نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 443 از 805 نخستنخست ... 343393433434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453493543 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,421 تا 4,430 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام دوستان
    من يك summer school تو دانشگاه زوريخ در سويس چند ساله پيش شركت كردم كه دوره اش 10 روزه بود ولي تو دانشگاه بود و كلي كلاس و آزمايشگاه و اينا داشت و مدركش رو هم دارم كه نوشته summer school on bio-medical imaging in ETH university zurich حالا مي خواستم بينم مي تونم اين رو تو قسمت education توي فرم ds بنويسم؟ نوشتنش مي تونه نشون بده من تا به حال با ويزاي دانشجويي به جايي رفتم و برگشتم ولي يك وقت گير ندن كه اين جاش اينجا نبوده كه بنويسي؟

Junior Member

سلام دوستان
    من فقط یه دختر دایی تو امریکا دارم تو فرم ds160 دختر دایی جزو other relative حساب میشه؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط minali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من فقط یه دختر دایی تو امریکا دارم تو فرم ds160 دختر دایی جزو other relative حساب میشه؟
    سلام
    نیازی به عنوان کردنش نیست. منظور اقوام درجه یک نیستند.
    شادزی
    ویرایش توسط shabgard66 : April 3rd, 2014 در ساعت 11:41 AM
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط minali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    other relative منظورش کسانی هستند که فامیل درجه یک حساب نمیشند! به نظر عاقلانه نیست که اعلام کنید!

اگر منظور اقوام درجه باشه قبل از این سوال میپرسه:

Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States?

برای سوال فامیل غیر درجه یک Any other رو میپرسه!

حتماً دقت کنید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Senior Member

سوال: من فرم DS-160 را پر کردم و از بارکد آن برای گرفتن وقت سفارت استفاده کردم و وقت سفارت را گرفتم٬ متوجه اشتباهی در فرم DS-160 ارسال شده شدم٬ چون اطلاعات فرم ارسال شده قابل ادیت نیست٬ فرم DS-160 دیگری پر کردم. وارد صفحه پروفایل خود در قسمت تعیین وقت https://usvisa-info.com/en-CA/selfservice/login جاییکه قبلا وقت گرفتم شدم٬ کنار نام خود دکمه ویرایش / Edit را زدم و شماره بارکد فرم DS-160 جدید را در این قسمت وارد کردم و اطلاعات را ذخیره کردم٬ آیا این مشکلی ایجاد می کند؟

جواب سفارت:
    You have already made the necessary change in the appointment system. So, you will have not have any issue with this appointment!

سوال: اگر متوجه اشتباهی در فرم DS-160 ارسال شده شویم٬ چند روز پیش از مصاحبه می توانیم شماره بارکد فرم DS-160 را در صفحه تعیین وقت تغییر دهیم و شماره بارکد جدید را آپدیت کنیم؟

جواب سفارت:
    Yu may change data until one business day before the scheduled appointment

توجه داشته باشید که به فرم سابمیت شده در هر حال دسترسی دارند٬ یه وقت نرید کلا اطلاعاتتون را زیر و رو کنید بعد فکر کنید اشکالی نداره٬ چون
    fraud or willful misrepresentations for the purpose of obtaining visas منجر به permanent bar from the U.S میشه.

سلام. دختردایی مادرم و خانواده اش + پسرعموهای پدرم و خانواده هاشون تو امریکا زندگی می کنند. اینا رو به عنوان Other Relatives بیارم؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farrokh3001 نمایش پست ها
    سلام. دختردایی مادرم و خانواده اش + پسرعموهای پدرم و خانواده هاشون تو امریکا زندگی می کنند. اینا رو به عنوان Other Relatives بیارم؟
    سلام
    معمولا اقوام دور رو نمیگن.دیگه با خودتونه که دوست دارید عنوان کنید یا خیر. اما محلش بله همینجاست.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط candid نمایش پست ها
    سوال: من فرم DS-160 را پر کردم و از بارکد آن برای گرفتن وقت سفارت استفاده کردم و وقت سفارت را گرفتم٬ متوجه اشتباهی در فرم DS-160 ارسال شده شدم٬ چون اطلاعات فرم ارسال شده قابل ادیت نیست٬ فرم DS-160 دیگری پر کردم. وارد صفحه پروفایل خود در قسمت تعیین وقت https://usvisa-info.com/en-CA/selfservice/login جاییکه قبلا وقت گرفتم شدم٬ کنار نام خود دکمه ویرایش / Edit را زدم و شماره بارکد فرم DS-160 جدید را در این قسمت وارد کردم و اطلاعات را ذخیره کردم٬ آیا این مشکلی ایجاد می کند؟

جواب سفارت:

سوال: اگر متوجه اشتباهی در فرم DS-160 ارسال شده شویم٬ چند روز پیش از مصاحبه می توانیم شماره بارکد فرم DS-160 را در صفحه تعیین وقت تغییر دهیم و شماره بارکد جدید را آپدیت کنیم؟

جواب سفارت:

توجه داشته باشید که به فرم سابمیت شده در هر حال دسترسی دارند٬ یه وقت نرید کلا اطلاعاتتون را زیر و رو کنید بعد فکر کنید اشکالی نداره٬ چون
    fraud or willful misrepresentations for the purpose of obtaining visas منجر به permanent bar from the U.S میشه.
    سلام ممنون! کدوم سفارت بودید؟! اگر بشه از سفارت های دیگه هم پرسید خیلی خوب میشه!

به کدوم ایمیل سفارت سوالتون رو ارسال کردیدی؟!

در مورد این جملتون:

شما از کجا چنین نظری رو انقدر محکم میدید!؟ اصلاً مشخص نیست! تا الان که مشخص شده که اگر مصاحبه انجام نشده باشه سفارت های مختلف به فرم های هم دیگه دسترسی ندارند! در مورد این که خود سفارت به فرم های سابمیت شده قبلی دسترسی داشته باشه محتمل به نظر میرسه ولی این که انقدر قطعی بگید.....
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط farrokh3001 نمایش پست ها
    سلام

اگر بزنید Other Relatives دارید اسماشون رو نمیپرسه!

اگر نزنید بهتره!

نقل قول نوشته اصلی توسط candid نمایش پست ها

جواب سفارت:

جواب سفارت:

دوست عزیز ممنون از این اطلاعات ... شما در مورد تغییرات در فرم DS160 پرسیدید, ای کاش بصورت کلی در مورد تغییر دانشگاه و SEVIS ID هم سوال می کردید (یعنی اگر کسی با یک I-20 از یک دانشگاه وقت سفارت بگیره, بعدا به هر دلیلی بخواد با یک I-20 دیگه بره به مصاحبه بایستی علاوه بر یک فرم DS 160 چه اقداماتی باید انجام بده؟؟؟) در صورت امکان این سوال رو هم پبرسید و اینجا به اشتراک بزارید ... مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)