفارت بگیرم که ریجکت نشم. واسم اصلا مهم نیست مالتی بهم بدن و یا اینکه سینگل
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که از کجا وقت بگیرم
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
Heisenberg عزیز سلامدر فرم I-20 من فاند به صورت GRA درج شده و اسم استاد هم ذکر شده. (تلاش هام بی نتیجه بود فی الواقع)
همونطور که قبلا صحبت کردیم برخی از زمینه های کاری استاد و برخی از منابع فاندش خطری و حساسن، اما زمینه ی کاری من غیر حساسه (network controlled dynamical systems with application to social networks and power systems) و فاندم از NFS تامین میشه.
مشخصات و سوابق رو در ادامه میارم:سابقه کار: ندارم
موضوع تز کارشناسی: کنترل مبدل های توان
موضوع تز ارشد: کنترل ربات
دانشگاه مقصد: دکترای مهندسی برق - آیوا استیت (فول فاند)
فامیل در آمریکا: به هیچ وجه من الوجوه!
سربازی: نرفتم (فعلا معافیت تحصیلی دارم)
RP: استادم داره مینویسه و بهش سفارش کردم امن بنویسه! (+تصحیحات لازم روی SOP, CV ام رو انجام خواهم داد...)
چند نکته: من برای F1 اقدام خواهم کرد و همسرم برای F2 / ترجیح اکیدمون بر ویزای مالتیپله / به خاطر یک سری محدودیت هایی که داریم حتما میخوایم جوری بشه که با هم برای مصاحبه ویزا و سفر به آمریکا اقدام کنیم، نه جدا جدا.
اگر لطف کنی ترتیب پیشنهادیت رو برای سفارت ها بنویسی ممنون میشم.
چقدر معقوله که ابتدا در اولین فرصت (اواخر فروردین) از باکو شانس مون رو برای گرفتن مالتیپل امتحان کنیم و اگر خدای نکرده زبونم لال روم به دیوار ریجکت شدیم، بریم آنکارا؟
ممنون استاد![]()
خیلی جالبه که تو I-20 اسم استاد اومده! معمولاً از این کارا نمی کنند و مته به خشخاش نمیذارن دانشگاه ها انقدر!
واژه Networked Controlled رو حذف کنید که یه مقداری Swarm ای میزنه و خطری میشه! به نطرم همون Power Systems یا بهتر از اون Social Networks بزنید... یه چیز امن مثلاً الگوی هوشمند پخش تبلیغات ... یا حتی امن تر!! NSF مهم نیست و بگید منبع فاند رو هم بنویسه! همین که کارای استادتون دفاعی بوده تو یه مقطعی اگر بنویسید NSF حداق مشخص میشه که فاند شما دفاعی نیست!
RP رو خیلی کار کنید و کاملاً امن باشه!
این قضیه مالتیپل من رو به یاد مثل طرف رو تو ده راه نمیدن سراغ کدخدا رو می گیره میندازهشما فعلاً هدف رو رو گرفتن ویزا بذارید! به سینگل و غیر سینگلش کاری نداشته باشید!
من باکو رو پیشنهاد نمی کنم کلاً تصمیمات عجیب غریب کم نگرفتند و آفیسر داغونی داره... ممکنه ویزا اوکی شه تو کلیرنس کار بده دستت! چون مو رو از ماست میکشه بیرون!
باز من ایروان رو برای شما بهترین جا میدونم با شرایط فعلی! چون آفیسر اصلیش خیلی پیچیده کار نمی کنه و اگر RP خوب باشه و تو مصاحبه مخش رو بزنی و کار رو امن جلوه بدی ممکنه حتی CV و RP رو هم بهت پس بده! برای مکانیکی ها هم زیاد پیش اومده!
گودلاک!
سلام دوستان
من فارغ التحصیل ارشد مخابرات از دانشگاه تهرانم
و در امریکا با فاند ادمیشن گرفتم. در ضمن خانومم هم میخوام یا خودم ببرم...(خانومم دانشجوی دکتری در ایران است).
1:کمکم کنید که الان کجا بریم برای ویزای F1-F2 شانس بیشتری داریم؟
2:اینکه بگیم خانومم دانشجوی دکتری است نکته مثبت یا منقی؟
3:میشه یه لینک برای من بفرستید که مدارک لازم واسه سفارت رو بدونم؟
سلام دوستان.من شدیدا بین انتخاب عشق آباد یا آنکارا مرددم!رشتم برق قدرته و فول فاندم و فامیل در آمریکا ندارم.طبق مطالبی که خوندم عشق آباد ارزونتر درمیاد.فقط می ترسم احتمال ریجکت عشق آباد بیشتر باشه(چون سفارت فرعیه و مراجعینش هم کمند).نظر شما چیه؟کدوم برای من مناسبتره؟
سلام. من میخوام برای f1 و خانمم برای f2 اقدام کنیم. مصاحبه من که قاعدتا به انگلیسی خواهد بود. توی سفارت های اصلی مثل آنکارا خانمم امکان انجام مصاحبه به صورت فارسی رو خواهد داشت؟ تو سفارت های فرعی مثل باکو چطور؟!
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)