سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
[QUOTE=saman.shakeri;157041]سلام دوست خوبم
من با شما موافقم که بهترین سایت سایت رسمی اداره مهاجرت است و برای همین خاطر از شما تقاضا دارم بگویید که کجای سایت گفته اند که لیست مشاغل تغییر نخواهد کرد؟!(لطفا جمله لاتین ارائه شده را قید فرمایید)[/
سلام سامان عزيز
دوست عزيز شما ميگي قانون داره عوض ميشه و شما بايد توي اون سايت اين موضوعوع رو نشون بدي من كه ميگم چيزي در رابطه با تغيير قانون گفته نشده.
در ضمن به حرف وكلا نميشه اعتماد كرد چونكه آنها ميخوان كه متقاضي ها رو ترغيب كنن كه زود اقدام كنن واسه همين به شايعات دامن ميزنن.
به هر حال من بابت اطلاع رساني گفتم وگرنه من 7 ماه پيش اقدام كردم.
موفق باشي
سلام سامان عزيز
دوست عزيز شما ميگي قانون داره عوض ميشه و شما بايد توي اون سايت اين موضوعوع رو نشون بدي من كه ميگم چيزي در رابطه با تغيير قانون گفته نشده.
در ضمن به حرف وكلا نميشه اعتماد كرد چونكه آنها ميخوان كه متقاضي ها رو ترغيب كنن كه زود اقدام كنن واسه همين به شايعات دامن ميزنن.
به هر حال من بابت اطلاع رساني گفتم وگرنه من 7 ماه پيش اقدام كردم.
موفق باشي
سلام دوست عزيز
من با اين جمله شما خيلي موافق هستم اما ميخواستم بپرسم شما چرا در جمله بعد از قول يك وكيل همچين حرفي ميزنيد؟؟؟؟ مگر اين آقاي وكيل دوست يا فاميل جون جوني Kenny باشد كه از 10 روز ديگر انقدر كامل با خبر است!!!!!!
چرا شما با اطمينان در خصوص تغيير صحبت ميكنيد؟؟؟ در صورتي كه خود شما هم همه مطالب را ارجاع ميدهيد به سايت مهاجرت پس يك وكيل نميتوان حرفش سنديت داشته باشد و اين نوشته يك شايعه است و باعث نگراني دوستان و بازي با آينده دوستاني ميشود كه ميخواهند نمره زبان را گرفته و بعد اقدام كنند اما به خاطر شايعه شما يا شايعه وكيل شما عجله كرده و با نمره پايين پروندهشان رد و بايد مجددا اقدام كنند و ....
اميدوارم خواسته يا نا خواسته دست به شايعه پراكني نكنيم تا زماني كه در سايت مهاجرت مطلبي صراحتا بيان گرددد.
موفق باشيد
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
سلام.1 سوال
در مرحله اولیه پر کردن مدارک باید عکس هم روی فرمهامون بچسبونیم و بفرستیم سیدنی یا اینکه لازم نیست؟
دوستان سلام یه سوال داشتم
ایا تو Adobe reader 8 نمی شه فرم پر شده رو ذخیره کرد و بعدا" پرینت گرفت؟
دوست عزیز شما که میگید با وکیل هم صحبت کردید
1-این لیست 2009 فقط 6 سال طول کشیده تا مشاغل مورد نیازشون رو بفهمن.
2-همیشه 3 ماه قبل از اعلام لیست جدید و قوانین جدید 3 ما زودتر اعلام میکنند مثل قوانین 2009 .
همین چند روز قبل هم سایت اداره مهاجرت طرح 2010 را اعلام کرد و هیچ خبری ازلیست جدید نیست.
3-میتونید به سایتparscanada.com
مراجعه کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)