سلام به همه دوستان
يك سايت وجود دارد به نام http://quizlet.com
مجاني هست و فقط بايد رجيستر كنيد
همه لغت ها رو براتون مي خونه و بازي داره و . . .
اميدوارم كه بدردتون بخوره
سلام دوستان
من jmemorize که قابلیت پخش صدا رو داره دانلود کردم و جاوا 7 رو هم نصب کردم
ولی این فایل jar رو اجرا نمی کنه
ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنن که چطوری برنامه رو فعال کنم
کسی در مورد یادگیری لغات با استفاده از روش کد بندی چیزی میدونه؟ من یه سایت دیدم که کتابای 504و 1100و ... جی آر ای و تافل رو با استفاده از کد بندی آموزش داده بود. مثلا کلمه ها رو با تلفظ فارسیشون یه جوری ربط داده به معنی اونها. خیلی جالب بود. من دبیرستانی که بودم اینجوری معنی کلمه حفظ میکردم.
مثلا کلمه cursory که کرسری تلفظ میشه و به معنیش خیلی نزدیکه: سرسری...
روش خوبی بود.
ابر آمد و زار بر سر سبزه گریست
بی باده گل رنگ نمی شاید زیست
این سبزه که امروز تماشاگه ماست
تا سبزۀ خاک ما تماشاگه کیست
سلام
بله يكي از روش هاي يادگيري لغاته كه چند وقته در ايران هم باب ده. البته اصلش اينه كه از روي ريشه ي كلمه كد كنند ولي در ايران دارند از روي معاني فارسي و تلفظ انگليسي كد ميكنند. در هر صورت ماندگاريش در ذهن خوبه خصوصا براي كسي كه قراره طوطي وار 1100 تا لغت رو يك ماه از حفظ كنه. اما قويا توصيه ميكنم لغات رو در متن بياموزيد.
شادزي
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
ویرایش توسط royal65 : March 14th, 2014 در ساعت 10:29 AM
سلام
خير راه حل قرص و دارو نيست. شما قرار نيست چيزي رو حفظ كنيد. شما قراره ياد بگيريد. روي يادگيري سرمايه گزاري كنيد اگر كه فرصت كافي داريد. مگر شما Am و you و cat و ... رو حفظ هستيد؟ خير شما اينها رو ملكه ي ذهن داريد و زمان استفاده حتي به معانيشون در زبان خودتون فكر هم نمي كنيد.
شادزي
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام دوستان منم تو یادگیری لغت مشکل داشتم بعد از خوندن ده بیست لغت خوابم میگرفت که خیلی اتفاقی با استادو کلاسی آشنا شدم که در عرض 3 جلسه بااستفاده از روش کدینگ کتاب ۱۱۰۰ واژه رو بهمون یاد داد بنظرم راهکار مناسب وجالبیه که تو ۴ ساعت بشه ۲۰۰، ۳۰۰ لغت رویاد گرفت
یه راه جالب که خیلی کمکم کرده استفاده از کتاب word finder هست در سطح وسیع تر. در این روش کلمه ها کاملا دسته بندی میشن و هیچ کلمه ای خارج از گروه نخواهد بود که البته واسه Brain Storming هم کارامد هست. مثلا همه صفتهای مربوط به اخلاق در یک دسته، مربوط به ظاهر چیزی در یک دسته و به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه.
با سلام. میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید که:
1) آیا در نرم افزار انکی باید کلمه ها رو تک به تک وارد کرد یا میشه با اکسل اونارو نوشت و بعد اینپورتشون کرد؟
2) در این نرم افزار کدام یک را میتوان مشخص نمود:
تعداد کلمات وارد شونده جدید در هر روز،
یا کل زمان پرسش و پاسخ در یک روز،
و یا تعداد کلماتی که در هر روز باید پرسیده شود؟
با تشکر!
علاقه مندی ها (Bookmarks)