صفحه 418 از 5471 نخستنخست ... 3183684084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274284685189181418 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,171 تا 4,180 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    سلام
    از شما و علیرضا به خاطر جوابتون ممنونم
    فرمها رو همونطور که گفتید پیدا کردم
    چیزی که الان نیاز دارم گرفتن مانی اردر و چون وقت کم دارم باید سریع اونو بگیرم(احتمالا قوانین از اواسط نوامبر تغییر میکنه)سریعترین راه برای مانی اردر و کدوم کشوره؟
    آیا از ایران هم کسی برام انجام میده و زمان اون چقدره؟
    باتشکر

سامان عزيز

باسلام

با اينكه خيلي عجله داريد و مي‌دانم دنبال سريع‌ترين پاسخ هستيد اما بايد به اطلاع برسانم اين سوال بسيار تكراري مي‌باشد و شايد در حدود 50 صفحه در اين خصوص صحبت شده است و اين درست نيست كه اين موضوع هر سري تكرار شود بهتر است شما يك نگاهي به مطالب قبل‌تر و تاپيك ماني اردر هم بزنيد اما در كل مي‌توانيد از طريق دوست يا آشنايي در كانادا اقدام كنيد كه روش آن در مطالب قبل بارها توضيح داده شده است يا credit card يكي از بستگان و .... با توجه به اينكه همه ما در اين راه عجله زيادي داريم خواهش مي‌كنم صبوري كرده و يك وقتي براي مطالب ارزمند فروم بگذاريد و از ايجاد سوالات تكراري پرهيز كنيد.
    البته سوئ تفاهم نشود من اينجا كاره‌اي نيستم فقط همه ما منتظر مطالب جديد هستيم و ديگر هيچ

موفق باشي
    ویرایش توسط mehrdad_rad : November 7th, 2009 در ساعت 03:34 PM
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام
    توی سایت اعلام کردن که 2010 قوانین تغییر میکنه و توی گزارشی که وزیر مهاجرت به مجلس ارائه کرده این موضوع رو تاکید کرده .
    آیا کسی میدونه که این تغییرات شامل چیه و از کی اعمال میشه؟
    دوست عزیز به هیچ وجه اینطور نیست، بلکه برعکس آن چیزی است که شما می فرمایید:

http://www.canadavisa.com/canada-will-maintain-total-immigration-targets-2010-091030.html

http://iranto.ca/Fa/index.php?option...ews&Itemid=127

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    آقا مبارک باشه.
    چه دلايل امنيتي ؟
    والا يه عده از همکارانم اينجارو چک ميکردن تا از اخرين وضعيتم مطلع شن حالا ديگه برام مهم نيست بزار مطلع شن

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    کسی در باره این سئوال نظری نداره؟

اگر فایل بالا رو مطالعه کنید میبینید:

Note: For the purposes of skilled worker applications, the ”Employment Requirements” listed in the description of each occupation are not applicable

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    آقا ممنون که جواب دادی
    من فکر کردم مورد دیگه ای هست.
    موفق باشی
    بجه ها سلام.
    اين سايت امتياز ليسانس رو 22 ادعا كرده.
    نظرتون چيه؟http://www.farsiguide.com/Self_AssessmentTest.aspx
    ممنونم دوستان...

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    بجه ها سلام.
    اين سايت امتياز ليسانس رو 22 ادعا كرده.
    نظرتون چيه؟http://www.farsiguide.com/Self_AssessmentTest.aspx
    ممنونم دوستان...
    دوست عزیز راجع به این موضوع در پست های قدیمی به وفور بحث شده است.
    بعضی از لیسانس ها ممکن است توسط آفیسر 22 امتیاز محسوب شوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    بعضی از لیسانس ها ممکن است توسط آفیسر 22 امتیاز محسوب شوند.
    پیمان جان علیرغم اینکه گفتی تو پستهای قبلی در این باره بحث شده میشه لطفا بگی کدوم لیسانسها ممکنه 22 امتیاز داشته باشه راستش من نتونستم پستهای قبلی رو پیدا کنم

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

SALAM DOSTE KHOBAM
    LOTFAN BARDASHTE KHODETON RO AZ HAMNI SITHAII KE ELAM KARDIN BENEVISIN VA LOTFAN GHABL AZ NEVESHTAN YE BAR DIGE AZ ROYE NOSKHE ASLI ONO MOTALE KONID
    BA TASHAKOR
    دوست عزیز

من هم با نظر پیمان عزیز موافق هستم و اعتقاد دارم در هیچ جای متن اشاره به تغییر روند و یا لیست نشده است!! ممکن آن قسمت از متن را که برای شما این موضوع را تداعی کرده است که قرار است تغییر در روند ایجاد شود را مشخص کنید؟!
    یک موضوع دیگر لظفا پینگلیش تایپ نفرمایید و گرنه مورد خشم مدیر قرار می گیرید و ممکن است نامه شما را با احترام پاک کنند.

موفق باشید
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    والا يه عده از همکارانم اينجارو چک ميکردن تا از اخرين وضعيتم مطلع شن حالا ديگه برام مهم نيست بزار مطلع شن
    آقا تبریک فراووووووون. پس دیگه باید برید سوریه و ویزاتون رو بگیرید.چه باحال بعد از دریافت گردش مالی ، چند روزه ایمیل زدن . دیگه گردش مالی هم نخواستن برای پاسپورت چون زمانی نگذشته .پس پروسه کماکان سریعه و شما هم فک کنم 6 ماهه کارتون اوکی شد.

Red face پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز

با تبريك فراوان امكان دارد زمانهاي مراحل خود را توضيح دهيد در ضمن يك موضوع جالب اينكه شما 12 روز بعد از من In Process شديد ولي به سلامتي از من زودتر مديكال را دريافت كرديد.

موفق باشي
    ممنون از شما
    راستش فكر كنم 65 روز طول كشيد كه از Pending تبديل بشه به In Process و 43 روز هم تا تاريخ نامه مديكال..من فكر نمي كنم اصلا جاي نگراني باشه ..روند اداريه ديگه..يكي زودتر يكي ديرتر..مثلا همين پست، من يك ماه معطل دريافت همين نامه مديكال موندم ولي مي بينيد كه براي بابك فقط يك هفته طول كشيده..و يا خيلي زود پاسپورت ريكوئست شده ولي شايد براي بقيه با اين سرعت نباشه ...به زودي نوبت شما هم مي رسه.
    ویرایش توسط someone2009 : November 7th, 2009 در ساعت 06:45 PM دلیل: اشتباه تايپي

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)