صفحه 17 از 84 نخستنخست ... 78910111213141516171819202122232425262767 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 831

موضوع: بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

جنابnegnegy و امیر خان

خیلی ممنون از اطلاعات جامعتون
    تقریبا من از ابتدای این فروم از اطلاعاتش استفاده کردم و هفته دیگه امتحان 402َa دارم واسه بهتر بودن در امتحان راه کاری دارید واسه من؟

و یه نکته فرمودید که شاگردی رو تنها به PR ها میدند؟ من تقریبا 8 ماه اومدم کانادا با ویزای کار در شهر THunder bay که متاسفانه نتوتستم کار مرتبط پیدا کنم و walmart مشغولم . ایا پیدا نکردن کار من به همون دلیل هست؟
    من حدود 4 سال سابقه کار اجرایی در راه اندازی و تعمیرات دوره ای پست های فشار قوی دارم اما ..............

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Instrumentation Eng -NAIT

نقل قول نوشته اصلی توسط elhamid نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من ماه جون به کانادا میام , یک سوال داشتم
    آیا به محض ورود می تونم دوره شاگردی رو شروع کنم البته من لیسانس مکانیک دارم و کار برقکاری زیاد انجام دادم ولی از هیچ جا مدرک ندارم یک مدت هم به عنوان پیمانکار نصب کنتور در اداره برق کار کردم ( تقریبا دو سال) مدرک فنی حرفه ای برقکار ساختمان درجه 2 را هم دارم.
    آیا امتحان تعیین سطح برای شاگرد برقکار وجود داره ؟
    ممنون از وقتی که میگذارید و راهنمائی می کنید.

به محض اینکه بتونید صاحبکار پیدا کنید ( در صورتی که PR باشید) میتونید کار آموز بشوید.

امتحان تعیین سطح وجود داره ولی‌ برای کسانی‌ هستی‌ که دبیرستان رو به زور تموم کردند نه شما که لیسانس مکانیک و مدرک برقکاری دارید. همونارو ترجمه رسمی‌ کنید و یه کپی‌ رو بدین بهشون دیگه امتحان ورودی نداره. من تا به حال ندیدم از کسی‌ که مدرک دانشگاه داره آزمون ورودی بگیرن؛ ولی‌ واسه اینکه خیالتون راحت بشه، اینم نمونه سوال آزمون ورودی که در حد راهنمایی / دبستان ایران هست!

http://www.google.ca/url?sa=t&rct=j&...62788935,d.aWc

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Instrumentation Eng -NAIT

نقل قول نوشته اصلی توسط sefa نمایش پست ها
    جنابnegnegy و امیر خان

خیلی ممنون از اطلاعات جامعتون
    تقریبا من از ابتدای این فروم از اطلاعاتش استفاده کردم و هفته دیگه امتحان 402َa دارم واسه بهتر بودن در امتحان راه کاری دارید واسه من؟

و یه نکته فرمودید که شاگردی رو تنها به PR ها میدند؟ من تقریبا 8 ماه اومدم کانادا با ویزای کار در شهر THunder bay که متاسفانه نتوتستم کار مرتبط پیدا کنم و walmart مشغولم . ایا پیدا نکردن کار من به همون دلیل هست؟
    من حدود 4 سال سابقه کار اجرایی در راه اندازی و تعمیرات دوره ای پست های فشار قوی دارم اما ..............

من جواب سوال دوم رو میدم:
    توی آلبرتا برای کار آموز شدن بایدPR باشید:

You can earn while you learn if you meet the eligibility requirements for your Alberta designated trade of choice and you are:
    - a Canadian citizen or permanent resident of Canada, and
    - employed by an employer eligible to participate in the apprenticeship program

http://tradesecrets.alberta.ca/learn...learn-a-trade/

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط negnegy نمایش پست ها
    به محض اینکه بتونید صاحبکار پیدا کنید ( در صورتی که PR باشید) میتونید کار آموز بشوید.

امتحان تعیین سطح وجود داره ولی‌ برای کسانی‌ هستی‌ که دبیرستان رو به زور تموم کردند نه شما که لیسانس مکانیک و مدرک برقکاری دارید. همونارو ترجمه رسمی‌ کنید و یه کپی‌ رو بدین بهشون دیگه امتحان ورودی نداره. من تا به حال ندیدم از کسی‌ که مدرک دانشگاه داره آزمون ورودی بگیرن؛ ولی‌ واسه اینکه خیالتون راحت بشه، اینم نمونه سوال آزمون ورودی که در حد راهنمایی / دبستان ایران هست!

http://www.google.ca/url?sa=t&rct=j&...62788935,d.aWc
    ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب جامع و کاملی که دادید
    PR یعنی کارتش را گرفته باشیم ؟ چون شنیدم 3 تا 4 ماه زمان میبرد تا کارت PR را بگیریم.
    تاریخ مصاحبه : 09/11/2010
    تاریخ فایل فدرال : 2011/01/12
    رشته : لیسانس مهندسی مکانیک

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط elhamid نمایش پست ها
    ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب جامع و کاملی که دادید
    PR یعنی کارتش را گرفته باشیم ؟ چون شنیدم 3 تا 4 ماه زمان میبرد تا کارت PR را بگیریم.
    شمااز لحظه ای که درکانادا لند میکنید PR هستید. همان برگه لندینگ کفایت میکند.

Junior Member

سلام
    من امروز امتحان A402 داشتم . ۶ ساعت امتحان بود . لازم دیدم چند نکته رو بگم:

۱) تقریبا حدود ۲۰٪ سوال ها مستقیم از کتاب بود بقیه کاملا بر می گشت به تجربه کاری و ....
    ۲) با تغییر قوانین برای گرفتن این مدرک باید حداقل 70٪ سوال ها رو جواب صحیح بدید
    ........... فعلا هم باید۳ هفته صبر کنم تا نمره پست بشه به آدرس سکونتم
    اگه سوالی هست در خدمتم

ApplyAbroad Veteran
    amirho3ein آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sefa نمایش پست ها
    سلام
    من امروز امتحان A402 داشتم . ۶ ساعت امتحان بود . لازم دیدم چند نکته رو بگم:

۱) تقریبا حدود ۲۰٪ سوال ها مستقیم از کتاب بود بقیه کاملا بر می گشت به تجربه کاری و ....
    ۲) با تغییر قوانین برای گرفتن این مدرک باید حداقل 70٪ سوال ها رو جواب صحیح بدید
    ........... فعلا هم باید۳ هفته صبر کنم تا نمره پست بشه به آدرس سکونتم
    اگه سوالی هست در خدمتم
    شما میتونین نتیجه امتحان رو همون شبی که امتحان را دادید بفمید.
    تو سایت collegeoftrades.ca یه اکانت بسازید مشخصات کامل رو بهش بدید. بعد که لوگ این میکنین در قسمت مشخصات پایین صفحه my trade recognition روی دکمه جزئیات کلیک کنین و به صفحه ای که مشخصات امتحان و شماره لایسنس و اینا رو میزنه منتقل میشید . اگه قبول شده باشید مقابل گزینه Redseal no و red seal date issued دقیقا شماره لایسنس و تاریخ صدور را خواهید دید. امیدوارم که با خبر های خوش ما رو خوشحال کنین.

Senior Member

دوستان ببخشید که پابرهنه میام وسط بحثای تخصصی شما عزیزان!
    من فوق لیسانس برق- کنترل دارم . البته حدود 4 سال در یک شرکت مهندسی- بازرگانی (زمینه تامین تجهیزات برق صنعتی) به عنوان مهندس فروش و الان مدیر فروش فعالیت کردم.
    واقعیت امر این هست که بعد از مدتها و حتی رفتن به سوئد و برگشتن به این نتیجه رسیدم که نمیتوانم در ایران بمانم. از طرفی راهی هم به ذهنم نمیرسه برای آمدن به کانادا جز برقکار صنعتی (البته سابقه برق کار صنعتی در ایران ندارم متاسفانه. در واقع میپذیم که باید از صفر صفر شروع کنم.
    دوستان :
    اولا راهی برای بنده پیشنهاد میکنید؟
    ثانیا هر توصیه و پیشنهادی داشته باشید بنده به گوش جان پذیرا هستم .
    ببخشید اگر اینجا سوالم رو مطرح کردم. چون هیچ جای دیگه ای جواب سوال خودم را نگرفتم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering - PhD of Mechatronic Systems Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط kalb62 نمایش پست ها
    دوستان ببخشید که پابرهنه میام وسط بحثای تخصصی شما عزیزان!
    من فوق لیسانس برق- کنترل دارم . البته حدود 4 سال در یک شرکت مهندسی- بازرگانی (زمینه تامین تجهیزات برق صنعتی) به عنوان مهندس فروش و الان مدیر فروش فعالیت کردم.
    واقعیت امر این هست که بعد از مدتها و حتی رفتن به سوئد و برگشتن به این نتیجه رسیدم که نمیتوانم در ایران بمانم. از طرفی راهی هم به ذهنم نمیرسه برای آمدن به کانادا جز برقکار صنعتی (البته سابقه برق کار صنعتی در ایران ندارم متاسفانه. در واقع میپذیم که باید از صفر صفر شروع کنم.
    دوستان :
    اولا راهی برای بنده پیشنهاد میکنید؟
    ثانیا هر توصیه و پیشنهادی داشته باشید بنده به گوش جان پذیرا هستم .
    ببخشید اگر اینجا سوالم رو مطرح کردم. چون هیچ جای دیگه ای جواب سوال خودم را نگرفتم.
    همسر منم کنترل خونده و واقعا اوضاع کار در سطوح بالا امیدبخش نیست برای این گرایش. قدرت و مخابرات و الکترونیک خیلی اوضاعشون بهتره
    ولی اگه پی ال سی بلد باشین تا دلتون بخواد کار ریخته برای فقط و فقط پی ال سی.
    یعنی اگه میخواید از صفر و یا از سطح پایینتری مث تکنسین یا لیسانس شروع کنید، همون پی ال سی رو بلد باشین حله. اگرم بلد نیستین وقت بذارین یاد بگیرین به نظر من.

Junior Member

وضعیت من pending هست این نشون میده قبول نشدم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)