صفحه 17 از 20 نخستنخست ... 7891011121314151617181920 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 198

موضوع: زمان دریافت نامه رسمی پذیرش (I20) از دانشگاهای آمریکا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : زمان دریافت نامه رسمی پذیرش (I20) از دانشگاهای آمریکا

سلام به همه دوستان،
    من از یکی از دانشگاه های امریکا full fund گرفتم ولی میخوام دیفر کنم برای یک ترم دیگه. الان نامه ی offer اومده برام. حالا من باید همراه با accept کردن نامه ی offer در مورد دیفر کردنم نامه بنویسم و بفرستم یا اینکه باید بزارم اول I-20 از طرف دانشگاه برام بیاد و بعد defer کنم؟
    سوال دیگه اینکه اگر I-20 برای من بیاد و به هر دلیلی باز هم نتونم برم برای مصاحبه و گرفتن ویزا، اگر بخوام برای سال بعد دوباره اپلای کنم برای دانشگاه های دیگه مشکلی پیش می یاد یا نه؟ منظورم اینه که وقتی دانشگاه I-20 صادر میکنه، دولت امریکا میفهمه که اونا به من این I-20 رو دادن و من نرفتم برای مصاحبه؟ (چون در این صورت برای اپلای کردن برای سال بعد من مشکل ساز میشه).
    مرسی.

سلام
    من این میل رو جهت اطلاع دوستان و سرعت در روند کارشون میزنم. من ادمیشن فول فاند برای دکترای علوم کامپیوتر از دانشگاه pittsburgh گرفتم. برای I-20 دانشگاه اطلاع داد که اجازه نداره که به ایران مدرکی بفرسته و گفت که می تونه با پستی که باهاش کار میکنه یعنی UPS به یکی ار آشناهام تو کشور های دیگه پست کنه. یا توجه به گفته ی کسی که تو دپارتمان کامپیوتر کار های پذیرشم رو انجام می داد، این پروسه ی صادر کردن I-20 چند هفته طول می کشید. ولی چند ساعت بعد از اینکه من به office of international student یا همون OIS میل زدم و شرایط زمانی رو توضیح دادم، برام صادرش کردن. همچنین گفتند که اسکن رو نمی فرستن برام ولی SEVIS NO و university code رو میل کردند تا بتونم وقف سفارت بگیرم. امیدوارم که این اطلاعات به درد بقیه بخوره.

نقل قول نوشته اصلی توسط aminhb1368 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،
    من از یکی از دانشگاه های امریکا full fund گرفتم ولی میخوام دیفر کنم برای یک ترم دیگه. الان نامه ی offer اومده برام. حالا من باید همراه با accept کردن نامه ی offer در مورد دیفر کردنم نامه بنویسم و بفرستم یا اینکه باید بزارم اول I-20 از طرف دانشگاه برام بیاد و بعد defer کنم؟
    سوال دیگه اینکه اگر I-20 برای من بیاد و به هر دلیلی باز هم نتونم برم برای مصاحبه و گرفتن ویزا، اگر بخوام برای سال بعد دوباره اپلای کنم برای دانشگاه های دیگه مشکلی پیش می یاد یا نه؟ منظورم اینه که وقتی دانشگاه I-20 صادر میکنه، دولت امریکا میفهمه که اونا به من این I-20 رو دادن و من نرفتم برای مصاحبه؟ (چون در این صورت برای اپلای کردن برای سال بعد من مشکل ساز میشه).
    مرسی.
    شما الان اکسپت کن بعد از جند وقت دیفر کن
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminhb1368 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان،
    مرسی.
    سلام
    اول آفر رو قبول کنید خواستند I-20 بفرستند دیفر کنید. البته تمام دانشگاه ها برای تمام مقاطع دیفر ندارند این رو مطمئن شید. شمن اینکه دیفر کردن پذیرش مشکلی نداره ولی مطمئن شید که استاد یکسال فاندش رو معطل شما میکنه. معمولا کسانی که دیفر میکنند ممکنه فاند رو از دست بدن.
    برای سال بعد هم مشکلی نیست.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام

من 22 جولای وقت سفارت از انکارا دارم ولی هنوز I20 به دستمان نرسیده

با SEVIS که دانشگاه داد وقت گرفتم
    حا لا چه کنم اگه تا روز مصاحبه به دستم نرسد ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ZHARF نمایش پست ها
    سلام

با هتلتون توی آنکارا هماهنگ کنید و به دانشگاه بگین براتون overnight بفرستن آنکارا. دو تا سه روز کاری میرسه با UPS یا fedex. من خودم همین کار رو کردم. چون i20 که گرفتم یک هفته قبل از سفارت فهمیدم یه ایراد توش داره و به دانشگاه گفتم فرستاد ترکیه.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ZHARF نمایش پست ها
    سلام

سلام
    بهتر بود تا رسیدن نامه صبر می کردید. مورد مشاهده شده که بعدا که نامه رسیده کد سویس چیز دیگه ایی بوده. اگر امکان جابجایی وقت دارید به نظرم گزینه ی مطمئن تری باشه.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام. میخواستم ببینم کسی میدونه اگر برای ترم بهار تاریخ صدور i20 اوایل اگوست باشه موردی نداره از نظر سفارت؟

Junior Member

سلام
    یه سوالی داشتم. من استادی از دانشگاه میشیگان بهم گفت که همین هفته اپلای کن. بره ترم بهار.
    من امروز اپلیکیشنمو سابمیت میکنم. به نظرتون به ترم بهار می رسم؟
    اینطوری هست که خوده استاده پیگیری کنه کارا سریعتر پیش بره؟
    مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط mathildaa نمایش پست ها
    سلام
    یه سوالی داشتم. من استادی از دانشگاه میشیگان بهم گفت که همین هفته اپلای کن. بره ترم بهار.
    من امروز اپلیکیشنمو سابمیت میکنم. به نظرتون به ترم بهار می رسم؟
    اینطوری هست که خوده استاده پیگیری کنه کارا سریعتر پیش بره؟
    مرسی
    به عوامل متعدد بستگی دارد. خود استاد تا ارسال آی-20 توسط دانشگاه می تواند تا حدی کار را تسریع کند. ولی مسائل مربوط به ویزا و کلیرنس دیگر در دست کسی نیست. ممکن است آنجا کارتان طولانی شود. ولی اگر مثلاً ویزای درجا بگیرید که مسئله ای نیست.
    برو ای فقیه "دانا"؛ به خدای بخش ما را؛ تو و زهد و پارسایی؛ من و عاشقی و مستی
    0

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)