صفحه 429 از 5471 نخستنخست ... 3293794194204214224234244254264274284294304314324334344354364374384394795299291429 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,281 تا 4,290 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

اول قفل برنامه رو با PDF Password Remover بشکنید(تو گوگل یه سرچ کن راحت پیدا میکنی)
    دوم از برنامه َAdobe Acrobat 8 Professional استفاده کنید و به منوی
    Tools/Advanced Editing/Select Object Tool
    و فیلد مورد نظر رو انتخاب کنید بعدش راست کلیک و Properties.حالا میتونید فونت و سایز فونت اندازه فیلد و مولتی لاین رو تغییر بدید.
    اگر جا کم دارید میتونید صفحه اضافی Attach کنید

قابل توجه ariaemadi

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    قابل توجه ariaemadi
    مسعود جان خیلی ممنون از راهنماییت من قبلا ازش استفاده کردم و خیلی با حال بود. اما هر کار می کنم تو فرم اطلاعات فامیلی فارسی تایپ نمی کنه. چه کار کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    سلام.1 سوال
    در مرحله اولیه پر کردن مدارک باید عکس هم روی فرمهامون بچسبونیم و بفرستیم سیدنی یا اینکه لازم نیست؟
    در مرحله اول احتیاجی به فرستادن عکس نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    واقعا به غیر از مراجعه به وکیلتون راه دیگری نیست و پیگیری از طریق وکیل . اما اگر کسری مدارک داشتید و یا مشکلی بود که به مدارک بیشتر احتیاج داشتند حتما تا الان به شما خبر داده بودند .
    تشکر از توصیه تان . واقعا فکر دیگری به ذهن ام نمی رسد. ولی به دلیل تجربه قبلی این یکی را مطمن هستم که مسله مهاجرت هیچ راه کوتاهی ندارد و هیچ حساب و کتابی هم به طور کلی تر ندارد
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan110 نمایش پست ها
    مسعود جان خیلی ممنون از راهنماییت من قبلا ازش استفاده کردم و خیلی با حال بود. اما هر کار می کنم تو فرم اطلاعات فامیلی فارسی تایپ نمی کنه. چه کار کنم؟
    درست می گید در فرم Additional family information فارسی تایپ نمیشه، می تونید فارسیشو با خودکار به صورت دستنویس زیرش بنویسید.
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

تو فرم Additional family information فقط باید name ها رو فارسی تایپ کرد،درسته؟

ApplyAbroad Veteran
    parham آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي - شيراز

نقل قول نوشته اصلی توسط hassan79 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید
    ایا مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی واجد شرایط برای مهاجرت به کانادا می باشد یا نه؟
    و ایا کسانیکه امتیاز لازم را از طرق زبان به دست نمی اورند و ازدواج سوری انجام می دهند که امتیاز 67 را بیاورند نظر به اینکه از امتیاز تحصیلی همسر استفاده نمایند شامل چه شرایطی می شوند

سلام میشه پیغام خصوصی منو جواب بدید

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    بله در اين فرم فقط از شما اين قسمت را خواسته فارسي بنويسيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan110 نمایش پست ها
    بنظر من بهتره که اطلاعات فامیلی رو در بند 2 فرم Schedule 1 بعد از پرینت به فارسی و با دستخط خودتان بنویسید ، چون گفته : in native language or Script.
    اینطوری آفیسر متوجه میشه که شما فارسی هم می تونید بنویسید...

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    سلام، دوست عزیز عین این جمله در بالای همین فرم ذکر شده است که:
    Complete ALL names in English and in your native language و این یعنی نوشتن اسامی به هر دو زبان.
    این مطلب رو از این جهت با توضیح گفتم که از بعضی از دوستان دیگر خواهش کنم که در دادن پاسخ به سوالات دقت بیشتری داشته باشند (به خصوص پاسخی که به این سوال در همین صفحه داده شده است) تا دیگران دچار مشکل در مراحل بعدی نشوند. از لطف همه دوستان ممنونم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)