صفحه 441 از 5471 نخستنخست ... 3413914314324334344354364374384394404414424434444454464474484494504514915419411441 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,401 تا 4,410 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها
    از دوستان سوالی داشتم
    من دو سال یه طور پاره وقت در دانشگاه آزاد تدریس می کنم که البته بیمه ندارم . فوق لیسانس مکانیک هستم. تو علمی و کاربردی هم تدریس کردم . می خواستم بدونم می تونم اقدام کنم و آیا باید با کد 4131 یا 4121 اقدام کنم ؟
    شما چون فوق لیسانس هستید با کد مربوط به instructor میتونید اقدام کنید ، برای استاد دانشگاه باید دکترا داشته باشین. بیمه هم مورد نیاز نیست فقط مدت تدریس پاره وقت شما باید حداقل دو سال باشه که معادل یک سال تمام وقت بشه.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط S.FATEH
    سلام
    شرح کلی از رزومه بنده به شرح زیر است:
    من لیسانس آموزش زبان انگیلیسی هستم و شوهرم هم مهندس صنایع است
    می خواهم برای فدرال اقدام کنم 4 سال سابقه تدریس به صورت پاره وقت دارم و همین طور تقریبا 2 سال سابقه کار پاره وقت به عنوان کارمند اداری از سال 80 دارم(اون موقع دیپلم بودم) در ضمن لیسانسم هم به صورت ناپیوستست(فوق دیپلم آوزش زبان انگیلیسی +لیسانس آوزش زبان انگیلیسی )
    الان میخوام مدارکم رو جمع جور کنم و اونا را ارسال کنم
    خواهش میکنم در موارد زیر مرا راهنمایی کنید
    1_آیا کسی با سابقه کار پاره وقت اقدام کرده و یا من میتونم اقدام کنم
    2- آیا تحصیلات من 22 امتیاز میگیره یا 20(با توجه به اینکه تو این فروم در این مورد خیلی مطلب خواندم ولی کسی کیسی مشابه من نبود چون اول از این من دو تا مدرک دانشگاهی دارم و دوما اینکه مدرکم هم با سابقه کارم و همچنین عنوانی که میخواهم اقدام کنم یکسان است language school instructor )
    3-هنگام پر کردن فرمها آیا باید ذکر کنم که سابقه کارم پاره وقت بوده(چگونه و کجای فرم باید این را اعلام کنم)

پیمان جان یه سوال داشتم چرا نیازه این دوستمون در تمامی Skill ها نمره High بگیرند
    با سلام و عرض پوزش
    آقا پیمان و کامران ممنون از جوابتون
    آقا پیمان من هم همین سوال آقای کامران را از شما دارم
    چرا باید 4 تا hi بیارم
    اگه تحصلاتم 22 باشه
    سابقه ام هم 3 سال تمام وقت بشه
    همسرم 4 امتیاز داره
    سنم 10 امتیاز
    که جمعا میشه 55
    و فکر کنم 12 امتیاز بخوام؟

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    پیمان جان یه سوال داشتم چرا نیازه این دوستمون در تمامی Skill ها نمره High بگیرند
    من اینطوری محاسبه کردم
    سابقه کار 4 سال پاره وقت = 2 سال تمام وقت 17 امتیاز
    تحصیلات 20 امتیاز
    تحصیلات همسر 4 امتیاز
    سن 10 امتیاز
    مجموع 51 امتیاز

ایشان نیاز به 16 امتیاز از زبان دارند

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    بهادر جان شما درست میگید، منتها من فکر میگم وقتی زبان فرانسه به عنوان زبان دوم انتخاب میشه احتمالا شخص در سطوح اولیه یا متوسط قرار داره و برای اثبات اون نمیشه به نامه های آموزشگاه استناد کرد و بهتره مدرک tef ارائه بشه. چون اثبات توانایی مورد نظره و نه کسب آمادگی..
    رانا جان
    این واضحه که صد در صد بهتره که مدک TEF ارایه بشه.خود بوکلت این رو قویآ تاکید کرده.ولی تنها راه نیست ولی مطمئن ترین راهه

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    شما چون فوق لیسانس هستید با کد مربوط به instructor میتونید اقدام کنید ، برای استاد دانشگاه باید دکترا داشته باشین. بیمه هم مورد نیاز نیست فقط مدت تدریس پاره وقت شما باید حداقل دو سال باشه که معادل یک سال تمام وقت بشه.
    سلام، يك نكته اي وجود داره و اون هم اينست كه در بوكلت OP 6در صفحه 30 اينچنين آمده است:
    Officer must:

Not take into account whether the applicant meets the “Employment requirements” description set forth in the NOC for the occupation(s )listed;

با توجه به اين جمله ،ظاهرا نميتوان اظهار نظر قطعي كرد كه براي كد 4121( استاد دانشگاه) براي متقاضيان مهاجرت حتما نياز به مدرك دكترا ميباشد. اگر چه عبارت حكايت از آن دارد كه نيازي نيست اما به نظر ميرسه كه اين مورد هم از جمله موارد مبهمي است كه بايد تجربه ي مصداقي آن وجود داشته باشد كه صريحا بتوان در مورد آن پاسخ دقيقي داد.

Junior Member

با سلام ,من برای رسیدن امتیازم باید فرانسه را متوسط بزنم .کجا میشه سطح فرانسه را با توجه به امتحان TEF پیدا کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط بهارک نمایش پست ها
    با سلام ,من برای رسیدن امتیازم باید فرانسه را متوسط بزنم .کجا میشه سطح فرانسه را با توجه به امتحان TEF پیدا کرد؟
    سلام دوست عزیز
    یه نگاهی به جدول صفحه 11 بوکلت EG7 بنداز
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    • نوع فایل: jpg TEF.JPG (129.8 کیلوبایت, 39 views)

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان عزيز
    من الان 79 روز هست كه در وضعيت پندينگ رويو هستم. كسي هست كه به تازگي اين پراسس شده باشه؟
    انتظار چيزه بديه
    ممنون

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Lightbulb پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز
    من الان 79 روز هست كه در وضعيت پندينگ رويو هستم. كسي هست كه به تازگي اين پراسس شده باشه؟
    انتظار چيزه بديه
    ممنون
    دوست عزيز

زياد نگران نباش و آماده زمان‌هاي بيشتر نيز باش چون در خصوص تغيير وضعيت سرعت بسيار پايين آمده است به خصوص تبديل به In Process و علت آن هم واضح است حجم درخواست‌ها و بسته نشدن پرونده‌هاي بازي مثل پرونده من و افشين عزيز

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    من اینطوری محاسبه کردم
    سابقه کار 4 سال پاره وقت = 2 سال تمام وقت 17 امتیاز
    تحصیلات 20 امتیاز
    تحصیلات همسر 4 امتیاز
    سن 10 امتیاز
    مجموع 51 امتیاز

ایشان نیاز به 16 امتیاز از زبان دارند
    سلام
    به نظرتون جایی هست که منو تا 4 ماه دیگه به حد hi تو هر 4 اسکیل برسونه
    پایه زبانم بد نیست

برچسب‌های این موضوع