بله خوب بايد بگيرد، چون تعداد بيشتري واحد پاس كرده و سالهاي بيشتري هم درس خوانده. و ضمنا آنها كارداني را 2 years bachelor degree ميگويند و در نتيجه ميشود 2 تا مدرك bachelor. من با وكيل سايت ايرانتو كه صحبت كرده بودم، ميگفتش كه 22 امتياز داره ولي باز به نظر آفيسر بستگي داره. اميدوارم كه آفيسر ما آدم خوبي باشه و 22 امتياز را بده.
اميدوارم آفيسر شما بهترين باشد و به شما جاي 67 ، 77 بدهد اما بهتر است به حدث و گمان و صحبت وكلا اكتفا نكنيم و اين موضوع را به صورت عمومي در نياوريم و با همان ديد بدبينانه همان 20 امتياز را براي آن در نظر بگيريم چون همين 2 امتياز براي خيلي از دوستان بسيار حياتي ميباشد و اگر روي حرف وكلا حساب باز كنند پس از كلي صرف وقت و ... بايد دوباره اقدام كنند پس بهتر است همان 20 را در نظر بگيريم و ساير امتياز (2 امتياز) را در ساير موارد مانند زبان جستجو كنيم.
اما از صميم قلب آرزو ميكنم آفيسر شما با همين ديدگاه عمل نمايد. و شما 22 امتياز را دريافت نماييد.
موفق باشي
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
بچه هایی که گردش 6 ماهه فرستادین من سوال داشتم
1- آیا لازمه گردش رو که از شعبه گرفتیم اداره بین الملل هم تایید کنه؟
2- بعد از تموم شدن تایید ها باید ترجمه هم بشه؟
سلام
كسي اينجا هست كه از طريق شغل استاد كالج و دانشگاه اقدام كرده باشه ؟
سلام دوست عزيز
به نظر من شما يكبار ميخواهيد فرايند مهاجرت را انجام دهيد چرا كاري انجام ندهيد كه مو لاي درزش نرود؟!!!!
من هم بينالمللي رفتم هم تاييد دادگستري را گرفتم هم امور خارجه را خيليها هم نكردند اما چرا خودتان را دو به شك ميكنيد؟!! هزينهاي كه ميشود نهايت 50000 تومان در نهايت با ترجمه تمام ريز حساب كه البته خيلي از بانكهاي خصوصي ترجمه شده ميدهد. اما نظر شخصي من اين يكبار ديگر تكرار نميشود پس ترديد بي معني است حتي اگر مهر رياست جمهوري هم خاص بزن
سوال دو هم ديگه توضيح واضحات است خوب هنوز تاييد نشده ميخواي ترجمه كني كه چي بشه؟؟؟ فقط يادتان باشد گردش حساب تا يك ماه پس از تاريخ صدور ارزش دارد. يعني قبل از گذشت يكماه بايد ارسال گردد.
موفق باشيد
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
دوست عزیز خیلی ممنون از تبریکتان ولی من هنوز موفق نشدم.
به نظر من قدر روزهاتون را بدونید و برای کانادا رفتن هول نزنید، زندگی تون را بکنید هر موقع وقتش رسید می روید.
خيام اگر ز باده مستى خوش باش
با ماه رخى اگر نشستى خوش باش
چون عاقبت كار جهان نيستى است
انگار كه نيستى، چو هستى خوش باش
سلام
يكي از دوستان من ميخواهد اقدام كند، همسرش ديپلم داره، البته پيش دانشگاهي هم رفته و الان دانشجو هست. چند امتياز ميگيره براي همسر اگر بخواهد با همون پيش دانشگاهيش كه الان داره بفرسته؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)