سلام
من تازه میخام این هفته بفرستم !!
دیر نیست؟ واسه مهندسی شیمی ددلاین رو ١ می زدن
فاند و ادمیژن چطور میدن ؟
من واسه مستر مهندسی شیمی میخام اپی کنم
رزومم بد نیست : ١٥ مقاله ای اس ای , ١ بدون ایمپکت , ٨ کنفرانس خارجی و داخلی , تافل ٨٠ معدل ١٥.٦٣, لیسانس نفت از دانشگاه نفت اهواز
ممنون
[QUOTE=shahriar229;1164583]سلام دوستان
من برای دکتری در رشته عمران اقدام کردم و خوشبختانه طی 4%2
مطمینین دانشگاه خوبیه؟ من از یه استاد اونجا اوکی دارم اما دوستم که اونجا درس میخونه میگه شهرش و دانشگاهش کوچیکه. میخواد دوباره اپلای کنه واسه یه جا دیگه. چیکار کنم؟![]()
مطمینین دانشگاه خوبیه؟ من از یه استاد اونجا اوکی دارم اما دوستم که اونجا درس میخونه میگه شهرش و دانشگاهش کوچیکه. میخواد دوباره اپلای کنه واسه یه جا دیگه. چیکار کنم؟
dear friend,
the city location is a really really important point. My husband and I didn't pay attention to such a fact, and just the rank of university was our reason to apply for some universities. But now, our attitude is different because we're living in a small city and we have bad experiences of living in a small city. In addition to facilities and transportation, small cities are really boring during summers, spring breaks.... It can be even harder when you are coming from a large city like Tehran! My husband and I are thinking to transfer to another university; not just because of going to a better university, but also because of the location of our university.
good luck
شیرینی یکبار پیروز شدن به تلخی صد بار شکست خوردن میارزد. (سقراط)
من هم از این دانشگاه در مقطع دکتری برای Business Administration پذیرش دارم. یه پذیرش هم با از دانشگاه کارولینای شمالی در گرینزبورو دارم ولی انتخاب برام سخته. MSU استاد و placement های بهتری داره ولی اکثر کامنت هایی که می خونم راجع به Starkville برام نگران کننده است. البته اینجوری که شنیدم در مقطع دکتری در رشته ما باید به شدت درس خوند چون حجم کاری بالاست و واقعا نمی دونم که اصلا می رسم خیلی بخوام بیام بیرون و دنبال تفریح برم یا نه و در واقع اینکه، happenning بودن یا نبودن شهر، معیار درستی برای من هست یا خیر.
راستی کسی با اعضای Association of Iranian Students در این دانشگاه تماس گرفته؟
سلام دوستان. پذیرش من از این دانشگاه امروز اومد واسه PHD برق . چیزی در مورد فاند ننوشته بود. دوستان کسی خبر نداره وضعیت فاند اینجا چطوره؟ باید چیکار کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)