لطفاً این رو پر کنید: اینجا
راجع به سابقه کارتون هم دقیق توضیح بدید!
لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
درود هایزنبرگ عزیز ،
من پنج سال پیش دیپلم گرفتم و سه سال پیش هم از دانشگاه ایران انصراف دادم و معافی گرفتم و می خواستم بروم آمریکا که قضیه کنسل شد و نرفتم و اینجا موندم و با پدرم کار کردم ، اما الان می خواهم برای لیسانس بروم احتمالا از دانشگاه تکنولوژی شیکاگو پذیرش بدون فاند بگیرم (iit.edu این سایتشه) و تافل حدود ۹۰ ای بی تی ، هزینه تحصیلم حدود ۵۰ تاست که احتمالا ۱۰ تا بتونم تخفیف یا اید بگیرم.سربازی هم معافیت پزشکی گرفتم و فقط یه بار با بنیاد نحبگان رفتم مکه و یه بار هم خودم رفتم کربلا که البته مال ۴ سال پیش بوده و الان هم پاسم رو عوض کردم.
به نظرتون کدوم سفارت بروم بهتره؟احتمال ویزا و کلیرد شدنم چه قدره؟
این iit احتمالا یه ۱۰ هزار تا بهم تخفیف بده در قالب سکولارشیپ ، چون دیدم یه جایی گفته بودین بعضی از سفارت ها به منبع فاند گیر می دهند بهع نظر شما بهتر نیست فعلا بی خیال این ۱۰۰۰۰ تا بشم؟
در ضمن عمو و عمه وآشنا و کسی توی آمریکا ندارم اما توی اروپا عمو و عمه ام هستند ، به نظرم این زیاد مشکلی نباشه
ممنون
سلام آقای هایزنبرگ
ممنون از اطلاعات کامل و جامعتون
آقا من واس فال 2014 دکتری فیزیک (اتمی و مولکولی) از دانشگاه اوکلاهما پذیرش فول فاند گرفتم، (TA/ insurance/ tuition waived) دو تا مقاله کنفرانس داخلی داشتم و سربازی معافیت سه برادری دارم
حدود دو سال توی ی شرکتی که کارش تعمیر و بازسازی قطعات نیروگاه های گازی بوده همکاری داشتم! (اولا این رو توی رزومه ام تصحیح کنم؟) حالا با این تفاسیر حساس بحساب می آم؟ چقدر احتمال داره سفارت، رزومه ای که فرستادم دانشگاه رو چک کنه و بفهمه کم شده یا بخش هاییش حذف شده؟
و آخر اینکه کدوم سفارت بهتره واس من؟
مشکلی نیست که آسان نشود
مرد باید که هراســـــــان نشود
دوست عزیز...
اکثر سوالاتتون رو تو جاهای غیر مرتبط پست کردید و من علی رغم خواست قلبیم که می خوام جواب بدم نمیتونم! چون هم پست های غیر مرتبط شما با بحث حذف میشه هم مال من... و هم این که اخطار میگیرم!
برای همین سوالاتتون رو تو مرتبط ترین تاپیک پست کنید!
کلاً فاند گرفتن تو لیسنانس سخته... تنها چایی که برای ویزا پیشنهاد می کنم ترکیه هست... و باید شانس بیارید به آفیسر پسر جوان مو بور بخورید!! اگر به کس دیگه ای خوردید و رد شدید انقدر از ترکیه اقدام کنید که به پسر موبوره بخورید! در ضمن شما باید سوال جواب های مصاحبه رو تمرین کنید تا خوب و قوی برخورد کنید!
معافیت پزشکی خوبه.. کلاً این که زیاد رفتید کشور های عربی خوب نیست باعث طولانی شدن میشه ولی رد شدن بعیده!
اون اسکالرشیپ خوبه و مورد نداره... من منابع فاند Research Assistantship رو میگفتم که گاهاً جاهای ناجور در میاد... اسکولارشیپ که مورد نداره!
فک و فامیل هم ندارید خوبه!
شما سعی کنید از الان به بعد زمان بزارید سایت رو بخونید... و توش فعال باشید... بعد از یکی دو ماه همه چیز دستتون میاد....
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
درود جناب هایزنبرگ
از پاسخی که دادید کمال تشکر رو دارم
فکر کنم برای پرسش این سوال این تاپیک مناسب باشه ، قبلا با این موضوع آشنا نبودم
پس به نظر شما احتمال ویزا گرفتن من در کل کمه؟
احتمال ریجکت شدن درجا از ترکیه هست؟برای لیسانس گیر هستن؟
داشتم سایت رو می خوندم موارد رد شدن رو خود شما توی چنز قسمت دسته بندی کرده بودین ، من نه رشته حساس هستم و نه سربازی و یا موارد دیگه ، پس چرا باید نگران باشم.
مساله عربستان و عراق خیلی مهمه؟برای زیارتی بوده و خیلی وقت هم گذشته است ، یادم هست توی عراق سرباز آمریکایی از چشم من عکس هم گرفته است ، مشکل زا نمی شه؟
ممنون
اصلاً شانستون کم نیست! زیاد هم هست... اگر بخونی میبینی که رو مستر مجدد هم گیرند!!!مثلاً مستر داری بخوای یکی دیگه بخونی... ولی آنکارا گیر نیست آفیسر مو بوره!! (بزنم به تخته) جالب اینجاست که رو لیسانس مجدد هم گیر نیست!!!!!! خود لیسانس رو هم نباید قاعدتاً گیر باشه!!! اما شما هم باید قوی برخورد کنی!
اون سفرهای زیارتی مهم نیست... اگر فکر می کنی جایی ثبت شده.. مثلاً تو سیستم خود آمریکایی ها (چون میگی عکس گرفتند...) مخفیش نکن!
هایزنبرگ عزیز،
قبلل مطالب شما درباره سفارت های مختلف رو خونده بودم ، گفته بودین که دبی اگر سینی و رشته حساس و... نیستین نگرانی نداره ، در مورد کیس من هم همینجوره؟ چون گفته بودین زودتر کلیر می کنن این موارد رو.
ریجکت درجا چه قدر مرسومه ، آیا به خاطر اینکه احتمال درجا ریجکت شدنم هست می گین بروم ترگیه؟
ممنون
نه مناسب شما نیست... به لیسانس ها سخت ویزا میده! دیده شده به طرف گفتن لیسانست رو بگیرد بعداً بیا!
به خاطر احتمال ریجکت درجا میگم بری آنکارا!
پست زیر خاکی ببینیم خیلی هم قدیمی نیست مال 25 جولای 2013 هست:
نتیجه اخلاقی: توصیه های هایزنبرگی رو جدی بگیریم!دقیقا روزی که مصاحبه داشتم(9 جون) دختر جوونی واسه کارشناسی پذیرش داشت و درجا ریجکت شد. جواب آفیسر هم دقیقا این بود :"برای کارشناسی ویزا نمیدیم برو برای مقاطع بالاتر اقدام کن". شبیه همین ماجرا رو دوست دیگه ای که 7 جولای مصاحبه اش بود دیده بود و می گفت که آفیسر به i-20 نگاه هم نکرد"
البته فراموش نکن که اینا مقطعیه! ممکنه 2 ماه یا 2 هفته دیگه آنکارا به بدترین سفارت عالم تبدیل شه و دبی بشه بهترین!!! همونطور که امسال برای عشق آباد پیش اومد.... بنابراین قبل از اقدام چک کن اینجا رو دوباره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)