صفحه 428 از 5471 نخستنخست ... 3283784184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374384785289281428 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,271 تا 4,280 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم
    من با شما موافقم که بهترین سایت سایت رسمی اداره مهاجرت است و برای همین خاطر از شما تقاضا دارم بگویید که کجای سایت گفته اند که لیست مشاغل تغییر نخواهد کرد؟!(لطفا جمله لاتین ارائه شده را قید فرمایید)
    چه ربطی داره؟ چون نگفته تغییر نمیکنه یعنی تا ۱۰ روز دیگه تغییر می کند؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

[QUOTE=saman.shakeri;157041]سلام دوست خوبم
    من با شما موافقم که بهترین سایت سایت رسمی اداره مهاجرت است و برای همین خاطر از شما تقاضا دارم بگویید که کجای سایت گفته اند که لیست مشاغل تغییر نخواهد کرد؟!(لطفا جمله لاتین ارائه شده را قید فرمایید)[/
    سلام سامان عزيز
    دوست عزيز شما ميگي قانون داره عوض ميشه و شما بايد توي اون سايت اين موضوعوع رو نشون بدي من كه ميگم چيزي در رابطه با تغيير قانون گفته نشده.
    در ضمن به حرف وكلا نميشه اعتماد كرد چونكه آنها ميخوان كه متقاضي ها رو ترغيب كنن كه زود اقدام كنن واسه همين به شايعات دامن ميزنن.
    به هر حال من بابت اطلاع رساني گفتم وگرنه من 7 ماه پيش اقدام كردم.
    موفق باشي

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوست خوبم
    من با شما موافقم که بهترین سایت سایت رسمی اداره مهاجرت است و برای همین خاطر از شما تقاضا دارم بگویید که کجای سایت گفته اند که لیست مشاغل تغییر نخواهد کرد؟!(لطفا جمله لاتین ارائه شده را قید فرمایید)
    سلام سامان عزيز
    دوست عزيز شما ميگي قانون داره عوض ميشه و شما بايد توي اون سايت اين موضوعوع رو نشون بدي من كه ميگم چيزي در رابطه با تغيير قانون گفته نشده.
    در ضمن به حرف وكلا نميشه اعتماد كرد چونكه آنها ميخوان كه متقاضي ها رو ترغيب كنن كه زود اقدام كنن واسه همين به شايعات دامن ميزنن.
    به هر حال من بابت اطلاع رساني گفتم وگرنه من 7 ماه پيش اقدام كردم.
    موفق باشي

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    سلام .
    برای من یک سوال پیش اومده؟
    ۱. فرم مدیکال برای وکیل فرستاده میشه یا برای خودم؟

اگر وکیل دارید ، بری وکیلتان .

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    تو رو خدا اگه در مورد چیزی مطمئن هستید اون رو بگویید و از دادن اطلاعاتی که نسبت به اون یقین ندارید بپرهیزید چرا که دارید با آینده خیلی ها بازی میکنید
    چیزی رو که من میدونم قوانین تغییر نمیکنه ولی یقینا لیست مشاغل تغییر میکنه و تازه ترین خبری رو که دارم(دیشب با یه وکیل تو کانادا صحبت کردم) این تغییرات تا چند روز دیگه اعمال میشه ولی برای سال 2010
    یعنی ماحدودا 40 روز فرصت داریم
    ولی نسبت به اون هم شک کنید و زودتر اگر در این لیست هستید اقدام کنید و جلوی ریسک رو بگیرید
    سلام دوست عزيز

من با اين جمله شما خيلي موافق هستم اما مي‌خواستم بپرسم شما چرا در جمله بعد از قول يك وكيل همچين حرفي مي‌زنيد؟؟؟؟ مگر اين آقاي وكيل دوست يا فاميل جون جوني Kenny باشد كه از 10 روز ديگر انقدر كامل با خبر است!!!!!!
    چرا شما با اطمينان در خصوص تغيير صحبت مي‌كنيد؟؟؟ در صورتي كه خود شما هم همه مطالب را ارجاع مي‌دهيد به سايت مهاجرت پس يك وكيل نمي‌توان حرفش سنديت داشته باشد و اين نوشته يك شايعه است و باعث نگراني دوستان و بازي با آينده دوستاني مي‌شود كه مي‌خواهند نمره زبان را گرفته و بعد اقدام كنند اما به خاطر شايعه شما يا شايعه وكيل شما عجله كرده و با نمره پايين پرونده‌شان رد و بايد مجددا اقدام كنند و ....
    اميدوارم خواسته يا نا خواسته دست به شايعه پراكني نكنيم تا زماني كه در سايت مهاجرت مطلبي صراحتا بيان گرددد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

سلام.1 سوال
    در مرحله اولیه پر کردن مدارک باید عکس هم روی فرمهامون بچسبونیم و بفرستیم سیدنی یا اینکه لازم نیست؟

Junior Member

دوستان سلام یه سوال داشتم
    ایا تو Adobe reader 8 نمی شه فرم پر شده رو ذخیره کرد و بعدا" پرینت گرفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام یه سوال داشتم
    ایا تو Adobe reader 8 نمی شه فرم پر شده رو ذخیره کرد و بعدا" پرینت گرفت؟

ميشه ٫ منتها فرمهاي گذاشته شده در لينک سفارت به دليل داشتن پسورد ٫ قابليت save رو ندارند.بايد ابتدا قفل آنها رو شکسته و بعد مي توانيد هر بلايي سرشان بياوريد...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    ميشه ٫ منتها فرمهاي گذاشته شده در لينک سفارت به دليل داشتن پسورد ٫ قابليت save رو ندارند.بايد ابتدا قفل آنها رو شکسته و بعد مي توانيد هر بلايي سرشان بياوريد...
    خیلی ممنون از راهنماییتون، اما چطوری قفل و بشکونیم؟ اگه خیلی کار داشته باشه که فکر کنم کافی نت سریع تر و راحت تر باشه! به نظر شما کدوم راه راحت تره؟
    باز هم ممنون

دوست عزیز شما که میگید با وکیل هم صحبت کردید
    1-این لیست 2009 فقط 6 سال طول کشیده تا مشاغل مورد نیازشون رو بفهمن.
    2-همیشه 3 ماه قبل از اعلام لیست جدید و قوانین جدید 3 ما زودتر اعلام میکنند مثل قوانین 2009 .
    همین چند روز قبل هم سایت اداره مهاجرت طرح 2010 را اعلام کرد و هیچ خبری ازلیست جدید نیست.
    3-میتونید به سایتparscanada.com
    مراجعه کنید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)