صفحه 423 از 5471 نخستنخست ... 3233734134144154164174184194204214224234244254264274284294304314324334735239231423 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,221 تا 4,230 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوست عزیز سلام،
    دو بار به سوال شما در مورد کار پارت تایم پاسخ داده شده اما من هم اضافه می کنم که شما موقع دادن سابقه کاری می نویسید که چند ساعت در هفته مشغول به کار بودید. برای اداره مهاجرت تعداد ساعت کاری مهمه. هر 1950 ساعت معادل یک سال کار تمام وقت هست که معادل 37.5 ساعت کار در هفته است. حالا مثلا اگر 25 ساعت در هفته کار کرده باشی 0.66% برات حساب می شه.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    البته زياد روش حساب نكنين بهتره . چون ميگن اما و اگر زياد داره. يعني براي بالا بردن امتيازتون حساب كنين اما براي حداقل امتياز قابل اطمينان روي اين نوع سابقه حساب نكنين. ماكه خودمون هم مثل شماييم و اگه قبول كنن خوبه.
    سلام
    البته من از چند تا وكيل پرسيدم و به من گفتند كه زمان تحصيل نصف حساب ميشه
    و وكيل من گفت كه سابقه بيمه مربوط به اون موقع رو هم بفرستم

ApplyAbroad Veteran

دوستان شما در فرم schedule 1 شماره 10 مربوط به تحصیلات در خصوص دبیرستان چی نوشتین فقط سال اخرو نوشتین یا سال به سال نوشتین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،
    چند روز پیش مدارکم رو به دمشق فرستادم اما ..................
    سلام
    من هم چند روز پيش مداركم را فرستادم دمشق. البته از طريق وكيلم . ما مي تونيم فرايند مهاجرتمون را باهم مقايسه كنيم . من رشته حسابداري اقدام كردم شما چه رشته اي را انتخاب كرديد؟
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan110 نمایش پست ها
    دوستان شما در فرم schedule 1 شماره 10 مربوط به تحصیلات در خصوص دبیرستان چی نوشتین فقط سال اخرو نوشتین یا سال به سال نوشتین؟
    سلام، دوست عزيز به پست شماره 4033 مراجعه كنيد با مطالعه فايل موجود جواب سوال تون رو احتمالا مي يابيد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mary8015 نمایش پست ها
    سلام
    من هم چند روز پيش مداركم را فرستادم دمشق. البته از طريق وكيلم . ما مي تونيم فرايند مهاجرتمون را باهم مقايسه كنيم . من رشته حسابداري اقدام كردم شما چه رشته اي را انتخاب كرديد؟
    سلام دوست عزیز، حق با شماست ظاهرا من و شما هر دو همگامیم، من از طریق رشته ی مدیریت پروژه های کامپیوتری کد 0213 اقدام کردم. به امید موفقیت.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    با سلام و با كسب اجازه از پيمان عزيز كه يكبار اينو پاسخ داده بود و من در تكميل جواب ايشون ميگم:
    بستگي به اين داره كه شما مدرك فني حرفه اي را چند وقته گرفته باشيد. اين مدرك بايد طي 3 سال تحصيل تمام وقت گرفته شده باشه و در اونصورت شما 22 امتياز را قطعا خواهيد گرفت . اما اگه كمتر باشه و با احتساب ليسانستون بخواهيد 2 امتياز اضافه بگيريد ممكنه اگه افيسر بخواد بهتون 2 امتيازو بده و قطعي نيست. اما اكثر وكلا ميگن 1250 ساعت فني حرفه اي بعلاوه مدرك ليسانس 22 امتياز حساب ميشه. اما روش حساب نكنيد چون وكلا كه آفيسر نيستن. اگه بهتون دادن بهتر ندادن لااقل رد نشيد
    خوش باشيد
    سلام.

رضا و پیمان عزیز از پاسخهاتون ممنونم. من این مدرک رو در عرض 3 ماه گرفتم و در مدرک 460 ساعت قید شده ولی در پشت مدرک نوشته شده معادل 900 ساعت. به هر حال زمانی که اقدام کنم این رو هم اضافه میکنم. امیدوارم بتونم 2 امتیاز ازش بگیرم.
    در ضمن اگر از دوستان کسی بوده که شرایطش مشابه من بوده و این کار رو انجام داده ممنون میشم هم من و هم بقیه اعضا رو در رابطه با نتیجه مطلع کنه. ممکنه به کار خیلیا بیاد. بازم از راهنمایی دوستان ممنونم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Taha نمایش پست ها
    سلام.

رضا و پیمان عزیز از پاسخهاتون ممنونم. من این مدرک رو در عرض 3 ماه گرفتم و در مدرک 460 ساعت قید شده ولی در پشت مدرک نوشته شده معادل 900 ساعت. به هر حال زمانی که اقدام کنم این رو هم اضافه میکنم. امیدوارم بتونم 2 امتیاز ازش بگیرم.
    در ضمن اگر از دوستان کسی بوده که شرایطش مشابه من بوده و این کار رو انجام داده ممنون میشم هم من و هم بقیه اعضا رو در رابطه با نتیجه مطلع کنه. ممکنه به کار خیلیا بیاد. بازم از راهنمایی دوستان ممنونم.
    سلام مجدد به همگي...
    پيمان جان عزيز....بنده دارم به شدت آيلتس رو ميخوونم.اما وجود اختلاف شديد بين علما در مورد امتياز ليسانس و از آنجا كه حقير بايد حتما امتياز كامل آيلتس رو بگيرم.احيانا اگه موفق نشم قضيه چه جوري ميشه قربان؟مار ميگزد مارو و بايد از اول شروع كنيم؟!
    سپاسگزارم دوست من!

Junior Member

دوستان سلام
    یکی از دوستان من امروز با یک وکیل صحبت کرده و وکیل بهش خبر داده که لیست مشاغل تا 12 روز دیگه عوض می شه، البته این خبر شاید خیلی قطعی نباشه. دو تا سوال هم خودم داشتم
    1. در فرم schedule 1 شماره 10 من که رشتم ریاضی بوده و فوق دیپلم گرفتم پطوری باسد پر کنم؟ البته شماره 4303 رو دیدم ولی اون با شرایط من فرق می کرد. منظورم اینه که elementary/primary school چند ساله؟ راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه کدوماست؟
    2. تو همین فرم شماره 11 تحصیل و کار رو چطوری می شه با هم تو یک سال زد؟ من 4 سال تحصیلم با سابقه کاریم هم زمانه
    پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

دوستان سابقه دار تر فروم که با ما شروع کرده اند یک سوال پیش امده برای من.الان که من پرونده ام ۶ ماه است که در این پراسس است به این معنی ست که هر دو شماره را دارم؟ همانطورکه می دانید من با وکیل اقدام کردم و بعد از ارسال مدارک به سوریه وکیل ام چند هفته بعد این شماره ای که الان دارم را پشت تلفن بهم داد. با بی هم شروع می شود. این دومین فایل نامبر است یا اولی؟ اصلا داشتن هر کدام شان فرقی در چک دارد؟‌
    این را از این جهت می پرسم که اولا شش ماهی هست که اصلا خبری نیست دوما من ایران نیستم که بتوانم به راحتی خودم چک کنم سوما کنجکاو شدم که اصولا شماره اول و دوم فرمت شان یکی ست؟
    موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)