سلام
شما خیلی علاقه داری که همه بدونن که متولد کبک هستی که خوب نیستی . دروغ هم میگی . به چند دلیل . اگه متولد کبکی چرا اینجایی ؟ بین ایرانی هایی که به هزار سختی و مشقت دارن خودشون رو از ایران دور می کنند و دنبال یه زندگی خوب هستند .
اگه متولد کبکی پس چرا انقدر خوب فارسی تایپ می کنی ؟
اگه متولد کبکی پس چرا منو لینک می دی به ویکیپدیا ی انگلیسی .
چند تا پیشنهاد هم دارم و اون اینه که اسم و مدل موبایلتو . و تمام چیزای دیگه ای رو که داری و نداری رو اینجا اضافه کنی که به افتخاراتت اضافه بشه .
شما روابط عمومی رو ، درست بلد نیستی . ادعا می کنی دانشگاه فلانی و کبک هم به دنیا اومدی؟ بابا ما تو ایران به دنیا اومدیم . این فیلما رو برا ما نیا سیل تو پله .
از اون اول اگر هم من اشتباه کرده باشم ، آیا باید با اون لحن تمسخر آمیز مورد خطاب قرار بگیرم ؟
و برای اینکه شما به اشتباهت پی ببری ارجاعت می دم به لینک فرانسه ی ویکیپدیا .
اگه تونستی خوب برو مطالعه اش کن . اگر سختت بود هم گوگل ترنسلیتور کمکت می کنه .
پیشنهاد می کنم برای درمان نارسیسیمی ( خود شیفتگی شدید ) که داری به روانشناس ساختمون اصلی دانشگاه آزاد مراجعه کنی . دانشجو هاشون رو تحت پوشش دارن .
دیگه هم لازم نمی بینم که پاسخی بهت بدم که فروم از بحث تخصصیش خارج نشه .
http://fr.wikipedia.org/wiki/Belgique
درود بر Red-sky
به نظر من قفله بیشتر روی مکالمه کار میکنه
ولی مهم یاد گرفتنه حالا هر کتابی میتونه باشه
اگه فقط هدف مصاحبه باشه کفه1 هم کفایت میکنه
ولی اگه هدف کار و تحصیل در کبک یا دانشگاهای فرانسه زبان باشه باید خیلی بیشتر تلاش کرد و چند تا متد رو کار کرد البته این نظر منه اگه دوستان نظر دیگه ای دارند استفاده میکنیم
صادق جان سلام و خیلی ممنون از اینهمه لطفی که به ما اهالی این قسمت فروم داری.
راستی روشی بلدی که بشه از rapidshare به شیوه ایرانی (یعنی بدون محدودیت و بدون اکانت!!) دانلود کرد؟ سایت rapidbaz که یکی از دوستان گفته بود که خیلی کند بود. البته من اشتراکشو ندارم ولی همینطوری که دانلود کردم کند بود.
بازم خیلی ممنون
آقا صادق
سوا منو جواب ندادین من اینترنت پر سرعت ندارم و نمی تونم این لینکها رو دانلود کنم جایی نیست که دیکشنری فرانسه که مثل نارسیس تلفظ هم داره بفروشه یا این فیلمایی که شما لینک کردی
سلام
من خیلی وقته که توی این تاپیک کامنت نذاشتم ولی هر روز دنبالش میکنم. خدا وکیلی این پیشنهاد صادق محشره. اگه یه شیر مرد یا شیر زن پیدا بشه و این لینک ها رو دانلود کنه و DvD کنه اونوقت که "سه ژانتیی" میشه. من هم اینترنتم Dial-up است و واقعا از دانلود این همه کتاب و فایل صوتی وسوسه کننده محرومم .
به قول اون دوستمون : " سیل وو پله"
فایل نامبر: 6 اکتبر 2009 تاریخ مصاحبه : 13 آوریل 2010 دمشق
فایل نامبر فدرال: 14 آوریل 2010
آپدیت:4 آوریل 2013
مدیکال 10 جولای 2013 ویزا: 19 آگوست 2013
میشه کمی در مورد جزییات آزمون tcfتوضیح بدهید.شامل چند تا سوال هست؟بخش listening داره ؟آزمون شفاهی به چه ترتیبه ؟همان روز آزمون کتبی هست یا بعدا ؟ممنونم
ویرایش توسط alba : November 12th, 2009 در ساعت 01:57 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)