صفحه 132 از 148 نخستنخست ... 3282122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,311 تا 1,320 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Heriot-Watt University, Chemical Innovation and Regulation

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid2364 نمایش پست ها
    سلام دوستان

توی سایت نوشته که ددلاین 2010 بوده. شما از کدوم سایت اپلای می کنید؟

PLEASE NOTE – all applications must be received before midnight Sunday, November 21, 2010

من اینجا نگاه کردم. http://www.erasmusmundus8.net/application/general/
    دوست عزیز سایت این طرح سایت هر ساله عوض میشه. سایت امسالشون هم http://portal.uw.edu.pl/web/salam/ هست.

Senior Member Gclub آواتار ها

دوستان عزیز میشه یکم توضیح در مورد این داستان اراسموس بدین؟
    من شرایط خودم رو عرض کنم:
    نمره زبان: IELTS 6.5 , GMAT 570 , معادل GRE 306
    معدل ترم اول فوق لیسانس 4 از 4 (شاگرد اول) - Fall 2013-2014
    رشته فوق لیسانس : Financial Economics
    دانشگاه فوق -اکونومی ازمیر ( دانشگاه ما هر ترم کلی دانشجوی اراسموس میگیره می دونم که اتحادیه اروپا بهشون ماهی 550 یورو میده که بیان یونی ما دانشجوی مهمان باشن)
    دانشگاه و رشته لیسانس - مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر
    معدل لیسانس - داغون!!
    ریکام: رییس دپارتمان و استادام ریکام خیلی قوی می تونن بهم بدن! موردی ندارم
    توی لینک زیر نوشته :
    https://emecw.gis.lu.se/info.aspx?oid=142632

که برای دو نفر پوزیشن دارن که توی رشته فوق اقتصاد بتونه توی دانشگاه مربوطه درس بخونه.
    اما من نمی دونم چیکار باید کرد!!
    توی لینک زیر هم رشته های مربوطه لیست شدن:
    http://www.essex.ac.uk/economics/study/pgt/default.aspx

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط Aseman_Abi نمایش پست ها
    عزیزان توجه کردید که امسال دیگه فقط سه دانشگاه از ایران هس و سه تا از دانشگاه های ایران مخصوصا دانشگاه آزاد رو حذف کردن .
    کدوما بودن؟

Junior Member

من متوجه نمی شم یعنی من که دانشگاه الزهرا خوندم نمی تونم برای اراسموس سال بعد شرکت کنم ؟

سلام خدمت دوستان
    من
    معدل لیسانس =16.5 با 110 واحد پاس شده
    دانشگاه آزاد
    رشته = کارشناسی فناوری اطلاعات
    مقالات خارجی = یک کنفرانس IEEE
    استاد حل تمرین
    2 تا ریکام
    سابقه کار =پروژه ای ولی رسمی و دارای بیمه نیست
    مدرک زبان = IELTS 6.5 (هنوز نگرفتم)
    دوره های بین المللی رو گذروندم و مدارک خوبی دارم
    دانش زبان فرانسه A2
    حالا با این وضغ (110 واحد پاس شده و مهر سال دیگه ترم آخرمه. آیلتس هم تا 5 ماه یا 4 ماه دیگه اوکی میشه)
    میخوام اقدام کنم ولی نمیدونم الان برم 110 واحدیو که پاس کردم و ترجمه کنم و کارو شروع کنم یا واستم این ترمم تموم شه بعدش استارت کنم
    اصلا با این وضع کمک هزینه اسراموس و میشه گرفت یا هر کمک هزینه دیگه واسه تحصیل؟! (حتی اگه فارغ شده باشم!).

ممنونم

Junior Member

سلام از دوستان کسی میدونه جواب نتیجه اراسموس کی میاد تقریبا ؟
    من همین آدر 1393 اپلای کردم ولی هنوز جوابی نیومده.

ApplyAbroad Veteran
    alireza2475 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD graduated from SHU

نقل قول نوشته اصلی توسط mirans نمایش پست ها
    پارسال نتایج توی ژوئن اومد.
    - لبخند، کم هزینه ترین هدیه ای است که می توانید به بشریت بدهید. لطفا دریغ نکنید.
    - مرجع پوزیشن های دکترا، عموماً در اروپا : www.findaphd.com
    - راهنمایی برای تهیه CV, Research Statement & Cover Letter
    - شاید برای پرداخت های آنلاین بتوانم به دوستان کمک کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mirans نمایش پست ها
    تو صفحه ی رسمی فیسبوکشون اطلاعیه زدن

Dear Candidates,

the selection process is in progress, however no final decisions have been made yet. Candidates who closed their applications shall be notified about the results in May via email.
    I would like to inform you that this is the only reliable source of information, anything else you may hear from anyone else than a program coordinator is not more than a gossip.

Junior Member h1a9d9i0 آواتار ها

سلام
    توی رشته های اراسموس نزدیکترین رشته به مهندسی مکانیک چی هستش؟. من چیزی نتونستم پیدا کنم
    ممنون
    .I wish you believed me

Junior Member

سلام.میخوام نظره دوستانه محترم رو بدونم.
    من رشته ام لیسانس حسابداری بودهو برای فوق مدیریت بازاریابی توی این طرح شرکت کردم نسبت به هم ردیفای خودم از رزومه ی خیلی قوی برخوردارم اما یه نقظه ضعف وجود داره و اونم اینه که من مدرکه زبانم در حد 6،5 7 آیلتس تو مردادماه حاضر میشه البته در قسمته آپلود مدارک من یه برگه معرفی نامه رسمی از یه موسسه بین المللی که دوره ها رو توش گذروندم گرفتم مبنی براینکه تایید کنن که من تو ماه آپریل امتحان میدم و حدافل شیشونیم میارم گرچه من برام مقدور نشد که تو این ماه امتحان بدم .حالا به نظر شما ضعفه زبانیه من چقدر میتونه کارمو خراب کنه ؟من بقیه مشخصاتم رو هم میذارم تا بتونید قضاوت درست تری داشته باشید.
    لیسانس حسابداری از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 15،16 متقاضی شرکت در رشته مدیریت بازاریابی . قبول شده در مقطع فوق لیسانس رشته مدیریت اجرایی گرایشه بازاریابی و صادرات . دارای دو مقاله ISI و ISC سه سال سابقه کار در زمینه حسابداری که Motivation letter رو هم با توجه به این مرحله دادم که خیلی قویه. سابقه عضویت در انجمن علمی مدیریت دانشگاه فردوسی.دارای مدرک معتبر کار با نرم افزارهای حسابداری.سابقه سه ماه کار در منصب مدیریت بازرگانی یک شرکت که البته این یکی چون بعد از پرکرونه فرم های آنلاینه بورس بود درج نشده! و تمام. تمام این چیزایی که در بالا هم گفتم طبیعتا ترجمه و تاییده وزارت هم شده.
    جاهایی هم که درخواست دادم دانشگاه Duesto اسپانیاس البته اگه درست نوشته باشم. ودانشگاه ورشو لهستان.
    دوستان ممنون میشم که نطرتونو بگید دوس ندارم الکی امیدوار بشم چون واسه بورسه دولتی ترکیه هم درخواست دادم و درنهایت نباوری رد شدم با وجود اینکه نیازی به مدرکه زبان نداشت!