صفحه 420 از 5471 نخستنخست ... 3203704104114124134144154164174184194204214224234244254264274284294304705209201420 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,191 تا 4,200 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    بین علما در این رابطه اختلاف نظر هست.
    منظور من این است که دو رشته با هم تفاوت داشته باشند. اگر یکی باشند منطقی به نظر نمی رسد که 22 امتیاز تعلق بگیرد.
    نميدونم والا. ايشالا كه امتياز ميدن، خيلي هم منطقي هست

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    نميدونم والا. ايشالا كه امتياز ميدن، خيلي هم منطقي هست
    امیدوارم که 2 امتیاز را بگیرید ولی به نظر شما کسی که مدرک کارشناسی نرم افزارش را ناپیوسته گرفته باید 2 امتیاز بیشتر از کسی که به صورت پیوسته گرفته بگیرد؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    امیدوارم که 2 امتیاز را بگیرید ولی به نظر شما کسی که مدرک کارشناسی نرم افزارش را ناپیوسته گرفته باید 2 امتیاز بیشتر از کسی که به صورت پیوسته گرفته بگیرد؟
    بله خوب بايد بگيرد، چون تعداد بيشتري واحد پاس كرده‌ و سالهاي بيشتري هم درس خوانده. و ضمنا آنها كارداني را 2 years bachelor degree ‌ميگويند و در نتيجه ميشود 2 تا مدرك bachelor. من با وكيل سايت ايرانتو كه صحبت كرده بودم، ميگفتش كه 22 امتياز داره ولي باز به نظر آفيسر بستگي داره. اميدوارم كه آفيسر ما آدم خوبي باشه و 22 امتياز را بده.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    بله خوب بايد بگيرد، چون تعداد بيشتري واحد پاس كرده‌ و سالهاي بيشتري هم درس خوانده. و ضمنا آنها كارداني را 2 years bachelor degree ‌ميگويند و در نتيجه ميشود 2 تا مدرك bachelor. من با وكيل سايت ايرانتو كه صحبت كرده بودم، ميگفتش كه 22 امتياز داره ولي باز به نظر آفيسر بستگي داره. اميدوارم كه آفيسر ما آدم خوبي باشه و 22 امتياز را بده.
    اميدوارم آفيسر شما بهترين باشد و به شما جاي 67 ، 77 بدهد اما بهتر است به حدث و گمان و صحبت وكلا اكتفا نكنيم و اين موضوع را به صورت عمومي در نياوريم و با همان ديد بدبينانه همان 20 امتياز را براي آن در نظر بگيريم چون همين 2 امتياز براي خيلي از دوستان بسيار حياتي مي‌باشد و اگر روي حرف وكلا حساب باز كنند پس از كلي صرف وقت و ... بايد دوباره اقدام كنند پس بهتر است همان 20 را در نظر بگيريم و ساير امتياز (2 امتياز) را در ساير موارد مانند زبان جستجو كنيم.

اما از صميم قلب آرزو مي‌كنم آفيسر شما با همين ديدگاه عمل نمايد. و شما 22 امتياز را دريافت نماييد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Junior Member

بچه هایی که گردش 6 ماهه فرستادین من سوال داشتم
    1- آیا لازمه گردش رو که از شعبه گرفتیم اداره بین الملل هم تایید کنه؟
    2- بعد از تموم شدن تایید ها باید ترجمه هم بشه؟

سلام
    كسي اينجا هست كه از طريق شغل استاد كالج و دانشگاه اقدام كرده باشه ؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط anahitageo نمایش پست ها
    بچه هایی که گردش 6 ماهه فرستادین من سوال داشتم
    1- آیا لازمه گردش رو که از شعبه گرفتیم اداره بین الملل هم تایید کنه؟
    2- بعد از تموم شدن تایید ها باید ترجمه هم بشه؟

سلام دوست عزيز

به نظر من شما يكبار مي‌خواهيد فرايند مهاجرت را انجام دهيد چرا كاري انجام ندهيد كه مو لاي درزش نرود؟!!!!

من هم بين‌المللي رفتم هم تاييد دادگستري را گرفتم هم امور خارجه را خيلي‌ها هم نكردند اما چرا خودتان را دو به شك مي‌كنيد؟!! هزينه‌اي كه مي‌شود نهايت 50000 تومان در نهايت با ترجمه تمام ريز حساب كه البته خيلي از بانك‌هاي خصوصي ترجمه شده مي‌دهد. اما نظر شخصي من اين يكبار ديگر تكرار نمي‌شود پس ترديد بي معني است حتي اگر مهر رياست جمهوري هم خاص بزن
    سوال دو هم ديگه توضيح واضحات است خوب هنوز تاييد نشده مي‌خواي ترجمه كني كه چي بشه؟؟؟ فقط يادتان باشد گردش حساب تا يك ماه پس از تاريخ صدور ارزش دارد. يعني قبل از گذشت يكماه بايد ارسال گردد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز

به نظر من شما يكبار مي‌خواهيد فرايند مهاجرت را انجام دهيد چرا كاري انجام ندهيد كه مو لاي درزش نرود؟!!!!

من هم بين‌المللي رفتم هم تاييد دادگستري را گرفتم هم امور خارجه را خيلي‌ها هم نكردند اما چرا خودتان را دو به شك مي‌كنيد؟!! هزينه‌اي كه مي‌شود نهايت 50000 تومان در نهايت با ترجمه تمام ريز حساب كه البته خيلي از بانك‌هاي خصوصي ترجمه شده مي‌دهد. اما نظر شخصي من اين يكبار ديگر تكرار نمي‌شود پس ترديد بي معني است حتي اگر مهر رياست جمهوري هم خاص بزن
    سوال دو هم ديگه توضيح واضحات است خوب هنوز تاييد نشده مي‌خواي ترجمه كني كه چي بشه؟؟؟ فقط يادتان باشد گردش حساب تا يك ماه پس از تاريخ صدور ارزش دارد. يعني قبل از گذشت يكماه بايد ارسال گردد.

موفق باشيد
    ضمن تایید فرمایشات شما فقط با قسمت مهر ریاست جمهوری موافق نیستم چون ممکن است سفارت شک کند اصلاً در حساب کلاً موجودی وجود ندارد
    ویرایش توسط Pearson : November 8th, 2009 در ساعت 12:10 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط can نمایش پست ها
    پیمان عزیز خیلی به شما تبریک میگم که شما هم در این راه موفق شدید.... امیدوارم روزهای بیادماندنی در پیش داشته باشید.
    دوست عزیز خیلی ممنون از تبریکتان ولی من هنوز موفق نشدم.
    به نظر من قدر روزهاتون را بدونید و برای کانادا رفتن هول نزنید، زندگی تون را بکنید هر موقع وقتش رسید می روید.

خيام اگر ز باده مستى خوش باش
    با ماه رخى اگر نشستى خوش باش
    چون عاقبت كار جهان نيستى است
    انگار كه نيستى، چو هستى خوش باش

سلام
    يكي از دوستان من ميخواهد اقدام كند، همسرش ديپلم داره، البته پيش دانشگاهي هم رفته و الان دانشجو هست. چند امتياز ميگيره براي همسر اگر بخواهد با همون پيش دانشگاهيش كه الان داره بفرسته؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)