نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 122 از 460 نخستنخست ... 2272112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132172222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,211 تا 1,220 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

سلام به همه دوستان
    من برای فرصت مطالعاتی اقدام کردم ویزای j1 و به دو دلیل از ارائه نامه حمایت مالی وزارت رو ارائه بدم، یکی اینکه یه ذره دیر حاضر شد و 2 اینکه نمیخوام اون دو سال home residency تو پاسپورتم بخوره. یه BS جور کردم به اسم خودم برای 9 ماه
    حالا میخوام برای یه سفارت اقدام کنم به نظرتون کدوم سفارت برای شرایط من مناسبتره؟ بچه دانشکده ی ما خیلی ترکمنستان میرفتن ولی ظاهرا یه ذره الان اوضاع اونجا مناسب نیست. نظرتون راجب ایروان و باکو چیه؟

به جز مدارک لازم، مدارک برای سفارت با خودم چی ببرم برای اثبات برگشت؟

قبلا مزاحم جناب هایزنبرگ شدم که جواب هم دادن ازشون ممنونم. مچکر میشم سر در گمی من رو در رابطه با انتخاب سفارت رو هم حل کنید.

Member Suny99 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    میزان فاند اصلاً مهم نیست!!! مهم اینه که چیزی که تو بند total بند 8 ... I-20 خورده از total بند 7 بیشتر باشه! اینطوری میشید full fund!

306 دلار اصلاً مهم نیست! اما با این اوصاف عشق آباد و ایروان نرید و کوچک ترین ریسکی نکنید! چون جدیداً گیرهایی دادند!

اگر آنکارا و دوبی برید احتمال ریجکت در مصاحبه نزدیک به صفره... بین دوبی و آنکارا من آنکارا رو کم دردسر تر میبینم!

شما در حد 2 تا 5 هزار تا BS ببرید و به نام پدر مادر باشه!

گودلاک!
    ممنونم از پاسختون واقعا لطف میکنید وقت میذارید. ببخشید یه سؤال دیگه هم داشتم. من برادرمم مثل من علوم انسانیه و اونم فول فانده. میخواستم ببینم اینکه دو نفرمون داریم میریم مصاحبه که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و اینکه آیا چیزی رو باید در نظر بگیریم یا نه؟ مثلا اینکه دوتا سفارت متفاوت بریم یا دوتا وقت متفاوت تو یه سفارت یا چیز دیگه ای یا که اصلا این قضیه مهم نیست و فرقی نمیکنه. بازم ممنون

سلام به همه دوستان عزیز به خصوص آقای هایزنبرگ ، سایمون و بقیه دوستان ... که اطلاعات ارزشمند خودشونو اینطور با بقیه افراد share می کنند .
    همین ابتدا باید سال نورو به همه عزیزان این فروم تبریک بگم ....

من لیسانس مکانیک - حرارت و سیالات هستم .
    از دو دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم . یکی تگزاس آرلینگتون برای دکترای مستقیم . و یکی دانشگاه ایالتی Louisiana برای مقطع فوق لیسانس . هر دو در همین رشته مکانیک . هر دوی این پذیرش ها بدون فاند هستند .
    حالا می خوام برای ویزا اقدام کنم . می خواستم از شما بزرگان ، یه راهنمایی بگیرم که برای شرایط من ، کدوم کشور را پیشنهاد می کنید .
    در ادامه من آی بیست هر دوی این دانشگاه هارو گرفتم . نمیدونم آیا دکترای مستقیم ، یه پوینت مثبت حساب می شه یا منفی برای پروسه ویزا .

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده: رشته مکانیک - حرارت و سیالات
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ در دانشگاه ارلینگتون ، دکترای مستقیم . در لوییزیالنا ، فوق لیسانس
    رشته و مقاطع قبلی: لیسانس - حرارت و سیالات
    زمینه کاری در لیسانس: بررسی انتقال حرارت در سیالات
    زمینه کاری در فوق لیسانس: هنوز استاد مشخص نشده برام و زمینه کاریم معلوم نیست .
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی: 90

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ هر دو

زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ نمی دونم

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟ هنوز چیزی مشخص نشده

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ خیر

اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ ----

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ -----

فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟ ---- استاد مشخص نشده

آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟ ----

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 3 عدد انگلیسی

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: --

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: 0

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: 0

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نمیدونم، از کجا باید بفهمم؟ مقالات در زمینه انتقال حرارت بوده . فکر نمی کنم حساس باشه .

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ انتقال حرارت

آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. پروژه های CFD انجام دادم .

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید خیر

آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. خودم تنها هستم

آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ من چون استادم هنوز معلوم نیست ، خودم یک research plan تهیه کردم و یکی از اساتید آنجا که زمینه غیر حساسی داشته ، رو جزو علاقمنی های تحقیقاتیم نوشتن ولی در انتهاش نوشتم که من استادم هنوز مشخص نشده

سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ار در اداه خصوصی - غیر حساس - 2 سال

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ خیر

سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ خیر

فقط من تو جند سال اخیر ، توی لاتاری امریکا شرکت کردم . کشور کانادا هم پذیرش گرفتم و می خوام اقدام کنم . ( اون رو از انکارا اقدام می کنم )
    پدرم یه پرونده مهاجرتی به کشور کانادا داره و منم جزو اون پرونده هستم ولی می خوام خودم جداگونه برای ادامه تحصیل اقدام کنم . ای پرونده در سفارت انکارا هستش .
    حالا می خوام بدونم بهتره پرونده آمریکام تو همون سفارت آنکارا باشه ، یا بهتره یه جای دیگه باشه

معذرت می خوام که اینقدر این پست طولانی شد . ممنونم از همفکری و راهنمایی شما عزیزان .

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farshadjs نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من برای فرصت مطالعاتی اقدام کردم ویزای j1 و به دو دلیل از ارائه نامه حمایت مالی وزارت رو ارائه بدم، یکی اینکه یه ذره دیر حاضر شد و 2 اینکه نمیخوام اون دو سال home residency تو پاسپورتم بخوره. یه BS جور کردم به اسم خودم برای 9 ماه
    حالا میخوام برای یه سفارت اقدام کنم به نظرتون کدوم سفارت برای شرایط من مناسبتره؟ بچه دانشکده ی ما خیلی ترکمنستان میرفتن ولی ظاهرا یه ذره الان اوضاع اونجا مناسب نیست. نظرتون راجب ایروان و باکو چیه؟

به جز مدارک لازم، مدارک برای سفارت با خودم چی ببرم برای اثبات برگشت؟

قبلا مزاحم جناب هایزنبرگ شدم که جواب هم دادن ازشون ممنونم. مچکر میشم سر در گمی من رو در رابطه با انتخاب سفارت رو هم حل کنید.
    اگر با پول خودتون میرید اصلا عشق آباد، باکو و ایروان نرید!

فقط به ترتیب آنکارا و دبی!

برای برگشت هر چیزی مثل سند، جاب آفر و غیره ببرید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Suny99 نمایش پست ها
    ممنونم از پاسختون واقعا لطف میکنید وقت میذارید. ببخشید یه سؤال دیگه هم داشتم. من برادرمم مثل من علوم انسانیه و اونم فول فانده. میخواستم ببینم اینکه دو نفرمون داریم میریم مصاحبه که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و اینکه آیا چیزی رو باید در نظر بگیریم یا نه؟ مثلا اینکه دوتا سفارت متفاوت بریم یا دوتا وقت متفاوت تو یه سفارت یا چیز دیگه ای یا که اصلا این قضیه مهم نیست و فرقی نمیکنه. بازم ممنون
    کلاً با این که ربطی نباید داشته باشه ولی حساسیت هایی دیده شده.... متاسفانه! پیشنهادم اینه که ایشون هم از یک سفارت دیگه اقدم کنند....! وقتش خیلی مهم نیست!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Member apollo11 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. in EE - Electronicts

سلام دوستان عزیز،

سال نو رو به همگی تبریک میگم و براتون آرزوی سالی پر از شادی و سلامتی میکنم. خوشحالم که یه سری از دوستان سال پیش رو اینجا باز میبینم.

من دانشجوی دکتری در رشته کامپیوتر سیستم هستم (مهندسی کامپیوتر، نه کامپیوتر ساینس، تاکید میکنم چون این رشته به غیر از اسمش زیاد تفاوتی با برق نداره، Department of Electrical and Computer Engineering). سال پیش رفتم عشق آباد و با 65 روز کلیرنس ویزای سینگل گرفتم (27 جون، در اوج روزای بد عشق آباد، یکی از سفرای عشف آباد که خیلی بعد راجع یهش حرف زده شد چون دو نفر مصاحبه مجدد داشتیم) . امسال قصد دارم اوایل جون برگردم ایران و با خانمم باهم بریم برای مصاحبه ویزا (سال پیش که ویزا گرفتم از نظر شناسنامه ای مجرد بودم) و حدود دو ماه بعد (اواخر جولای) هم عازم بلاد کفر بشیم. حقیقتا سال پیش خیلی درگیر فروم بودم و اطلاعاتم رو به روز نگه میداشتم ولی چند وقتیه با توجه به فشار اسب گونۀ استاد محترم دور افتادم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

- سربازی : معاف پزشکی
    - فاند : دارم ولی هنوز مشخص نیست تو I20 چی بیاد چون ممکنه تا زمان گرفتن I20 هنوز پروفایل ترم بعدم آپدیت نشده باشه، فرض میکنیم بدون فاند.
    - سابقه کار : مورد خاصی نیست. (تدریس، کار آزاد مرتبط با رشته )
    - زمینه کاری : Big Data,High Performance Computing. گروه ما پولش از اینتل میاد و در کل کار به روزی هست، ولی حساس و خطرناک فکر نکنم باشه.

نکته آخر اینکه من قصد دارم از اینجا به کشوری که میخوام مصاحبه کنم پرواز کنم تا از تمام دو ماه زمان اقامتم تو ایران برای کلیرنس احتمالی استفاده کنم (شروع ترمم اواخر آگوست هست و حتی نامه لیت اریول هم میشه گرفت تا اواسط سپتامبر ولی استادم گفته نهایتا تا آخر جولای حق دارم بمونم ).

سلامت، شاد و پیروز باشید.
    آبی که برآسود زمينش بخورد زود ---------------------- دريا شود آن رود که پيوسته روان است
    First Interview: June 27 2013 - Ashgabat, Turkmenistan - Single Entry Visa - Clearance: 53 Days
    Returning Student: June 5 2014 -
    Baku, Azerbaijan - Multiple Entry Visa - Clearance 40 Days

نقل قول نوشته اصلی توسط farbod_1989 نمایش پست ها
    من لیسانس مکانیک - حرارت و سیالات هستم .
    از دو دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم . یکی تگزاس آرلینگتون برای دکترای مستقیم . و یکی دانشگاه ایالتی Louisiana برای مقطع فوق لیسانس . هر دو در همین رشته مکانیک . هر دوی این پذیرش ها بدون فاند هستند .
    سال فارغ التحصیلی: 90

سلام

ببین رک میگم... من خیلی نمیدونم که بین فوق بدون فاند و دکتری مستقیم بدون فاند کدوم بهتره! اما حدس میزنم دکتری مستقیم راحت تر باشه و هم عاقلانه و هم احتمال فاند بیشتره در ترم یک و دو!

اگر هم آفیسر چیزی بگه میگید که این رو انتخاب کردم چون هم دکتری مستقیمه هم این که گفتند بیایی بهت فاند میدیم... یا این که بگی این دانشگاه بعد از پیدا کردن استاد تو ترم یک فاند میده... یه خالی بندی تو این مایه ها...

زمینه کاری هاتون حساس نیست! من بهتون آنکارا رو پیشنهاد میدم فقط و فقط!

نقل قول نوشته اصلی توسط apollo11 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز،

سال نو رو به همگی تبریک میگم و براتون آرزوی سالی پر از شادی و سلامتی میکنم. خوشحالم که یه سری از دوستان سال پیش رو اینجا باز میبینم.

من دانشجوی دکتری در رشته کامپیوتر سیستم هستم (مهندسی کامپیوتر، نه کامپیوتر ساینس، تاکید میکنم چون این رشته به غیر از اسمش زیاد تفاوتی با برق نداره، Department of Electrical and Computer Engineering). سال پیش رفتم عشق آباد و با 65 روز کلیرنس ویزای سینگل گرفتم (27 جون، در اوج روزای بد عشق آباد، یکی از سفرای عشف آباد که خیلی بعد راجع یهش حرف زده شد چون دو نفر مصاحبه مجدد داشتیم) . امسال قصد دارم اوایل جون برگردم ایران و با خانمم باهم بریم برای مصاحبه ویزا (سال پیش که ویزا گرفتم از نظر شناسنامه ای مجرد بودم) و حدود دو ماه بعد (اواخر جولای) هم عازم بلاد کفر بشیم. حقیقتا سال پیش خیلی درگیر فروم بودم و اطلاعاتم رو به روز نگه میداشتم ولی چند وقتیه با توجه به فشار اسب گونۀ استاد محترم دور افتادم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

- سربازی : معاف پزشکی
    - فاند : دارم ولی هنوز مشخص نیست تو I20 چی بیاد چون ممکنه تا زمان گرفتن I20 هنوز پروفایل ترم بعدم آپدیت نشده باشه، فرض میکنیم بدون فاند.
    - سابقه کار : مورد خاصی نیست. (تدریس، کار آزاد مرتبط با رشته )
    - زمینه کاری : Big Data,High Performance Computing. گروه ما پولش از اینتل میاد و در کل کار به روزی هست، ولی حساس و خطرناک فکر نکنم باشه.

نکته آخر اینکه من قصد دارم از اینجا به کشوری که میخوام مصاحبه کنم پرواز کنم تا از تمام دو ماه زمان اقامتم تو ایران برای کلیرنس احتمالی استفاده کنم (شروع ترمم اواخر آگوست هست و حتی نامه لیت اریول هم میشه گرفت تا اواسط سپتامبر ولی استادم گفته نهایتا تا آخر جولای حق دارم بمونم ).

سلامت، شاد و پیروز باشید.
    سلام خوبی P جان!؟ اخوی گرام خوب هستند؟!

شما مگه نمیگی استاد داری...پس باید فاند داشته باشی نه؟!

اگر فاند نداری اصلاً سمت عشق آباد، ایروان و باکو نرو! و فقط برو آنکارا یا دوبی! اصولاً زیاد رو ریترنینگ ها گیر نیستند در ویزای اولیه! ولی کلیرنس بحثش جداست که به نظر برای شما مشکلی نیست!

من خودم با توجه به وضعیت تاهل به شما پیشنهاد می کنم آنکارا اقدام کنید! واقعاً رو قضیه مدت زمان کلیرنس هیچ احتمالی نمی تونم بدم!

=-=-=-=-

اگر فاندت جور شد ایروان گزینه بهتریه!

گودلاک!

Junior Member

سلام بر هایزنبرگ و با تشکر از کمکتون

من سربازی نرفتم و معاف هستم. فاند هر دومون کامله. سابقه کاری‌م در حد Research Assistant در رشته خودم هست (اون هم در آمریکا، چون ۶ سالی هست که آمریکا هستیم. اول فوق لیسانس و الآن دکترا).

خیلی ممنون!

نقل قول نوشته اصلی توسط gt_mohsen نمایش پست ها
    سلام بر هایزنبرگ و با تشکر از کمکتون

من سربازی نرفتم و معاف هستم. فاند هر دومون کامله. سابقه کاری‌م در حد Research Assistant در رشته خودم هست (اون هم در آمریکا، چون ۶ سالی هست که آمریکا هستیم. اول فوق لیسانس و الآن دکترا).

خیلی ممنون!
    به نظر من برید باکو ... چون 100% دوباره مالتیپل میگیرید! با توجه به این که شما ریترنینگ هستید احتمال ریجکت مصاحبه خیلی خیلی کمه... بعد از باکو همون دبی خوبه! کلاً شما آنکارا، ایروان و عشق اباد هم میتونید برید!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)