نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 148 از 460 نخستنخست ... 4898138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158198248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,471 تا 1,480 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

سلااام
    ممنون می شم با توجه به شرایطم بگید کدوم سفارت رو پیشنهاد بهم پیشنهاد میکنین برای مالتیپل ؟

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:
    مهندسی صنایع - گرایش لیسانس:- گرایش ارشد: - مقطع بعدی: مستر

زمینه تحقیقاتی آینده:فعلا نامشخص

رشته و مقاطع قبلی: کارشناسی مهندسی صنایع

نام دانشگاه‌های پیشین: دانشگاه شریف

زمینه کاری در لیسانس: مدیریت ریسک

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه: manufacturing- automation

سال فارغ التحصیلی: تیر ۹۳

زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ -

آیا فاند دارید؟ خیر

اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند! پدر و مادر، هر دو در ایران زندگی میکنند (فایل نامبر برای گرین کارت دارند که ۱۰ سال تا درست شدن آن مانده)

آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ -

منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ -

نوع سازمان؟ -

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: -

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:-

تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: -

تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: -

آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. خیر

زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ -
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. همراه ندارم

آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ -
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ -

سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ کار در یک شرکت خصوصی مواد غذایی برای ۱ سال

آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ کارآموزی در شرکت خصوصی تولید مواد خوردگی لوله

آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ خیر

آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر

سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ دستیار آموزشی

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! بلی _ یک عمه و خاله به همراه خانواده

آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند؟! خیر

از نظر فاصله... نزدیک ترین فامیل به شما در محل زندگی چقدر فاصله دارند؟! من به شیکاگو میرم ، فامیل در کالیفرنیا و تگزاس هستند
    - ویزای توریستی به آمریکا دارم و همینطور شینگن

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pariiia نمایش پست ها
    رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: مهندسی صنایع مستر
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه: manufacturing- automation
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ کارآموزی در شرکت خصوصی تولید مواد خوردگی لوله
    اگر فاند ندارید چه کسی هزینه شما رو میده؟! اگر به غیر از مادر پدر کسی هست نسبت رو مشخص کنید و بگید کجا زندگی می کنند! پدر و مادر، هر دو در ایران زندگی میکنند (فایل نامبر برای گرین کارت دارند که ۱۰ سال تا درست شدن آن مانده)
    آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! بلی _ یک عمه و خاله به همراه خانواده
    دوست عزیز شما فقط و فقط برو آنکارا! به هیچ جای دیگه هم فکر نکن!

اون کار آموزی تولید مواد ضد خوردگی لوله رو اصلاً mention نکن! در ضمن علایقت رو هم تو رزومه از manufacturing و automation کامل عوض کن به یه چیز خیلی خیلی امن... اگر میتونی بزن تو کار های مربوط به سلامت! هر چیزی که به مکانیک، مواد، ساخت و تولید یا شبیه به اون داری رو کامل حذف کن! در ضمن اگر سابقه TA RA تو شریف داری که به هیچ وجه اشاره نکن که شر میشه!

برای اصلاح رزومه بیا اینجا: اصلاح رزومه و مدارک قبل از ارائه به سفارت جهت کم کردن احتمال کلیرنس طولانی و ریجکت

• شما کارتون با این تاپیک تموم شده! هر گونه سوال یا بحثی که مرتبط با این تاپیک نیست رو در تاپیک مربوط به خودش بپرسید! وگرنه امکان پاسخ گویی ندارم و پست شما هم پاک خواهد شد.

کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: مهندسی عمران، حمل و نقل- PhD
    زمینه تحقیقاتی آینده: ایمنی و ITS
    رشته و مقاطع قبلی: مهندسی عمران=لیسانس، حمل و نقل=ارشد
    نام دانشگاه‌های پیشین: آزاد تهران=لیسانس، دانشگاه شریف=ارشد
    زمینه کاری در فوق لیسانس: زلزله در شبکه حمل و نقل
    سال فارغ التحصیلی:92
    آیا فاند دارید؟ فاند کامل + فلوشیپ
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بله، دایم
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ پاکستان
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ فاند رو نمی دونم. فلوشیپ: دانشگاه.
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟ خیر
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: 0
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی: 0
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ -
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. -
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ -
    آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ نمی دونم چیه اصلا.
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ -
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ 3 ماه سابقه کار در شرکت خصوصی در تهران در زمینه مهندسی حمل و نقل
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ -
    آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! بله. دختر دایی مادرم و پسرعموهای پدرم
    از نظر فاصله... نزدیک ترین فامیل به شما در محل زندگی چقدر فاصله دارند؟! بیش از 2000 کیلومتر
    وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! معافی کفالت از سال 89

نقل قول نوشته اصلی توسط farrokh3001 نمایش پست ها
    رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی: مهندسی عمران، حمل و نقل- PhD
    آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ نمی دونم چیه اصلا.
    سلام

Research Plan یه نامه ایه که مشخص می کنه تحقیقاتتون در چه رابطه ای هست! معمولاً گاهی اوقات هم ریسرچ رو مشخص نمی کنند و مینویسند که تحقیقات مشخص نیست در آینده مشخص نیست ولی حساس نخواهید بود.

این نامه به عنوان جواب سوال مربوط به RP برای سوالات رشته های حساس (گاهی عمران هم شاملش هست) ارسال میشه:سوالات تکمیلی سفارت‌ها برای متقاضیان رشته‌های حساس (۱۶ سوال، ۱۲ سوال، ۵ سوال و . . .)

به نظر من شما احتمالش کمه که بخوری ولی حتماً تهیه کن با توجه به تاپیک بالا!

من پیشنهادم به شما به این ترتیبه: دبی... ایروان و آنکارا! احتمال درجا هست... احتمال مالتی هم هرچند ضعیف هست... ترکیه احتمال مالتی و درجاش کمتره ولی احتمال این که بگیری و تو مصاحبه مشکل نخوری (که به خاطر فول فاند بودن مشکل نمی خوری) کمتره.

سوابق RA و TA مرتبط با شریف رو حذف کن که روش حساسند.

برای نمونه های RP این تاپیک: Recommendation letter / Research Plan

• شما کارتون با این تاپیک تموم شده! هر گونه سوال یا بحثی که مرتبط با این تاپیک نیست رو در تاپیک مربوط به خودش بپرسید! وگرنه امکان پاسخ گویی ندارم و پست شما هم پاک خواهد شد.

کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

سلام

خیلی ممنون میشم منو در انتخاب سفارت که احتمال گرفتن ویزام و multiple بودن اون بالا باشه بهم معرفی کنید. احساس میکنم هیچی تو سابقه م حساس نیست . فقط تو رزومه م یه جاش نوشتم
    Qualified to enter Ph.D. level without Entrance exam آیا اینو حذف کنم یا نه؟ ممکنه به این گیر بدن که چرا پس تو کشورت نمیخونی دکتری!!؟؟

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی : Business Administration - Information Systems and Decision Sciences

زمینه تحقیقاتی آینده: احتمالا Online Communities
    رشته و مقاطع قبلی: کارشناسی : فناوری اطلاعات ٬ ارشد: فناوری اطلاعات

نام دانشگاه‌های پیشین: خواجه نصیر
    زمینه کاری در لیسانس: شبکه های کامپیوتری
    زمینه کاری در فوق لیسانس: بررسی رفتار افراد در اجتماعات مجازی

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ شبکه های اجتماعی، مدیریت دانش، سیستم های اطلاعاتی، اثر فناوری اطلاعات در کسب وکار ، تجارت الکترونیک
    سال فارغ التحصیلی:1392
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ هر دو
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ احتمالا هر دو
    آیا فاند دارید؟ بله فول
    نوع فاند؟ RA
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ مشخص نیست اما قراره به یه استاد بگم بهم RP بده.
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ دانشگاه فکر کنم
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: 3 تا که هر سه مربوط به اجتماعات مجازی و شبکه های اجتماعی هست.
    آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ احتمالا بله
    سابقه کار یا تدریس ؟ هیچ

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! یک نفر - پسر عمو ( 2تا از عموهام 40 سال پیش آمریکا درس خوندن و برگشتن. نمیدونم گفتنش خوبه یا فرقی نداره)

وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! من خانم هستم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MS in Mechanical Engineering

با سلام
    من برای چندین دانشگاه در آمریکا اقدام کرده ام و هرچند تاکنون جوابی نگرفته ام ولی شرایطم طوری هست که پذیرش به همراه فاند بگیرم.
    لیسانس و ارشد من توی رشته مکانیک- ساخت و تولید بوده
    تز ارشدم درباره سیستم های فرمان خودرو بوده و کار اجرایی داشتم، سابقه 2 سال کار در ساپکو رو هم دارم.
    در ضمن سربازی رو هم در صها (صنایع هواپیمایی ایران) بخش تعمیرات موتور هواپیما گذروندم (امریه نبودم و خیلی شانسی افتادم اونجا)
    الآن نزدیک به 3 سال هست که دارم توی دانشگاه تدریس میکنم.
    شغل پدرم هم کارمند فنی ارتش بوده و اقوام نزدیکی در آمریکا دارم.
    2 تا مقاله کنفرانس داخلی درباره فرمان خودرو دارم.
    زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه ام هم اینهاست: Metal Forming, CAD/CAM, Metrology & Mechatronics, Design & Simulation

با توجه به مطالبی که درباره دلایل ریجکت ذکر شده به نظرم نباید هیچکدوم از مطالب فوق رو در مصاحبه ذکر بکنم و اینجوری خیلی تابلو میشه!
    میخواستم بدونم به نظر شما من چه مواردی رو حذف کنم و بهترین جا برای مصاحبه کجاست؟ (من خودم به ایروان و باکو فکر میکنم)

سلام خواهش می کنم بنده را راهنمایی کنید با شرایط زیر کدام سفارت برای من مناسبتر است من باید هرچه سریعتر وقت بگیرم . ممنون

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی :هواوفضا-آیرودینامیک -دکتری
    زمینه تحقیقاتی آینده: مباحث تولید شبکه و بررسی رفتار سیال در شبکه های متحرک(مدلسازی جریان خون)
    رشته و مقاطع قبلی: کارشناسی : هواوفضا،ارشد: هواوفضا-آیرودینامیک عددی

نام دانشگاه‌های پیشین: آزاد-علوم و تحقیقات
    زمینه کاری در لیسانس: مدیریت صنایع هواوفضا
    زمینه کاری در فوق لیسانس: Grid Generation and Moving Boundaries

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ Moving Boundaries and Grid Generation
    سال فارغ التحصیلی: 1389
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئوریکال
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ هر دو
    آیا فاند دارید؟ خیر
    نوع فاند؟ -
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بلی، موقت
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: ژورنال هوانوردی(فارسی)
    آیا امکان تهیه Research Plan دارید: بلی
    سابقه کار یا تدریس ؟کار در بخش اتوماسیون صنعتی

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند خیر

وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! پایان خدمت-نیروی هوایی ارتش-دانشگاه ستاری

نقل قول نوشته اصلی توسط aeroengineer نمایش پست ها
    سلام خواهش می کنم بنده را راهنمایی کنید با شرایط زیر کدام سفارت برای من مناسبتر است من باید هرچه سریعتر وقت بگیرم . ممنون

رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی :هواوفضا-آیرودینامیک -دکتری
    زمینه تحقیقاتی آینده: مباحث تولید شبکه و بررسی رفتار سیال در شبکه های متحرک(مدلسازی جریان خون)
    رشته و مقاطع قبلی: کارشناسی : هواوفضا،ارشد: هواوفضا-آیرودینامیک عددی

نام دانشگاه‌های پیشین: آزاد-علوم و تحقیقات
    زمینه کاری در لیسانس: مدیریت صنایع هواوفضا
    زمینه کاری در فوق لیسانس: Grid Generation and Moving Boundaries

علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ Moving Boundaries and Grid Generation
    سال فارغ التحصیلی: 1389
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ تئوریکال
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ هر دو
    آیا فاند دارید؟ خیر
    نوع فاند؟ -
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بلی، موقت
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: ژورنال هوانوردی(فارسی)
    آیا امکان تهیه Research Plan دارید: بلی
    سابقه کار یا تدریس ؟کار در بخش اتوماسیون صنعتی

آیا در آمریکا فامیل دارید؟ چند نفر؟!نسبتشون با شما چیه! آیا به ایالتی میرید که فامیلتون اونجا هستند خیر

وضعیت نظام وظیفه تون چیه؟! اگر معافید نوع معافی رو مشخص کنید! پایان خدمت-نیروی هوایی ارتش-دانشگاه ستاری
    به شما پیشنهاد می کنم پول وقت و اعصاب خود خانواده اتون رو برای رشته مقصد (هوافضا) تلف نکنید! حداقل مکانیکش کنید بعد بیاید انتخاب سفارت... ! شما با این رشته 100% رد میشید!

نقل قول نوشته اصلی توسط Potential نمایش پست ها
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ شبکه های اجتماعی، مدیریت دانش، سیستم های اطلاعاتی، اثر فناوری اطلاعات در کسب وکار ، تجارت الکترونیک
    آیا فاند دارید؟ بله فول
    آیا امکان تهیه Research Plan دارید!؟ احتمالا بله

اون qualified رو حذف کنید بهتره... گرچه بعید بدونم چون فاند دارید رد شید تو مصاحبه!

چون رو شبکه های اجتماعی کار می کنید بهتره عبارت هایی مثل distributed systems یا مشابه رو حذف کنید!

شما سعی کنید RP رو بگیرید و میتونید بین ایروان، دبی و آنکارا اقدام کنید! شانس مالتی به همین ترتیب بود ولی کلاً خیلی زیاد نیست!

Junior Member

دوستان سلام
    لطفا راهنماییم کنید که با این شرایط کدوم سفارت برام مناسبتره:
    رشته و مقطع بعدی: دکترا - Business Administration. Management Information Systems
    رشته و دانشگاه قبلی: لیسانس مهندسی صنایع خواجه نصیر، ارشد MBA دانشگاه تهران
    فاند: فول فاند دارم - فاندم از دانشگاه میاد و با استاد خاصی واسه ی فاند در تماس نبودم! (با این شرایط RP هم باید داشته باشم؟)
    سربازی: معافیت تحصیلی
    سابقه کار: در یک شرکت خصوصی کوچک که پروژه های ابزاردقیق (با نفت یا آب و فاضلاب یا ...) داشته کار میکردم. کارم فقط کنترل پروژه بوده. تو رزومم اسمی از نفت یا پروژه های شرکت نیاوردم و فقط کارای غیرحساس رو نوشتم، ولی میترسم از عنوان شرکت بتونن بفهمن!... ضمن اینکه کارای مربوط به ISO/TS 29001 رو هم میکردم و این عنوان رو توی رزومه هم نوشتم (گواهینامه ایه برای شرکتهایی که در حوزه نفت کار میکنن)...
    میتونم این عنوان رو از رزومه حذف کنم، ولی به نظرتون متوجه نمیشن؟ یعنی به رزومه ی اصلیم که واسه دانشگاه فرستادم دسترسی ندارن؟ میترسم حذف کنم و الکی حساسیت ایجاد بشه...

به نظر خودم ترکیه گزینه مناسبتری هست برام، ولی بخاطر اینکه خودم باید واسه پیکاپ برم و هزینه ش بیشتر میشه ترجیح میدم نرم!... البته اگه توصیه اکید کنید میرم! :دی
    شانس مالتی هم دارم؟
    مرسی از راهنماییتون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)