سلام
من توي اگوست فايل نامبر دوم رو گرفتم و در حالت پندينگ رويو هستم الان تقريبا 70روزي ميشه كه در اين حالت هست . ميخواستم بدونم كه كسي جديدا به اين پراسس تبديل شده و چقدر طول كشيد؟
ممنون براي راهنماييهاتون
سلام
من توي اگوست فايل نامبر دوم رو گرفتم و در حالت پندينگ رويو هستم الان تقريبا 70روزي ميشه كه در اين حالت هست . ميخواستم بدونم كه كسي جديدا به اين پراسس تبديل شده و چقدر طول كشيد؟
ممنون براي راهنماييهاتون
سلام به همه دوستان،
چند روز پیش مدارکم رو به دمشق فرستادم اما به ذهنم نرسید روی پاکت اسم و فایل نامبرم رو بنویسم، اسم رو که فکر میکنم خود مسوول پست بنویسه (با چسبوندن برچسب پست) اما نگران فایل نامبر هستم فکر میکنید ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
با سلام و با كسب اجازه از پيمان عزيز كه يكبار اينو پاسخ داده بود و من در تكميل جواب ايشون ميگم:
بستگي به اين داره كه شما مدرك فني حرفه اي را چند وقته گرفته باشيد. اين مدرك بايد طي 3 سال تحصيل تمام وقت گرفته شده باشه و در اونصورت شما 22 امتياز را قطعا خواهيد گرفت . اما اگه كمتر باشه و با احتساب ليسانستون بخواهيد 2 امتياز اضافه بگيريد ممكنه اگه افيسر بخواد بهتون 2 امتيازو بده و قطعي نيست. اما اكثر وكلا ميگن 1250 ساعت فني حرفه اي بعلاوه مدرك ليسانس 22 امتياز حساب ميشه. اما روش حساب نكنيد چون وكلا كه آفيسر نيستن. اگه بهتون دادن بهتر ندادن لااقل رد نشيد
خوش باشيد
دوستان سلام. من در مرحله ی اول اقدام برای مهاجرت هستم یعنی دارم فرم ها رو پر می کنم و خیلی جاها تو پر کردن فرم هست که برام سوال پیش اومده. کسی هست که این اواخر فرم هاشو پر کرده باشه بتونه کمکم کنه؟
ممنون
ویرایش توسط kajkolahkhan : November 9th, 2009 در ساعت 01:52 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)