صفحه 439 از 5471 نخستنخست ... 3393894294304314324334344354364374384394404414424434444454464474484494895399391439 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,381 تا 4,390 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط MovieCT نمایش پست ها
    من و دوستم هر دو اشپز هستیم با سابقه کار بیش از 3 4 سال... البته مترجم هم هستیم + یک سری مهارت دیگه از سازمان فنی حرفه ای.
    ایا شانسی برای مهاجرت به کانادا داریم .. ؟ چون می خوایم باهم باشیم ..
    هزینه های هر دوی ما تقریبا چقدر میشه ... حداقل چقدر باید هزینه کنیم.
    اطلاعات دقیقتر لازمه برای تصمیم گیری ، مدرک آشپزی چیزی دارید؟ دوست شما یعنی چی؟ دختر پسر نامزد؟
    فامیل تو کانادا دارید؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    بهادر جان
    فكر كنم منظور اين عزيز اينه كه در صورت تائيد سيدني ( كه مداركشم قراره بفرستيم دمشق) آيا بازم احتمال ردي هستش يا نه ؟ مثلا همه فرمها نشان از امتياز 67 داره مداركشم عين چيزي كه در فرم فرستاده داره. حالا ميخواد ببينه بازم ممكنه ردش كنن يا نه .
    مثل كسايي كه مثلا سابقه كار دارن اما رشته تحصيليشون چيز ديگه اي هستش. اينها معمولا از سيدني ميگذرن و هنوز معلوم نيست در دمشق توسط آفيسرها هم قبول بشن يا نه.
    خوش باشي
    ممنونم از جوابهایی که دادین منظورم دقیقاً این بود که اگه تعداد سالهای سابقه کاریم و رشته ام قبول بشه تو سیدنی دیگه تو دمشق رد نمی شه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط diana_kch نمایش پست ها
    سلام دوستان

مدارک من 4 نوامبر توسط سفارت دمشق دریافت شده اما بعد از گذشت 10 روز هنوز تو وضعیت من اضافه نکرده اند که مدارکم دریافت شده !!!
    به نظر شما دیر نشده ؟

مرسی
    دیانا
    سلام،
    فکر نمی کنم، چون فایل من بعد از گذشت 12 روز تغییر وضعیت داد و اعلام کردند که مدارکم رسیده .این 3 شنبه فایلتون رو چک کنید، البته این پروسه جدید هم کم کم داره کش پیدا می کنه...

خير در مرحله اول نياز به عكس نيست

Junior Member

باید حتما امتحان tef داد.ارائه نامه و این جور چیزا اصلا تضمینی برای کسب امتیاز زبان دوم نداره.

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    پيمان جان
    تو بخش نظراتشو ببين . نوشته مارچ 2009 . البته شايد اشتباه هم كرده باشه.
    من اونو ديدم گفتم 7 ماهو خورده اي . اما با ليست 38 رشته گزينش شده. پس مثل قانون جديدي ها هم ميشه حسابشون كرد ديگه. اگه اشتباه ميكن بگو .
    با تشكر
    با سلام
    بله ایشان اشتباه کرده اند و در واقع فایل نامبرشان را March 2008 دریافت کرده اند.
    برای ریفرنس صحبتم می توانید پست شماره ی 5 ایشان را که خرداد سال 87 نوشته شده است مطالعه فرمایید:

http://wegocanada.persianblog.ir/post/5/

نقل قول نوشته اصلی توسط alies نمایش پست ها
    ممنونم از جوابهایی که دادین منظورم دقیقاً این بود که اگه تعداد سالهای سابقه کاریم و رشته ام قبول بشه تو سیدنی دیگه تو دمشق رد نمی شه؟
    سلام دوست عزیز
    منظورتو خیلی مبهم گفته بودی و از قول وکیل چیزه دیگه ای نوشته بودی.عملآ اونجا دیگه به رشته و سابقه کار گیر نمیدن که حالا تو لیست هست یا نه. فقط باید بتونی ادعایی که برای سیدنی کردی تو دمشق ثابت کنی .

سلام SRJ جان
    من نمیتونم جواب پیام شما رو بدم.ظاهرآ صندوق پیام های شما پر شده...

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان
    من براي پرينت 6 ماهه گذشته چون حساب من بلند مدت بود هيچ گردشي نداشت. و همينو فرستادم دمشق.
    البته تاريخ باز كردن حساب كه مربوط به ده ماه پيش بود رو توش ذكر كرده . ميخواستم بدونم كه اين مشكلي ايجاد نميكنه؟
    ممنون

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من براي پرينت 6 ماهه گذشته چون حساب من بلند مدت بود هيچ گردشي نداشت. و همينو فرستادم دمشق.
    البته تاريخ باز كردن حساب كه مربوط به ده ماه پيش بود رو توش ذكر كرده . ميخواستم بدونم كه اين مشكلي ايجاد نميكنه؟
    ممنون
    اصلاً هیچ احتیاجی نیست که حسابتان گردشی داشته باشد.
    نمی دونم چرا بعضی از دوستان فکر می کنند باید حساب گردش داشته باشد، احتمالاً با گرفتن دسته چک جدید و گرفتن اعتبار از بانک اشتباه می گیرند.
    شما فقط بالانس حسابتان در 6 ماه گذشته مهم است.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)