صفحه 40 از 97 نخستنخست ... 30313233343536373839404142434445464748495090 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 965

موضوع: تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

با سلام خدمت همه دوستان

بزرگواری میکنید شانس من رو هم بررسی کنید.
    من 2 تا لیسانس دارم اولیش رو قبل ارشدم گرفتم و دومی رو بعد ارشدم
    لیسانس شیمی کاربردی از اصفهان 12.1
    ارشد شیمی معدنی از خواجه نصیر 15.5
    Bachelor of Science (Honours) با معدل 83/100 HD که از دانشگاه سیدنی استرالیا گرفتم (قرار بود دکترا بخونم ولی بعد 1 سال بیماری شدید گرفتم و مجبور شدم بیام ایران و بخاطر 1 سال کارم این مدرک رو دادن)
    مقاله ISI: هفت7تا
    تافل:643 که متاسفانه 1 ماهه اکسپایر شده
    جی آر ای: 300 (160 و 140)
    سابقه کار تخصصی 7 سال
    واسه من فاند خیلی مهمه و شنیدم اروپا حقوق خوبی میدن و میشه پس انداز کرد.
    بسیار ممنون

سلام به همه دوستان
    من از دانشگاه مسي برام آفر پي اچ دي اومده بعد از كلي مكاتبه با استاد و .... خلاصه نظرش جلب شده و اوكي داده
    درخواستم هم سلف فاندد بوده
    حالا نوشته ظاهرا مدرك زبان رو ميخوان . كسي اطلاعي داره كه كي بايد بهشون اين مدرك رو ارائه كنم؟
    آيا قابل مذاكره هست اين آيلتس مثلا با هزينه خودم برم دانشگاهشون زبان هم بخونم؟ چون كورس هاي زبان هم داشتن گرچه كه هزينش زياد بود
    ضمنا الان وضعيت زبانم هم بد نيست فقط امتحان ندادم اما عالي هم نيستم
    قبلا كانتربوري اقدام كردم كه زبان رو ميگفت تا شروع تحصيل مهلت داره كه اون رو به دلايلي ادامه ندادم
    خيلي خيلي متشكرم از همگي
    خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش.
    بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sarvazad نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من از دانشگاه مسي برام آفر پي اچ دي اومده بعد از كلي مكاتبه با استاد و .... خلاصه نظرش جلب شده و اوكي داده
    درخواستم هم سلف فاندد بوده
    حالا نوشته ظاهرا مدرك زبان رو ميخوان . كسي اطلاعي داره كه كي بايد بهشون اين مدرك رو ارائه كنم؟
    آيا قابل مذاكره هست اين آيلتس مثلا با هزينه خودم برم دانشگاهشون زبان هم بخونم؟ چون كورس هاي زبان هم داشتن گرچه كه هزينش زياد بود
    ضمنا الان وضعيت زبانم هم بد نيست فقط امتحان ندادم اما عالي هم نيستم
    قبلا كانتربوري اقدام كردم كه زبان رو ميگفت تا شروع تحصيل مهلت داره كه اون رو به دلايلي ادامه ندادم
    خيلي خيلي متشكرم از همگي
    سلام دوست عزیز

تا جایی که برای خودم پیش آمد، من پذیرش کاندیشنال گرفتم و بعد از فرستادن مدرک آیلتسم پذیرشم به آن کاندیشنال تبدیل شد که تونستم برای ویزا اقدام کنم. از طرفی صرفه نظر از هزینه زیاد دوره زبان اونجا اگه اول برای دوره زبان درخواست کنید ریسک ریجکت ویزا رو هم دارید. پس پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه زبانتون هم میگین خوبه امتحان آیلتس رو بدین و پس از گرفتن نمره مورد نظر با خیال راحت اقدام کنید.
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط dorsana نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

تا جایی که برای خودم پیش آمد، من پذیرش کاندیشنال گرفتم و بعد از فرستادن مدرک آیلتسم پذیرشم به آن کاندیشنال تبدیل شد که تونستم برای ویزا اقدام کنم. از طرفی صرفه نظر از هزینه زیاد دوره زبان اونجا اگه اول برای دوره زبان درخواست کنید ریسک ریجکت ویزا رو هم دارید. پس پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه زبانتون هم میگین خوبه امتحان آیلتس رو بدین و پس از گرفتن نمره مورد نظر با خیال راحت اقدام کنید.
    موفق باشید
    سلام ،
    برای مدرک زبان میتونی با استادت صحبت کنی و تا زمانی که پرو پوزال درست میشه مدرکتو بگیری ، البته استاد من به من گفتن که اگر مقاله ای اس ای یا به زبان انگلیسی داشته باشید میتونم برات ارایه مدرک زبان رو بی خیال شم . ولی به نظر من بهتره ایلتس بدی چون یکی از شرایط مسی مدرک زبانه . به استادت بگو کی باید اونجا باشی و برای مدرک زبان با توجه به توانایی خودت مثلا فلان زمان خوبه و نظر استادو بپرسی. و ایا میتونی مدرک زبان بعد ا براشون بیاری ، بستگی به استاد داره فک میکنم که بتونه یا نه .
    منم چند تا سوال دارم اگر امکانش هست به ایمیل من تماس بگیر در مورد شهریه میخام بدونم چطور اقدام میکنی و اسکولارشیپ گرفتی یا نه ؟
    ویرایش توسط hediye119 : March 13th, 2014 در ساعت 06:36 AM دلیل: حذف ایمیل

سلام دوستان
    دانشگاه Massey گفته که مدارکی که براش می خوایم بفرستیم باید مهر تایید داشته باشه. من مدارکم بعد از ترجمه مهر دادگستری و وزارت خارجه البته روی ترجمه دانشنامه خورده، ولی روی ریز نمرات فقط مهر مترجم خورده، حالا بنظرتون همین کافی اگر با پاکت دانشگاه براشون بفرستم یا اینکه مهر دیگه ای هم می خواد. از خود ادمیشن بخش اینترنشنال بپرسیدم جوابی ندادند، احتمالا متوجه نشدن!
    ممنون می شم از دوستان کسی راهنمایی کنه.
    م

Junior Member

سلام دوستان
    من معدل لیسانسم 17 مدیریت صتعتی
    فوقم 17.73 رتبه دوم دانشگاه
    1 مقاله خارجی
    1 سال سابقه تدریس دانشگاه علمی کاربردی
    از استادی در اتاگو حمایت کامل گرفتم
    نمره زبانم 7
    سوالم اینکه اگه جواب پذیرش من بیاد از تاریخ انقضای مدرک زبانم 3 ماه میگذره. من قبل از اکسپایر شدن کلیه مدارکمو با تاییدیه رسمی پست کردم براشون.

حالا به نظرتون واسه 3و 4 ماه اکسپایر شدن مدرکم. به من پذیرش کاندیشنال میدن؟
    لطفا اگه میدونید کمکم کنید.

سلام دوستان
    کسی اینجا پزشک هست؟
    من الان امریکا هستم..ولی میخوام بیام نیوزیلند...ممنون

پیش فرض پذیرش از لیسانس به دکترا

آیا امکان گرفتن پذیرش از لیسانس به دکترا در نیوزلند وجود داره؟

پیش فرض پاسخ : پذیرش از لیسانس به دکترا

نقل قول نوشته اصلی توسط kamyaranamir نمایش پست ها
    آیا امکان گرفتن پذیرش از لیسانس به دکترا در نیوزلند وجود داره؟

http://www.applyabroad.org/forum/sho...8%D8%B7/page10

پست 388.
    مهرداد

Junior Member

سلام . من فارغ التحصیل ارشد مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست-ارزیابی و آمایش سرزمین دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران هستم . می خواستم بدونم با گرفتن آیلتس6.5چقدر شانس گرفتن پذیرش و فول فاند رو دارم .در کدام دانشگاهها؟ شرایط من به این صورت است:
    1- 5تا مقاله ISI با IF بالای 1 و 3تا مقاله علمی پژوهشی ISC و بیش از ده تا کنفراس ملی و بین المللی دارم
    2-معدل لیسانسم 17 و معدل فوق لیسانس18 همچنین نمره پایان نامه5/19
    3-زبانم در سطح UPPER INTERMEDIATEهست اما مدرک زبان رو ندارم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)