نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 113 از 460 نخستنخست ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,121 تا 1,130 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Cuttlas نمایش پست ها
    خوب حالا به نظرت در مورد heat exchanger هم احتیاط لازمه؟
    ضرر نداره!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

هایزنبرگ عزیز و دوستان ممنون میشم نظرتون رو بگید
    من دانشجوی سال سوم PhD هستم و رشتم Remote Sensing یا پردازش تصاویر ماهواره ای هست. برای تابستون یه فرصت 70 روزه دارم که می خواهم بیام ایران. فاند کامل دارم و موضوع کار خودم و استادم حساس نیست ولی خوب رشته ما می تونه خیلی حساس باشه. به نظر شما می تونم ویزا بگیرم تو این مدت؟ کجاها رو توصیه می کنید که زودتر کلیر بشم و احتمال مالتیپل گرفتن بیشتر باشه؟ میانگین زمان کلیر واسه شرایط مثل من چقدر هست؟ ممنونم
    ویرایش توسط amirr : March 16th, 2014 در ساعت 08:54 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط amirr نمایش پست ها
    من دانشجوی سال سوم PhD هستم و رشتم Remote Sensing یا پردازش تصاویر ماهواره ای هست. برای تابستون یه فرصت 70 روزه دارم که می خواهم بیام ایران. فاند کامل دارم و موضوع کار خودم و استادم حساس نیست ولی خوب رشته ما می تونه خیلی حساس باشه. به نظر شما می تونم ویزا بگیرم تو این مدت؟ کجاها رو توصیه می کنید که زودتر کلیر بشم و احتمال مالتیپل گرفتن بیشتر باشه؟ میانگین زمان کلیر واسه شرایط مثل من چقدر هست؟ ممنونم
    سلام خوبید!؟ من پیشنهاد نمی کنم بیاید به خاطر حساسیت... واقعاً نمیدونم چی بگم!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

به نظرم چیزایی که باهاش خاطره داری رو هم از آمریکا با خودت بیار چون ممکنه دیگه نبینیشون
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    رشته ي شما شاخه ايي از برق ميشه درسته؟ بايد اين رو بپذيريد شرايط ويزا نسبت به 3 سال پيش فرق كرده. ديگه خيلي رشته هاي مهندسي نميتونند روي مالتي اميدوار باشند. ولي با اين وجود ممكنه شما بتونيد. فرصت 70 روزه هم خوبه اگر رزومه ي شما مورد خاصي نداشته باشه كه مانع زود كلير شدنتون بشه. چيزي كه خواستيد كه هم زود كلير شيد هم مالتي كمي سخته پيشنهاد دادنش. من با شرايط شما آنكارا رو مناسب ميبينم. زودتر از بقيه كلير نميكنه. شانس مالتي زيادي هم نداريد ولي ريسكش كه رد بشيد پايين ترينه.
    چون فاند داريد روي ايروان هم ميتونيد فكر كنيد . دبي هم خوبه. براي مالتي فعلا باكو آمار بالاتري داشته. عشق آباد نسبت به زمان شما مالتي رو قطع كرده.
    كلا بهتون بگم در سال 3 برگشتن خالي از ريسك نيست و اينرو حتما در نظر بگيريد كه 1 درصد رد شيد. به همين خاطر من اگر جاي شما بودم فقط دنبال سفارت خوب براي گرفتن ويزا بودم و روي نوعش زياد حساسيت و ريسك نميكردم.
    موفق باشيد.
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chem Eng,UoMichigan

سلام دوستان من دیروز یه پست گذاشتم اما هیچکی جوابمو نداده! از دوستای با تجربه مخصوصا" آقای Heisenberg و Simon خواهش می کنم یه نظری بدن راجع به شرایط من! تو رو خدا می خوام وقت سفارت بگیرم تا موقعی که سفارت شلوغ نشه ، یه سفارتی که بهتره رو به من بگین که هم ریجکت نشم هم کلیرنس زیاد طول نکشه که به ترم برسم! ( شروع ترم 20 آگوست!)
    1- پذیرش Chemical Engineering PhD از University of Michigan ,Ann Arbor
    2- دانشگاه کارشناسی شریف ( رشته ی مهندسی شیمی ) معدل 18.04
    2- فول فاند با فاند 62500$ از طرف دانشکده قید شده در I-20 ( شهریه و حقوق روی هم)
    3- زمینه ی تحقیقم مشخص نیست چون fellowship گرفتم و دانشکده کلا" استادای PhD رو ترم یک مشخص میکنه، یه برنامه ی خیلی خاص و رسمی هم دارن واسه مشخص کردن استاد که تو سایتشون هم توضیح داده چون اصلا" فاند RA و TA به کسی نمیدن! حتی یه واحد دارن برا مشخص کردن استاد!(اینم آدرس سایتشون
    http://www.engin.umich.edu/che/gradu...ogram/doctoral)
    فقط تو RP که بهم دادن گفتن کار ما کلا" حساس نیست و این دانشجو هم با توجه به SOP ش احتمالا" Biomolecular Engineering یا Cellular Engineering با فلان استادا کار خواهد کرد که اصلا" کار محدودیت داری انجام نمیدن و فاند ما هم معمولا" از National Science Foundation تامین میشه!
    . خانم هستم و سربازی ندارم طبیعتا
    "- آمریکا فامیل ندارم و تا حالا هم آمریکا نرفتم
    - سفر خارجی فقط ژاپن رفتم یه بار
    - موضوع research کارشناسیم هم یه موضوع bio مرتبط با صنایع غذایی بوده- رزومم یه خورده سنگینه مثل مقاله ی کارشناسی سابمیت شده که البته موضوعش اصلا" خطرناک نیست ( راجع به تولید آنزیم لیپاز) - کار تو مقطع کارشناسی برا 4 سال ( که باز اینم خاص نبوده = تدریس حق التدریس المپیاد تو مدارس سمپاد ) - کار آموزیم که متاسفانه تو رزومه ی دانشگاه هم آوردمش تو پژوهشگاه پلیمر بوده ( البته کار خاصی اونجا نمیکردم و کارم به نانو ربط نداشته و رو تولید یه رنگ ترافیکی صنعتی کار میکردم) + مدال المپیاد جهانی

حالا شما با این شرایط که رشتم یه خورده حساسه و موضوع پروژم هم مشخص نی کجا رو پیشنهاد میکنید؟
    تو رو خدا کمکم کنید چون واقعا" گیج شدم! بیشتر مطالب این فروم رو خوندم و نتونستم نتیجه ی قطعی بگیرم!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط honey1371 نمایش پست ها
    سلام دوستان من دیروز یه پست گذاشتم اما هیچکی جوابمو نداده! از دوستای با تجربه مخصوصا" آقای Heisenberg و Simon خواهش می کنم یه نظری بدن راجع به شرایط من! تو رو خدا می خوام وقت سفارت بگیرم تا موقعی که سفارت شلوغ نشه ، یه سفارتی که بهتره رو به من بگین که هم ریجکت نشم هم کلیرنس زیاد طول نکشه که به ترم برسم! ( شروع ترم 20 آگوست!)
    1- پذیرش Chemical Engineering PhD از University of Michigan ,Ann Arbor
    2- دانشگاه کارشناسی شریف ( رشته ی مهندسی شیمی ) معدل 18.04
    2- فول فاند با فاند 62500$ از طرف دانشکده قید شده در I-20 ( شهریه و حقوق روی هم)
    3- زمینه ی تحقیقم مشخص نیست چون fellowship گرفتم و دانشکده کلا" استادای PhD رو ترم یک مشخص میکنه، یه برنامه ی خیلی خاص و رسمی هم دارن واسه مشخص کردن استاد که تو سایتشون هم توضیح داده چون اصلا" فاند RA و TA به کسی نمیدن! حتی یه واحد دارن برا مشخص کردن استاد!(اینم آدرس سایتشون
    http://www.engin.umich.edu/che/gradu...ogram/doctoral)
    فقط تو RP که بهم دادن گفتن کار ما کلا" حساس نیست و این دانشجو هم با توجه به SOP ش احتمالا" Biomolecular Engineering یا Cellular Engineering با فلان استادا کار خواهد کرد که اصلا" کار محدودیت داری انجام نمیدن و فاند ما هم معمولا" از National Science Foundation تامین میشه!
    . خانم هستم و سربازی ندارم طبیعتا
    "- آمریکا فامیل ندارم و تا حالا هم آمریکا نرفتم
    - سفر خارجی فقط ژاپن رفتم یه بار
    - موضوع research کارشناسیم هم یه موضوع bio مرتبط با صنایع غذایی بوده- رزومم یه خورده سنگینه مثل مقاله ی کارشناسی سابمیت شده که البته موضوعش اصلا" خطرناک نیست ( راجع به تولید آنزیم لیپاز) - کار تو مقطع کارشناسی برا 4 سال ( که باز اینم خاص نبوده = تدریس حق التدریس المپیاد تو مدارس سمپاد ) - کار آموزیم که متاسفانه تو رزومه ی دانشگاه هم آوردمش تو پژوهشگاه پلیمر بوده ( البته کار خاصی اونجا نمیکردم و کارم به نانو ربط نداشته و رو تولید یه رنگ ترافیکی صنعتی کار میکردم) + مدال المپیاد جهانی

حالا شما با این شرایط که رشتم یه خورده حساسه و موضوع پروژم هم مشخص نی کجا رو پیشنهاد میکنید؟
    تو رو خدا کمکم کنید چون واقعا" گیج شدم! بیشتر مطالب این فروم رو خوندم و نتونستم نتیجه ی قطعی بگیرم!!!
    سلام

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟
    رشته و مقاطع قبلی:
    نام دانشگاه‌های پیشین:
    زمینه کاری در لیسانس:
    زمینه کاری در فوق لیسانس:
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام خوبید!؟ من پیشنهاد نمی کنم بیاید به خاطر حساسیت... واقعاً نمیدونم چی بگم!
    ممنون هایزنبرگ عزیز. فکر می‌کنید که طول بکشه یا اینکه اصلا نشه گرفت؟ چون من می‌تونم بیشتر از ۷۰ روز هم صبر کنم ولی‌ یه مقدار از لحاظ کاری مشکل میخورم. بار اول تو ۱۶ روز کلییر شدم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    رشته ي شما شاخه ايي از برق ميشه درسته؟ بايد اين رو بپذيريد شرايط ويزا نسبت به 3 سال پيش فرق كرده. ديگه خيلي رشته هاي مهندسي نميتونند روي مالتي اميدوار باشند. ولي با اين وجود ممكنه شما بتونيد. فرصت 70 روزه هم خوبه اگر رزومه ي شما مورد خاصي نداشته باشه كه مانع زود كلير شدنتون بشه. چيزي كه خواستيد كه هم زود كلير شيد هم مالتي كمي سخته پيشنهاد دادنش. من با شرايط شما آنكارا رو مناسب ميبينم. زودتر از بقيه كلير نميكنه. شانس مالتي زيادي هم نداريد ولي ريسكش كه رد بشيد پايين ترينه.
    چون فاند داريد روي ايروان هم ميتونيد فكر كنيد . دبي هم خوبه. براي مالتي فعلا باكو آمار بالاتري داشته. عشق آباد نسبت به زمان شما مالتي رو قطع كرده.
    كلا بهتون بگم در سال 3 برگشتن خالي از ريسك نيست و اينرو حتما در نظر بگيريد كه 1 درصد رد شيد. به همين خاطر من اگر جاي شما بودم فقط دنبال سفارت خوب براي گرفتن ويزا بودم و روي نوعش زياد حساسيت و ريسك نميكردم.
    موفق باشيد.
    ممنون سیمون جان. نه رشته من برق نیست. لیسانسم عمران نقش برداری، فوقم سیستمهای اطلاعات جغرافیایی بود. رزومم مورد خاصی‌ نداره. پیپر هم در مورد بررسی‌ میزان خسارت ناشی‌ از سیل از طریق بررسی‌ تصاویر ماهواره یی هست (تصاویری که استفاده می‌کنم بصورت پابلیک هر کسی‌ می‌تونه از تو اینترنت دانلود کنه). اگه فقط سینگل بخوام کجا بهتره؟ و اینکه چی‌ کار کنم که ریسک پایین بیاد؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

ممنون سیمون جان. نه رشته من برق نیست. لیسانسم عمران نقش برداری، فوقم سیستمهای اطلاعات جغرافیایی بود. رزومم مورد خاصی‌ نداره. پیپر هم در مورد بررسی‌ میزان خسارت ناشی‌ از سیل از طریق بررسی‌ تصاویر ماهواره یی هست (تصاویری که استفاده می‌کنم بصورت پابلیک هر کسی‌ می‌تونه از تو اینترنت دانلود کنه). اگه فقط سینگل بخوام کجا بهتره؟ و اینکه چی‌ کار کنم که ریسک پایین بیاد؟
    سلام
    پس رو ماهواره و مخابرات بحثي نداري. امير جان اومدنتون ضروريه؟ اگر ريسكش رو ميپذيريد كه يك زماني درستون نصفه بمونه به نظرم آنكارا بهترين گزينه باشه. البته الان كه فهميدم جغرافي و عمران هستيد ديگه اطمينان ندارم كه شانس مالتي نداشته باشيد. عمراني ها نسبت به بقيه ي شاخه هاي مهندسي شانس بهتري دارند البته بعد از معماري.
    اگر كه هنوز رو مالتي مصر هستيد مجبوريد از ايروان يا باكو اقدام كنيد. باكو فرعيه مشتريش كمه اما به نسبت مالتي بهتري داده. ايروان با شما مشكل نداره چون فاند داريد ولي كلير طولاني بالاي 6 هفته .
    من پيشنهادم همون آنكاراست همچنان.ولي لطفا توجه داشته باشيد اينكار شما ريسكش بالاست و نهايتا با درايت و مطالعه خودتون تصميم بگيريد كه اصلا برگرديد و اگر برگشتيد كجا بهتره و اقدام كنيد.
    شادزي
    ویرایش توسط Simon : March 16th, 2014 در ساعت 10:26 PM
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)