نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 118 از 460 نخستنخست ... 1868108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: Business Administration
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ دکتری
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ سیستم های اطلاعاتی کسب و کار، رسانه های اجتماعی، برنامه ریزی استراتژیک
    سال فارغ التحصیلی: 2011

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئوریک

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ تئوریک

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟ بله
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟ $18000 + 71% tuition waiver
    I have to pay 1000 dollars for each semester

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ خیر

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ Business School

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    No professor is specified for me but some professors do research on behavioral aspects of information systems security

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 2

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 0

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: 1

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:0

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. خیر

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ Social Media

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

اطلاعات در مورد Research Plan
    No research plan is required for the first two years

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ همکاری با یکی از پژوهشکده های فعال در زمینه بهره وری سازمانی (متعلق به یکی از دانشگاه های دولتی در تهران) - پروژه محور و بدون استخدام رسمی. 3 سال

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ هرگز

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ فقط TA

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ هردو

سپاسگزار

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط visahope نمایش پست ها
    رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: Business Administration
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ دکتری
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ سیستم های اطلاعاتی کسب و کار، رسانه های اجتماعی، برنامه ریزی استراتژیک
    سال فارغ التحصیلی: 2011

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئوریک

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ تئوریک

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟ بله

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟ $18000 + 71% tuition waiver
    I have to pay 1000 dollars for each semester

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ خیر

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ Business School

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    No professor is specified for me but some professors do research on behavioral aspects of information systems security

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 2

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 0

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: 1

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:0

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. خیر

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ Social Media

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

No research plan is required for the first two years

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ همکاری با یکی از پژوهشکده های فعال در زمینه بهره وری سازمانی (متعلق به یکی از دانشگاه های دولتی در تهران) - پروژه محور و بدون استخدام رسمی. 3 سال

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ هرگز

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ فقط TA

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ هردو

سپاسگزار
    ببین دوست عزیز نزدیک بود کار دست خودت بدی! شما فاندت پارشیال هست! بالاتر گفتی full! شاید هم منظورت full Assistantship بوده! کلاً شما عشق آباد که نرو... ایروان هم یکی از دوستانی که فاند 60 70 درصد داشت رو چند روز بعد از مصاحبه رد کرد با بند 214 و گفته میری بر نمیگردی!

شما بین دوبی و آنکارا می تونی اقدام کنی!

ولی قویاً توصیه می کنم که بگی کدوم دانشگاهه این پژوهشکده؟!!؟ و یکم بیشتر راجع به کارت توضیح بدی و این که با چه سازمان هایی کار می کنه؟!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    ببین دوست عزیز نزدیک بود کار دست خودت بدی! شما فاندت پارشیال هست! بالاتر گفتی full! شاید هم منظورت full Assistantship بوده! کلاً شما عشق آباد که نرو... ایروان هم یکی از دوستانی که فاند 60 70 درصد داشت رو چند روز بعد از مصاحبه رد کرد با بند 214 و گفته میری بر نمیگردی!

شما بین دوبی و آنکارا می تونی اقدام کنی!

ولی قویاً توصیه می کنم که بگی کدوم دانشگاهه این پژوهشکده؟!!؟ و یکم بیشتر راجع به کارت توضیح بدی و این که با چه سازمان هایی کار می کنه؟!
    با تشکر بابت نظرات شما
    باید عرض کنم که طبق نامه پذیرش، سالیانه 18 هزار دلار حقوق بابت RA/TA پرداخت میشه (Full Assistanship) و شهریه هم 71 درصد که باقی مونده اش برای هر سال تحصیلی، کلا میشه 2000 دلار و چون جاییکه دارم میرم، ایالت ارزونی هستش، به راحتی می تونم از محل حقوق ام، اون 2000 تا رو پرداخت کنم. ضمنا، می تونم یک Bank Statement چهار یا پنج هزار دلاری هم به سفارت ببرم. نکته اینجاست که این دانشگاه، کلا به همه دانشجوهای دکتری، Partial Tuition Waiver میده ولی stipend هاش معمولا از هزینه های زندگی متوسط بالاتره و کسی به مشکل مالی نمی خوره. ضمنا در حال حاضر هم این دانشگاه حدود 30 دانشجوی ایرانی داره که مطمئنا همه شون Partial دارن. حالا من نمی تونم ارتباط بین Partial رو با بند 214 که "میری و برنمی گردی" بفهمم! یعنی می فرمایید کسی که Partial داره، از نطر سفارت ارمنستان Tie کمتری داره؟!!

پژوهشکده در زمینه برنامه ریزی استراتژیک برای سازمان ها، برنامه ریزی منابع انسانی، برگزاری کلینیک بازاریابی، طراحی مدل های بهره وری، طراحی ساختار سازمانی، طراحی نظام ارزیابی عملکرد و موارد مشابه کار می کنه و کارفرماهاش هم از بخش دولتی بودن (مثل بانک ها، بیمه ها، وزارت علوم، وزارت صنایع و ...) و هم از بخش خصوصی بودن. تا جاییکه می دونم با ارگان های نظامی هم هیچ پروژه ای نداشتند. کار من هم از تهیه پروپوزال بود تا جمع آوری و تحلیل داده و گزارش نویسی.

(باز هم یادآور می شم که معاف هستم و کسی رو آمریکا ندارم)

ممنون می شم اگر مجددا نظرتون رو بفرمایید.

Junior Member

اگر می خواهید مطمئن شید این رو پر کنید:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:Functionally graded beams plates and shell , adaptive structures
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ مهندسی مکانیک دکتری
    رشته و مقاطع قبلی: مکانیک جامدات شریف
    نام دانشگاه‌های پیشین:دانشگاه تهران
    زمینه کاری در لیسانس: تحلیل تنش پوسته کروی
    زمینه کاری در فوق لیسانس: تحلیل سازه ای سازه ساخته شده از FGPM
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    structural behavior of Beams, Plates, and shells
    سال فارغ التحصیلی:92

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟تئورتیکال

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟تئورتیکال . استاد تو نامه RP نوشته که کارم کاملا جنرال هس و از طریق مقالات منتشر میشه

مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_RA

آیا فاند دارید؟بله

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟دائم

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟گرنت مربوط به کرسی استاد

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟همه جا. ولی کاراش کاربردی حساس نیس

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟کارهای مربوط به توسعه تیوری. ایشون از معروفترین و شناخته شده ترین افراد در این زمینه هس و بیشتر کتاب و مقاله مینویسه

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:8

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟تو TAl نیس تا اونجا که میدونم

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.کارم سازه هست
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.بیشترشون FEM

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نه

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟قصد دارم بدهم

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟سابقه کار ندارم

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟

نقل قول نوشته اصلی توسط visahope نمایش پست ها
    با تشکر بابت نظرات شما
    باید عرض کنم که طبق نامه پذیرش، سالیانه 18 هزار دلار حقوق بابت RA/TA پرداخت میشه (Full Assistanship) و شهریه هم 71 درصد که باقی مونده اش برای هر سال تحصیلی، کلا میشه 2000 دلار و چون جاییکه دارم میرم، ایالت ارزونی هستش، به راحتی می تونم از محل حقوق ام، اون 2000 تا رو پرداخت کنم. ضمنا، می تونم یک Bank Statement چهار یا پنج هزار دلاری هم به سفارت ببرم. نکته اینجاست که این دانشگاه، کلا به همه دانشجوهای دکتری، Partial Tuition Waiver میده ولی stipend هاش معمولا از هزینه های زندگی متوسط بالاتره و کسی به مشکل مالی نمی خوره. ضمنا در حال حاضر هم این دانشگاه حدود 30 دانشجوی ایرانی داره که مطمئنا همه شون Partial دارن. حالا من نمی تونم ارتباط بین Partial رو با بند 214 که "میری و برنمی گردی" بفهمم! یعنی می فرمایید کسی که Partial داره، از نطر سفارت ارمنستان Tie کمتری داره؟!!

پژوهشکده در زمینه برنامه ریزی استراتژیک برای سازمان ها، برنامه ریزی منابع انسانی، برگزاری کلینیک بازاریابی، طراحی مدل های بهره وری، طراحی ساختار سازمانی، طراحی نظام ارزیابی عملکرد و موارد مشابه کار می کنه و کارفرماهاش هم از بخش دولتی بودن (مثل بانک ها، بیمه ها، وزارت علوم، وزارت صنایع و ...) و هم از بخش خصوصی بودن. تا جاییکه می دونم با ارگان های نظامی هم هیچ پروژه ای نداشتند. کار من هم از تهیه پروپوزال بود تا جمع آوری و تحلیل داده و گزارش نویسی.

(باز هم یادآور می شم که معاف هستم و کسی رو آمریکا ندارم)

ممنون می شم اگر مجددا نظرتون رو بفرمایید.
    کلاً ایروان الان جدیداً خیلی رو فاند گیر شده! پارسال خیلی هایی که فاند نداشتند میگفتند حتی BS هم چک نمی کنند!! امسال نه!

اون بند 214b کلاً بهونه هست! اون طوری تفسیر نمیشه! بیشتر اینطوریه از ذهن آفیسر...: هدف اولت درس خوندن نیست برای آمریکا رفتن!! یا اینکه اطمینان ندارم کار غیر قانونی نکنی یا پول تحصیلت رو بتونی بدی!!! (از نظر من) برای توریستی ها یه جور دیگست!

من هم مثل خود شما باز هم یادآور میشم که اسم دانشگاه رو نگفتید!! کلاً مهمه که دانشگاهتون تو لیست تحریم نباشه! اگر تحریمی بود اصلاً نگید سابقه کار رو...

اگر نبود هم تاجایی که میتونید یه کار نیمه وقت جلوه بدید! یا کاری که خارج شدید ازش.. مثلاً 2011 تا 2012 رفتید و از 2012 به بعد نشستید زبان خوندید! این خیلی امن تره!

الان با اطلاعاتی که دادید باز ترکیه و دبی رو پیشنهاد می کنم... از نظر کلیرنس دبی بهتره... از نظر مصاحبه آآنکارا بهتره! اگر 16 سوال نخورید که احتمالش کمه بخورید آنکارا خیلی خیلی بهتره!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Mech66 نمایش پست ها
    اگر می خواهید مطمئن شید این رو پر کنید:

این سوالات رو جواب بدید با دقت و حوصله و به اندازه کافی و من جواب میدم:

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:Functionally graded beams plates and shell , adaptive structures
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ مهندسی مکانیک دکتری
    رشته و مقاطع قبلی: مکانیک جامدات شریف
    نام دانشگاه‌های پیشین:دانشگاه تهران
    زمینه کاری در لیسانس: تحلیل تنش پوسته کروی
    زمینه کاری در فوق لیسانس: تحلیل سازه ای سازه ساخته شده از FGPM
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    structural behavior of Beams, Plates, and shells
    سال فارغ التحصیلی:92

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟تئورتیکال

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟تئورتیکال . استاد تو نامه RP نوشته که کارم کاملا جنرال هس و از طریق مقالات منتشر میشه

مشخصات بورسیه تحصیلی Full fund_RA

آیا فاند دارید؟بله

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟دائم

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟گرنت مربوط به کرسی استاد

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟همه جا. ولی کاراش کاربردی حساس نیس

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟کارهای مربوط به توسعه تیوری. ایشون از معروفترین و شناخته شده ترین افراد در این زمینه هس و بیشتر کتاب و مقاله مینویسه

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:8

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟تو TAl نیس تا اونجا که میدونم

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید.کارم سازه هست
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید.
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.بیشترشون FEM

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نه

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟قصد دارم بدهم

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟سابقه کار ندارم

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟
    اوکی!

لطفاً عناوین مقالات... آدرس استاد...و متن RP رو برام پیام خصوصی کنید تا به بهترین نحو توصیه بدم! اگر علاقه ای با این کار ندارید اعلام کنید تا با همین اطلاعاتی که دادید نظر بدم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    اوکی!

لطفاً عناوین مقالات... آدرس استاد...و متن RP رو برام پیام خصوصی کنید تا به بهترین نحو توصیه بدم! اگر علاقه ای با این کار ندارید اعلام کنید تا با همین اطلاعاتی که دادید نظر بدم!
    هایزنبرگ جان

وقتی RP دقیق رو گرفتم براتون پیام خصوصی می دم.
    فعلا شریطم اینه که:

6 مقاله روی کمانش و پس کمانش تیر FGM و FGPM actuator
    1 مقاله روی پلاستیسیته سیکلی پوسته کروی
    1 مقاله روی پایداری سازه های دو لایه

با تشکر

Member Suny99 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

دوستان اگه میشه به منم یه پیشنهاد بدیـــــــــــد برای سفارت.
    علوم انسانی هستم یعنی رشتم حساس نیست.
    مقطع دکتری
    مجرد
    فول فاند هم هستم(TA)

نقل قول نوشته اصلی توسط Suny99 نمایش پست ها
    دوستان اگه میشه به منم یه پیشنهاد بدیـــــــــــد برای سفارت.
    علوم انسانی هستم یعنی رشتم حساس نیست.
    مقطع دکتری
    مجرد
    فول فاند هم هستم(TA)
    به ترتیب: دوبی... آنکارا... عشق آباد ...

باکو احتمال ریجکت هست... ایروان هم یکم تکلیفش مشخص نیست اخیراً کارای عجیب غریب زیاد کرده!

سلام. من می خوام برای ویزای F1 از داخل کانادا اقدام کنم. دو تا سوال داشتم :
    ۱- در حال حاظر در کانادا دانشجو هستم. می خواستم بپرسم از کدوم سفارت باید اقدام کنم که شانس مالتیپل گرفتنم بیشتر بشه ؟ از دوستانی که از ونکوور اقدام کردن خبرای خوبی نشنیدم.
    ۲- رشته ای که قرار هست بخونم Media Arts and Science هست که جزو دپارتمان Architecture and Planning دانشگاه MIT هستش و رشته ی مهندسی نیست. به همین دلیل بعضی از دوستان می گن که حتما مالتیپل می گیرم و فرقی نداره از کجا اقدام کنم. می خواستم بدونم تا چه اندازه ای صحت داره این حرف. خیلی ممنون از کمکتون.
    فاند کامل توسط دانشگاه داده می شه که همه ی هزینه ها رو پوشش می ده.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)