صفحه 424 از 5471 نخستنخست ... 3243744144154164174184194204214224234244254264274284294304314324334344745249241424 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,231 تا 4,240 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    دوستان سابقه دار تر فروم که با ما شروع کرده اند یک سوال پیش امده برای من.الان که من پرونده ام ۶ ماه است که در این پراسس است به این معنی ست که هر دو شماره را دارم؟ همانطورکه می دانید من با وکیل اقدام کردم و بعد از ارسال مدارک به سوریه وکیل ام چند هفته بعد این شماره ای که الان دارم را پشت تلفن بهم داد. با بی هم شروع می شود. این دومین فایل نامبر است یا اولی؟ اصلا داشتن هر کدام شان فرقی در چک دارد؟‌
    این را از این جهت می پرسم که اولا شش ماهی هست که اصلا خبری نیست دوما من ایران نیستم که بتوانم به راحتی خودم چک کنم سوما کنجکاو شدم که اصولا شماره اول و دوم فرمت شان یکی ست؟
    موفق باشید
    سلام - مدتی بود از شما خبری نبود .
    بله الان شما 2 تا فایل نامبر دارید . بعد از ارسال مدارک به سوریه دومین فایل نامبر را گرفته اید ولی هر دو تا با B شروع می شوند و هیچ فرقی نمی کند یکی را در مرحله اول از سیدنی کانادا می گیرید و دومی را از دمشق و هر دو را می شود آن لاین چک کرد و اطلاعات آنها یکی است فرقی نمی کند .
    قاعدتا" باید تا الان مدیکال شما آمده باشد . اما یادم می آید در مرحله اول فاصله بین Pending و پروسس شما خیلی کم بود که باعث تعجب همه شده بود . اما باز هم پیگیری کنید باید مدیکال شما آمده باشد ویا همین روزها به شما اطلاع بدهند .
    موفق باشید

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام - مدتی بود از شما خبری نبود .
    بله الان شما 2 تا فایل نامبر دارید . بعد از ارسال مدارک به سوریه دومین فایل نامبر را گرفته اید ولی هر دو تا با B شروع می شوند و هیچ فرقی نمی کند یکی را در مرحله اول از سیدنی کانادا می گیرید و دومی را از دمشق و هر دو را می شود آن لاین چک کرد و اطلاعات آنها یکی است فرقی نمی کند .
    قاعدتا" باید تا الان مدیکال شما آمده باشد . اما یادم می آید در مرحله اول فاصله بین Pending و پروسس شما خیلی کم بود که باعث تعجب همه شده بود . اما باز هم پیگیری کنید باید مدیکال شما آمده باشد ویا همین روزها به شما اطلاع بدهند .
    موفق باشید
    پدرام عزيز

البته شرايط من با ايشان يك مقدار متفاوت است من الان 172 روز است كه مداركم در دمشق است كه 70 روز Pending و 102 روز In Process ماحصل آن است و تا به امروز به اميد مديكال چشم انتظار هستم از نظر تاريخ تقريبا جزء سري اولي‌ها هستم و از نظر رشته و تاريخ‌ها خيلي نزديك به بابك عزيز اما همچنان براي من هيچ خبري نيامده است من 18May مداركم توسط سوريه دريافت شده و 28Jul پرونده‌ام In Process شده است اما نمي‌دانم چرا مديكال نرسيده است آيا شما نظري در اين خصوص داريد؟؟ به نظر شما من وقتش نيست يك نامه به سفارت بزنم؟؟؟

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام
    لطف می کنید راهنمایی کنید تا من جواب سوالم رو پیدا کنم، ممنون می شم
    در فرم generin صفحه دوم بخش details of family members جایی هست که شماره پاسپورت می خواد آیا من و دختر2 ساله ام باید پاسپورت های جداگانه داشته باشیم و شماره های انها را بنویسیم یا اینکه باید شماره پاسپورت همسرم که ما جزء همراهانش هستیم کفایت می کند(آخه همسرم پاسپورت دسته جمعی داره و من و دخترم پاسپورت نداریم.).

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    با سلام
    لطف می کنید راهنمایی کنید تا من جواب سوالم رو پیدا کنم، ممنون می شم
    در فرم generin صفحه دوم بخش details of family members جایی هست که شماره پاسپورت می خواد آیا من و دختر2 ساله ام باید پاسپورت های جداگانه داشته باشیم و شماره های انها را بنویسیم یا اینکه باید شماره پاسپورت همسرم که ما جزء همراهانش هستیم کفایت می کند(آخه همسرم پاسپورت دسته جمعی داره و من و دخترم پاسپورت نداریم.).

سلام دوست عزيز
    شما و فرزند بايد پاسپورت جدا داشته باشيد بهتر است قبل از تكميل فرم‌ها درخواست پاسپورت داده و پس از اخذ پاسپورت فرم‌ها را تكميل نماييد

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Junior Member

ممنون از جوابتون
    چقدر خوشحالم کردید هیچ وقت به این سرعت جواب سوالم رو نگرفته بودم

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز
    شما و فرزند بايد پاسپورت جدا داشته باشيد بهتر است قبل از تكميل فرم‌ها درخواست پاسپورت داده و پس از اخذ پاسپورت فرم‌ها را تكميل نماييد

موفق باشي
    در تکمیل صحبت های مهرداد جان، اگر مدارکتون در راه سیدنی هست ،لازم نیست شماره پاسپورت های جدا ذکر بشه (یا حتی اصلا شماره ای ذکر بشه) ولی در مرحله بعدی که مدارکتون به دمشق میره باید پاسپورت های جدا تهیه کنین.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    در تکمیل صحبت های مهرداد جان، اگر مدارکتون در راه سیدنی هست ،لازم نیست شماره پاسپورت های جدا ذکر بشه (یا حتی اصلا شماره ای ذکر بشه) ولی در مرحله بعدی که مدارکتون به دمشق میره باید پاسپورت های جدا تهیه کنین.
    دوستان سلام
    اگه احيانا با توجه به لب مرزي بودن امتياز بنده نمره مورئ نظر زبان دست نداد...تكليف من چيه؟بايد از اول شروع كنم؟يا ميتونم استمهال كنم؟
    سپس فراوان از همه

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    دوستان سلام
    اگه احيانا با توجه به لب مرزي بودن امتياز بنده نمره مورئ نظر زبان دست نداد...تكليف من چيه؟بايد از اول شروع كنم؟يا ميتونم استمهال كنم؟
    سپس فراوان از همه
    باسلام
    همه بچه ها ميدونن كه من هم مثل شما امتيازم لب مرزه . چون اگه امتياز لازم رو ( تا مهلت 120 روز ) نيارين بايد از اول راه را شروع كنيد ، من ترجيح داديم اول نمره زبانمون بياد بعد فرمها رو بفرسيتم . مثلا الان ثبت نام كرديم براي 30 آبان كه اگه ايشالا نمره كامل زبان رو اورديم فرمها را بفرستيم(باخيال راحت) حالا 2 ماه ديرتر ( ريسكش رو هم بجون خريديم كه ممكنه تو اين دو ماه قوانين هم عوض بشه) . چون حتي اگه مهلت 120 روزتون تموم بشه و شما انصراف هم بديد كه پولتونو بخواهيد پس بگيريد يك چكي بهتون ميدن كه فكر كنم بايد برابرش خرج كنيد بريد خارج از كشور نقدش كنيد يا به هر حال 30 تا 40 درصدش ميپره.

خوش باشيد.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    من هم در تكميل صحبتهاي رعنا و مهرداد عزيز و جهت اطلاع همه :
    دو سه روز پيش هيئت دولت مصوب كرد هزينه صدور پاسپورت بچه هاي كوچيك نصف قيمت خواهد بود . پس تا دير نشده بجنبيد بريد پاسپورت بگيريد براي بچه ها
    خوش باشيد

Junior Member

دوستان سلام
    من دیروز دو تا سوال مطرح کردم، کسی جوابم رو نمی دونست؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)