صفحه 422 از 5471 نخستنخست ... 3223724124134144154164174184194204214224234244254264274284294304314324725229221422 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,211 تا 4,220 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام
    من توي اگوست فايل نامبر دوم رو گرفتم و در حالت پندينگ رويو هستم الان تقريبا 70روزي ميشه كه در اين حالت هست . ميخواستم بدونم كه كسي جديدا به اين پراسس تبديل شده و چقدر طول كشيد؟
    ممنون براي راهنماييهاتون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام به همه دوستان،
    چند روز پیش مدارکم رو به دمشق فرستادم اما به ذهنم نرسید روی پاکت اسم و فایل نامبرم رو بنویسم، اسم رو که فکر میکنم خود مسوول پست بنویسه (با چسبوندن برچسب پست) اما نگران فایل نامبر هستم فکر میکنید ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،
    چند روز پیش مدارکم رو به دمشق فرستادم اما به ذهنم نرسید روی پاکت اسم و فایل نامبرم رو بنویسم، اسم رو که فکر میکنم خود مسوول پست بنویسه (با چسبوندن برچسب پست) اما نگران فایل نامبر هستم فکر میکنید ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
    مگر رسيد سيدني تو مدارکت نبوده
    از روي نام و نام خانوادگي و تاريخ تولدت ميتونن فايل نامبرت رو پيدا کنن

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    من ميخواستم بدونم كه كار در زمان تحصيل به صورت پاره وقت محسوب ميشه؟
    البته سابقه بيمه مربوط به اون هم دارم

بلی پارت تایم احتساب می گردد و برای محاسبه مدت زمان آن ، ضریب 0.5 منظور میشود.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،
    اگر پرينت نامه سيدني را داخل پاكت گذاشتيد، مشكلي نيست. من هيچ مشخصاتي روي پاكتم ننوشتم، به غير از اسم كه احتمالا خود پست مينويسه.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Taha نمایش پست ها
    سلام به تمامی اساتید گرامی.
    من علاوه بر مدرک مهندسی کامپیوتر مدر ک فنی حرفه ای درجه 2 برق ساختمان هم دارم اما زمینه کاریم کامپیوتر هست. سوالم اینه که آیا میتونم بابت مدرک فنی حرفه ای که دارم 2 امتیاز اضافه بگیرم یا نه؟
    پیشاپیش از جوابتون ممنونم.
    با سلام و با كسب اجازه از پيمان عزيز كه يكبار اينو پاسخ داده بود و من در تكميل جواب ايشون ميگم:
    بستگي به اين داره كه شما مدرك فني حرفه اي را چند وقته گرفته باشيد. اين مدرك بايد طي 3 سال تحصيل تمام وقت گرفته شده باشه و در اونصورت شما 22 امتياز را قطعا خواهيد گرفت . اما اگه كمتر باشه و با احتساب ليسانستون بخواهيد 2 امتياز اضافه بگيريد ممكنه اگه افيسر بخواد بهتون 2 امتيازو بده و قطعي نيست. اما اكثر وكلا ميگن 1250 ساعت فني حرفه اي بعلاوه مدرك ليسانس 22 امتياز حساب ميشه. اما روش حساب نكنيد چون وكلا كه آفيسر نيستن. اگه بهتون دادن بهتر ندادن لااقل رد نشيد
    خوش باشيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    اگر پرينت نامه سيدني را داخل پاكت گذاشتيد، مشكلي نيست. من هيچ مشخصاتي روي پاكتم ننوشتم، به غير از اسم كه احتمالا خود پست مينويسه.
    بابک جان و مسیو کج کلاه مرسی از جوابتون، رسید سیدنی رو تو مدارکم بالای همه گذاشتم اما فکر کردم شاید بتونن بدون باز کردن پاکت بفهمن که مدارک کی هستش.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    بلی پارت تایم احتساب می گردد و برای محاسبه مدت زمان آن ، ضریب 0.5 منظور میشود.
    البته زياد روش حساب نكنين بهتره . چون ميگن اما و اگر زياد داره. يعني براي بالا بردن امتيازتون حساب كنين اما براي حداقل امتياز قابل اطمينان روي اين نوع سابقه حساب نكنين. ماكه خودمون هم مثل شماييم و اگه قبول كنن خوبه.

Junior Member

دوستان سلام. من در مرحله ی اول اقدام برای مهاجرت هستم یعنی دارم فرم ها رو پر می کنم و خیلی جاها تو پر کردن فرم هست که برام سوال پیش اومده. کسی هست که این اواخر فرم هاشو پر کرده باشه بتونه کمکم کنه؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام. من در مرحله ی اول اقدام برای مهاجرت هستم یعنی دارم فرم ها رو پر می کنم و خیلی جاها تو پر کردن فرم هست که برام سوال پیش اومده. کسی هست که این اواخر فرم هاشو پر کرده باشه بتونه کمکم کنه؟
    ممنون
    شما ميتوانيد با خواندن صفحات قبلي و يا پرسيدن سوالتون جوابتون را از بچه هايي كه اينجا هستند، بگيريد. اصولا اين فروم براي همين كار هست و دوستان اگر جواب سوالي را بدانند، لطف ميكنند و كمك ميكنند.
    ویرایش توسط kajkolahkhan : November 9th, 2009 در ساعت 01:52 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)