صفحه 19 از 84 نخستنخست ... 9101112131415161718192021222324252627282969 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 831

موضوع: بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Instrumentation Eng -NAIT

پیش فرض پاسخ : بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadpashaei نمایش پست ها
    منظورتون از پلتفرم چیه؟! ضمنا اتوماسیون منظورتون کل کار اتوماسیون یعنی plc+HMI با اون برندها هست؟
    شرمنده من یه مقدار زیادی فارسی صنعتیام داغونه؛ نمیدونم معادل پلتفورم چی‌ می‌شه!
    کلا پلتفورم AB می‌شه FactoryTalk که HMI رو واسه RSlogix 5000 وcontol logic 5000 انجام میده.

منظورم از اتوماسیون همون Automation هست،یعنی‌ هم زبان ladder و Function Block بلد باشید هم مثلا نوشتن Shutdown key یعنی‌ هم برنامه‌نویسی بلد باشید و هم software configuration. مثلا بتونید I/O points ها رو configureکنید و غیره. دقیقا همون که گفتید HMI + PLC.

یا مثلا Wonderware که HMI که با همه سیستم‌ها کار می‌کنه و اینا.

من واقعا نمیدونم ایران چه سیستمی‌ کار می‌کنن و اینا در حد پیشنهاد بود اگه کلاس هاش در ایران هست شرکت کنید خوب.

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

Cool پاسخ : بازارکار در زمینه برق صنعتی و ساختمان در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط negnegy نمایش پست ها
    شرمنده من یه مقدار زیادی فارسی صنعتیام داغونه؛ نمیدونم معادل پلتفورم چی‌ می‌شه!
    کلا پلتفورم AB می‌شه FactoryTalk که HMI رو واسه RSlogix 5000 وcontol logic 5000 انجام میده.

منظورم از اتوماسیون همون Automation هست،یعنی‌ هم زبان ladder و Function Block بلد باشید هم مثلا نوشتن Shutdown key یعنی‌ هم برنامه‌نویسی بلد باشید و هم software configuration. مثلا بتونید I/O points ها رو configureکنید و غیره. دقیقا همون که گفتید HMI + PLC.

یا مثلا Wonderware که HMI که با همه سیستم‌ها کار می‌کنه و اینا.

من واقعا نمیدونم ایران چه سیستمی‌ کار می‌کنن و اینا در حد پیشنهاد بود اگه کلاس هاش در ایران هست شرکت کنید خوب.
    سلام و بسيار ممنون از جواباتون كه درهاي تازه اي به روي من باز كرد.حالا بيشتر عزمم جزم شد تا ارشد رو هم آمريكا كانادا بگيرم تا بتونم بعدش كار پيدا كنم و ويزام تغيير كنه بعد برم براي دكترا خوندن.اينجوري برام خيلي بهتره اگر بتونم بهش برسم البته. كليت اينايي كه گفتين ميدونم ولي اون control logics رو نه!چون مال AB هست احتمالا.من با ابزار دقيق و اتوماسيون دروسش رو خوندم و كارآموزي كردم آشنايي كلي دارم ولي نميتونم تنهايي كار كنم ولي برنامه نويسيم كلا خوبه هم LD و هم با FBD حالا با mini PLC Ziemens or LOGO يا mini PLC Omron or ZEN و يا با PLC LG و يا Siemens S7-300 باشه. حالا اينجا فقط بحث گير آوردن نرم افزار سيمولاتور AB PLCs هست و نرم افزار HMI و خود وسايل مورد استفاده كه اينجا گير نمياد+آموزشهاشون.بايد واقعا گشت و شايدم اصلا پيدا نشه.راهي براي گير آوردن نرم افزارش هست؟مثلا كسي برامون write كنه و پست كنه ايران؟
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

آقا همه چيز تو اينترنت هست، بعضياش مجانيه كه هيچ بعضياش هم بايد پول بدي كه مي خريم.
    سيمولاتور و نرم افزار micrologix 500 مجانيه
    يه كانال تو يوتيوب هست كه خيلي مفصل توضيح و آموزش ميده
    ديگه تو اين دوره زمونه كه همه نشستن تو ايران سريال فيلم دانلود ميكنن، نيازي به رايت كردن سي دي و فرستادن نيست
    پرونده اول :ارسال پرونده اکتبر 2009 -اینپروسس مارچ 2012 - مدیکال 5 جون 2013- کد 7241 - پاس ریکوئست 19 فوریه 2014
    پرونده دوم : ارسال نوامبر 2011 - فایل نامبر 30 ژانویه 2012 - اینپروسس 11 آوریل 2013

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Instrumentation Eng -NAIT

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadpashaei نمایش پست ها
    سلام و بسيار ممنون از جواباتون كه درهاي تازه اي به روي من باز كرد.حالا بيشتر عزمم جزم شد تا ارشد رو هم آمريكا كانادا بگيرم تا بتونم بعدش كار پيدا كنم و ويزام تغيير كنه بعد برم براي دكترا خوندن.اينجوري برام خيلي بهتره اگر بتونم بهش برسم البته. كليت اينايي كه گفتين ميدونم ولي اون control logics رو نه!چون مال AB هست احتمالا.من با ابزار دقيق و اتوماسيون دروسش رو خوندم و كارآموزي كردم آشنايي كلي دارم ولي نميتونم تنهايي كار كنم ولي برنامه نويسيم كلا خوبه هم LD و هم با FBD حالا با mini PLC Ziemens or LOGO يا mini PLC Omron or ZEN و يا با PLC LG و يا Siemens S7-300 باشه. حالا اينجا فقط بحث گير آوردن نرم افزار سيمولاتور AB PLCs هست و نرم افزار HMI و خود وسايل مورد استفاده كه اينجا گير نمياد+آموزشهاشون.بايد واقعا گشت و شايدم اصلا پيدا نشه.راهي براي گير آوردن نرم افزارش هست؟مثلا كسي برامون write كنه و پست كنه ايران؟
    دوست عزیز اکثر این برنامه ها آموزشش توی یوتویوب هست. اینجا هیچ کس خود برنامه رو شخصا نداره. خیلی گرون هست .یعنی حدود 30-40 هزار دلار صحبت میکنیم!!! خود شرکت معمولا میخره همراه با یه تعداد لایسنس. مثلا شرکت ما 8 تا لایسنس توی دفتر داره. یعنی فقط 8 نفر همزمان میتونن کار کنند!
    نکته جالب اینکه من و شما هم رشته هستیم! من هم Instrumentation & control خوندم ولی تا 2 سال پیش بشتر یه شکل Instrument Mechanic کار میکردم یعنی کارم کالیبره کردن transmitter و valve و trouble shoot توی plant بود. الان که بیشتر برنامه نویسی میکنم هم شرکتمون ( و اکثر شرکت ها) هر مدلی کلاسی که لازم باشه خودشون میفرستند و هزینه اش رو تقبل میکنند. کار واسه Instrumentation که فکر کنم همون ابزار دقیق بشه راحت تر از برق صنعتی پیدا میشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    power electrical engineer

یکی از دوستان با معرفی فرصت شغلی کار بسیار خوبی کرده بود که بقیه هموطنان هم که از هم چون موقعیت هایی اطلاع دارند اگه ادامه بدن خیلی خوبه.

ما هایی که داریم همه چی رو می زاریم اینجا و فرار می کنیم به سمت شرایط زندگی بهتر نیازمند یاری سبزتان هستیم
    PR 2014 در جستجوي كار ،نيازمند ياري سبزتان هستيم

Member PARYA M آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSN

دوستان سلام
    فراخوان دوره PLC AB (الن بردلی) در تهران
    من یک اموزشگاه تو ایران سمت فردوسی پیدا کردم که اموزش PLC AB میده تازه میگه گواهینامه (بین المللی) مورد تایید فنی حرفه ای و وزارت نفت هم هست , ارائه میده . ولی از اونجاییکه این دوره تو ایران کاربردی نیست . طرفدار نداره و دوره اون باید شاگرداش به حد نصاب برسن لطفا اگر دوستان یک همتی کنن و یک اعلام امادگی کنن (پیام خصوصی بدید)با هم چند نفری بشیم بریم این دوره رو بگذرونیم تازه میتونیم تجربیاتمون رو هم بهتر به یکدیگر انتقال بدیم.
    بدرود
    cio on march 2010

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

من زنگ میزنم و خبر میدم که اینها چجوری هستن.خیلی ممنون از پستتون
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc of chemical engineering

سلام
    من می خواهم بیام تورنتو و تو یه دوره حداکثر یک ساله کالج یا فنی-حرفه ای مخصوص مهاجرای تازه وارد ثبت نام کنم.شما میدونید که این دوره ها چه جوری و هزینه ثبت نام رو می شه از طرف دولت انتاریو و اداره مهاجرت گرفت؟ این دوره های Apprenticeships و پیدا کردن یه کارفرما که شما رو ساپورت کنه چه جوریه؟راستش من دنبال یه دوره کوتاه مدت تو زمینه water and waste water treatment می گردم که یه certificate بشه گرفت و وارد بازار کار شد.اینجوری فکر کنم سریع تر بشه وارد بازار کار شد تا اینکه بخواهیم معادل سازی کنیم و عضو انجمن مهندسین بشیم.
    ,Q.F.N=27/oct/2010, CSQ=25/April/2012 , F.F.N=18/Sep./2012 , Medical=29/oct/2013, PR=28/jan/2014

Junior Member

امیر جان هر سه لینک میرن به یه صفحه و لینک دانلود نداره

Junior Member

میشه لطفا دوباره پیام بدین صندوق پر بود نیومد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)