سه تا نکته بهتون بگم من فقط
1. دپارتمان مکانیک تا جایی که من می دونم برای فوق 308 GRE و واسه دکتری 316 میخواد تا بتونه پول بده
2. با دیدن عکس و اینا راجع به دانشگاه ها و شهرها و غیره نظر ندین.
3. لارامی و دانشگاه وایومینگ هم مثل خیلی جاهای دیگه نقاط ضعف و قوت خودشو داره.
راستی یه چیز دیگه!
کلاً زیاد رو ترانسفر حساب نکنین.
کاریه که امکان پذیر هست به طور قطع؛ ولی اصلاً از نظر اخلاقی جالب نیست.
ویرایش توسط mmsh81 : April 11th, 2014 در ساعت 05:34 PM
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
آیا فک نمیکنین نقاط ضعفش ی مقدار بیشتره؟ مخصوصا تو رشته برق و کسانی ک فاند ندارند. من ک اگه خدا بخواد همین دانشگاه قبول میکنم واسه مسترم میشه گفت از سرمم زیاده چون نمره زبانم افتضاح واصلا رو زبان وقت نداشتم!! ولی اگه بتونم نمرمو زیاد کنم احتمالش زیاده واسه یجا دیگه بفرستم! البته اینم بگم بنظرم هزینه این داشگاه نسبت به جاهای دیگه کمتره 24350$!!!!1
1. این چیزی که من گفتم واسه فاند بود فقط. با پایین تر از این میتونین وارد شید ولی استاد نمیتونه بهتون فاند بده. منم خودم اینو از استادم شنیدم. شایدم مثلاً قانون جدیده و اینا!
2. من کلی گفتم. من خودم راجع به خیلی جاها خیلی چیزا خوندم. ولی وقتی از کسایی که اونجا هستن پرسیدم یا ازاون مهمتر وقتی خودم رفتم اونجا دیدم خـــــــیـــــلــــی چیزا هست که خیلی هم مهم اند ولی کسی چیزی راجع بهشون نگفته. (ممکنه فکر کرده مهم نیست مثلاً!)
3. اگر به طور خاص درباره دانشگاه وایومینگ سوالی دارین و اگه شانسی واسش دارین (ادمیت شدین و حالا باید بین دانشگاه های مختلف انتخاب کنین) خوشحال می شم که بتونم توضیح بیشتری راجع به اینجا بدم. به خاطر گسترده بودن مطالب هم فکر کنم بهتر باشه (اگه دوست داشته باشید) با skype یا viber یا چیزی شبیه به اونا یه یک ربع نیم ساعتی صحبت کنیم.
می تونین پیغام بدین بهم.
1. مهم اینه که کجاها ادمیشن گرفته باشین. مثلاً اگه MIT قبول شدین و احل درس خوندنم هستین معلومه که نباس بیاین اینجا!
2. نقاط ضعف و قوت زیاد قابل مقایسه با هم نیستن. وزنشون واسه هرکسی میتونه فرق کنه. مثل اینه که بگیم چاقاله بادوم بهتره یا انگور یاقوتی :دی
3. هزیته این دانشگاه خیلی کمتره. به خصوص واسه خود وایومینگیا. چدیدا شهریه هارو اضافه کردن مثل اینکه. ولی خودشون میگن تو این سطح دانشگاه ها کمترین شهریه رو ما داریم.
شماهم اگه خواستین من خوشحال می شم بتونم کمک فکری بهتون بدم واسه انتخاب نهایی دانشگاه.
می تونیم کلامی صحبت کنیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)