صفحه 412 از 5471 نخستنخست ... 3123624024034044054064074084094104114124134144154164174184194204214224625129121412 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,111 تا 4,120 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوست عزیز راستش من این سوال را قبلا از دوستان دیگه پرسیده ام ولی نظر شما را هم میخواستم بدونم اگه
    اگه کسی مدرک ایلس را هنوز نگرفته باشه و بخواد فرم schedule 3 مربوط به سطح زبان را پر کنه (آیتم شماره 5 language) باید سطح زبان را چه لولی بزنه و ضمنا در قسمت بعد که گفته آیا مدرک زبان دارید یا نه (آیتم شماره 6) آیا گزینه بله را باید انتخاب کرد یا گزینه نه را . لطفا تجربه شخصی خودتون را اگه میشه ذکر کنید ممنون
    ویرایش توسط کامران : November 4th, 2009 در ساعت 10:57 PM

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام وحید جان تبریک میگم راستش من یه سوال هم ازت داشتم میخواستم ببینم اگه کسی مدرک ایلس را هنوز نگرفته باشه و بخواد فرم schedule 3 مربوط به سطح زبان را پر کنه (آیتم شماره 5 language) باید سطح زبان را چه لولی بزنه و ضمنا در قسمت بعد که گفته آیا مدرک زبان دارید یا نه (آیتم شماره 6) آیا گزینه بله را باید انتخاب کرد یا گزینه نه را . لطفا تجربه شخصی خودتون را اگه میشه ذکر کنید ممنون
    سلام
    با اجازه وحید خان
    تغریباً همه زمان پرکردن فرم ، سطح زبانی که نیاز داریم البته از نظر امتیاز را اعلام کردیم.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    با اجازه وحید خان
    تغریباً همه زمان پرکردن فرم ، سطح زبانی که نیاز داریم البته از نظر امتیاز را اعلام کردیم.
    ممنون فقط اگه بعدا" نمره ایلس کمی متفاوت شد اشکالی پیش نمی آید ضمنا الان که مدرک ندارم در قسمت بعدی که گفته آیا مدرک گرفته اید یا نه کدام گزینه را بزنم آیا باید گزینه بله را بزنم یا گزینه نه را

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    ممنون فقط اگه بعدا" نمره ایلس کمی متفاوت شد اشکالی پیش نمی آید ضمنا الان که مدرک ندارم در قسمت بعدی که گفته آیا مدرک گرفته اید یا نه کدام گزینه را بزنم آیا باید گزینه بله را بزنم یا گزینه نه را
    اگه متفاوت بشه و امتیاز لازم و بیارین مشکلی نیست
    در مورد گزینه بعدی منکه ایلتس داشتم زدم بله، یه دوستم ایلتس نداشت و زد نه اما پرینت پروفایل ثبت نام آیلتسشو گذاشت تو مدارک

Junior Member

سلام دوستان

بسته من را شخصی به نام ریما(REMA ) در سوریه تحویل گرفته . آیا کسی این آقا را می شناسه ؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط neda80 نمایش پست ها
    سلام دوستان

بسته من را شخصی به نام ریما(REMA ) در سوریه تحویل گرفته . آیا کسی این آقا را می شناسه ؟
    rema وجود دارد! کافی است توی پست ها کلمه REMA را جستجو کنید

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Junior Member

با سلام
    معذرت ميخوام يك سوال پيش پا افتاده ولي مهم
    فوق ديپلم چند امتياز داره؟(من بعضي جاها 15 امتياز ديدم و بعضي جاهام 20 امتياز كدوم درسته)
    با تشكر

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط vesali نمایش پست ها
    با سلام
    معذرت ميخوام يك سوال پيش پا افتاده ولي مهم
    فوق ديپلم چند امتياز داره؟(من بعضي جاها 15 امتياز ديدم و بعضي جاهام 20 امتياز كدوم درسته)
    با تشكر
    اندازه لیسانس ، یعنی ۲۰ امتیاز

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

نقل قول نوشته اصلی توسط anahitageo نمایش پست ها
    اگه متفاوت بشه و امتیاز لازم و بیارین مشکلی نیست
    در مورد گزینه بعدی منکه ایلتس داشتم زدم بله، یه دوستم ایلتس نداشت و زد نه اما پرینت پروفایل ثبت نام آیلتسشو گذاشت تو مدارک
    ممنون فقط میخواستم بپرسم اون دوستتون که می فرمایید گزینه نه را انتخاب کرد الان در چه مرحله ای پرونده اش قرار دارد چون قبلا از بعضی دوستان شنیده بودم حتما باید گزینه بله را انتخاب کنیم (حتی اگه مدرک آیلس را هنوز نگرفته باشی)

با سلام خدمت همه دوستان
    من دارم فرمهای اولیه برای ارسال به سیدنی رو آماده می کنم دو تا سئوال تو فرم application form for permanent residence in canad برام پیش اومده ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین.
    1- قسمت 10 توی کادر name af previous spouse or partner چی باید بزنیم چون دوستان تاکید کردند که هیچ جای فرم نباید خالی باشه.(n/a) بزنیم درسته؟
    2-برای قسمت 12 من لیسانسمو برای اینکه بتونم از معافیت کفالت استفاده کنم 5 ساله گرفتم حالا زمان formal education رو 17 سال باید بزنم؟
    با تشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)