صفحه 438 از 5471 نخستنخست ... 3383884284294304314324334344354364374384394404414424434444454464474484885389381438 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,371 تا 4,380 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    پرونده ی ایشان هیچ ربطی به دوستان جدید ندارد. ایشان متعلق به گروه نه قدیم نه جدید هستند که پروسه مهاجرتشان و پیام های سایت CIC شان کاملاً متفاوت است.
    ایشان فایل نامبرشان را 20 ماه پیش دریافت کرده اند یعنی مارچ سال 2008
    پیمان جان
    ما هم فایل نامبرمان را جولای 2008 گرفتیم یعنی 15 ماه قبل!!

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza madadjoo نمایش پست ها
    پیمان جان
    ما هم فایل نامبرمان را جولای 2008 گرفتیم یعنی 15 ماه قبل!!
    بله، برای همین می گم دوستان نباید پرونده شون را با ما مقایسه کنند

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

بله، برای همین می گم دوستان نباید پرونده شون را با ما مقایسه کنند

پس با این حساب ما باید توی دی یا بهمن به دیدار مدیکال نایل شویم!؟ انشاءاله

سلام دوستان میخواستم ببینم سابقه کاری که علاوه بر سابقه کار مربوط به NOC دارم جهت امتیاز بیشتر بدرد میخوره اگه جواب مثبته کجا باید اونا ذکر کرد

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام دوستان میخواستم ببینم سابقه کاری که علاوه بر سابقه کار مربوط به NOC دارم جهت امتیاز بیشتر بدرد میخوره اگه جواب مثبته کجا باید اونا ذکر کرد
    چرا كه نه.
    البته بستگي داره . مثلا ميخواي بيشتر از 21 امتياز بگيري كه اصلا نميشه. حداكثرش 21 امتيازه
    ثانيا اگه منظورت اينه كه مثلا امتيازت 19 هست ميخواي برسه به 21 ؛ بايد اون شغلت جز گروه مديريت يا حرفه اي يا فني باشه. يعني جز گروه o يا A يا B
    در همون صفحه اي كه سوابقو مينويسي ديگه . اونهمه جا بهت داده كه اگه 4 نوع يا محل شغل داشته باشي هم بنويسي .
    خوش باشي
    ویرایش توسط reza1100 : November 14th, 2009 در ساعت 05:55 PM

ApplyAbroad Hero

پرونده ی ایشان هیچ ربطی به دوستان جدید ندارد. ایشان متعلق به گروه نه قدیم نه جدید هستند که پروسه مهاجرتشان و پیام های سایت CIC شان کاملاً متفاوت است.
    ایشان فایل نامبرشان را 20 ماه پیش دریافت کرده اند یعنی مارچ سال 2008
    پيمان جان
    تو بخش نظراتشو ببين . نوشته مارچ 2009 . البته شايد اشتباه هم كرده باشه.
    من اونو ديدم گفتم 7 ماهو خورده اي . اما با ليست 38 رشته گزينش شده. پس مثل قانون جديدي ها هم ميشه حسابشون كرد ديگه. اگه اشتباه ميكن بگو .
    با تشكر

Junior Member

سلام دوستان

مدارک من 4 نوامبر توسط سفارت دمشق دریافت شده اما بعد از گذشت 10 روز هنوز تو وضعیت من اضافه نکرده اند که مدارکم دریافت شده !!!
    به نظر شما دیر نشده ؟

مرسی
    دیانا

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    چون تو بوکلت دمشق هم به این قضیه اشاره شده:

. Language test results must not be older than one
    year upon submission.

پس قاعدتاً از زمان تسلیم مدارک به دمشق محسوب میشود .

kindly note that the submission date is considered that date you submit your preliminary application to CIO of Sydney

Junior Member

سلام دوستان
    در مورد زبان دوم (فرانسه) باید حتما TEF ارایه داد تا امتیاز بدن؟ چون تو پستهای قبلی یکی از دوستان گفته بود چون زبان دومه ارایه نامه از موسسه معتبر دال بر گذراندن چند ترم امتیاز آوره!!!؟؟؟
    نظر دوستان قدیمی چیه ؟
    موفق باشید

Junior Member MovieCT آواتار ها

من و دوستم هر دو اشپز هستیم با سابقه کار بیش از 3 4 سال... البته مترجم هم هستیم + یک سری مهارت دیگه از سازمان فنی حرفه ای.
    ایا شانسی برای مهاجرت به کانادا داریم .. ؟ چون می خوایم باهم باشیم ..
    هزینه های هر دوی ما تقریبا چقدر میشه ... حداقل چقدر باید هزینه کنیم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)