صفحه 31 از 240 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 2400

موضوع: آموزش زبان فرانسه (مباحث كلي) - پست اول خوانده شود

ApplyAbroad Hero Red_Sky آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software

پیش فرض پاسخ : زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام
    دوستان شما موقعی که On-Line هستید کافیه که یک کلمه فراسوی رو در بابیلون جستجو کنید و چند ثانیه منتظر بشید. scrol bar رو به پایین ترین جای پنجره ببرید . در اون قسمت پلیین (more results) میبینید که کلی دیکشنری غیر فعال On-Line دیگه وجود داره که میتونید روش کلیک کنید و ازشون استفاده کنید. وقتی اونها رو فعال کردید روی عبارت Download this dictionary :لیک کنید که اونو براتون دانلود کنه و به Glocery ها اضافه کنه.

من اینها رو دانلود کردم که بسیار عالی بودند و مطمئنا تک :
    1) Larousse Multidico
    2)AJ Français-Persan
    3)Larousse Chambers français-anglais
    4)Méhrpooya Assistant de Conjuguer (Version Finale)
    5)French Morphology and Phonetics

قسمت 4 کلیه صرف فعل ها رو هم شامل میشه.
    قسمت 1 کلیه سینونیم ها متضاد ها و اکسپرشن های مختلف رو در بر داره.
    مورد 2 هم که فرانسه به فارسیه.
    بسیار بسیار جالب. مخصوصا این Méhrpooya Assistant de Conjuguer معرکست. مصدر رو میدی کل حالات فعل رو صرف میکنه.
    دکتر کادیلاک ممنون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط R A F A L نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

آزمون TCF جنرال شامل چهار مهارت زبانی است :

Compréhension de l'orale
    Compréhension de l'écrit
    Production orale
    Production écrite

در صورتیکه در آزمون TCF-Pour le Quebec فقط در دو مهارت Compréhension de l'orale و Production orale برگـــزار میشود که هر دو در یک روز و به فاصله حداکثر 2 ساعت پس از Compréhension de l'orale آزمون Production orale یا همان مصاحبه انجام میشود.
    ممنون بابت راهنمایی شما.میشه بگید آزمون Compréhension de l'oraleدارای چند سوال هست؟نمونه سوالات دوره های قبلی این امتحان رو میشه تهیه کرد؟در مورد مصاحبه اش هم میشه کمی توضیح بدید که چقدر طول میکشه،کلن کمی توضیح بدید.ممنونم

Junior Member

سلام.من بابیلون 8 رو نصب کردم.فایلهای مربوط به دیکشنری فرانسه به فارسی رو هم نصب کردم.اما نمی تونم ازش استفاده کنم.ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.اگر امکان داره در مورد نصب motor engine هم به من کمک کنید.مرسی.

سلام

بدنبال سوالات متعدد دوستان در مورد چگونگی آزمون TCF - Quebec لازم دونستم که این اطلاعات ر و در اختیار همه دوستان قرار بدم.

آزمون TCF بر عکس DELF و DALF که میبایست تعیین سطح شده باشید نیازی به تعیین سطح قبل از امتحان نداشته و روش این آزمون بصورت سخت شدن مرحله به مرحله و تدریجی سوالات است یعنی از آسانترین شروع و به مشکلترین ختم میشود

ونسبت به بارم بندی نهائی که بدست می اورید نمره نهائی و دست آخر سطح شما اعلام میشود

در مهارت Compréhension de l'orale شما 30 سوال ( زمان : 30 دقیقه) خواهید داشت که با رسیدن به تعداد 5 پاسخ صحیح میتونید تو سطح A1 و به ترتیب پاسخهای صحیح در سطوح بالاتر قبول بشید.

و در مهارت Production de l'orale ( زمان : 15 دقیقه) بسته به مهارت و توانائی شما در متقاعد کردن مصاحبه کننده و نوع پاسخهای داده شده سطح این مهارت شما سنجیده میشود.

موفـــــــــــق باشـــــــــــــید

رشته و دانشگاه
    Software

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    جالبیش اینه که اسم دیکشنری "مهر پویا"ست که ایرانیه . یک دیکشنری و منبع صرف فعل بسیار پر کابرد فرانسوی اون هم در بابیلون از یک تولید کننده فارس C'est bizarre .
    آره متوجه شدم. فکر کنم اسم آموزشگاهی چیزی باشه. شاید تبلیغاتیه. شایدم به زبان آموزاشون گفتن این تکلیفتونه !!! باید تو کامپیوتر افعال رو صرف کنید بعد خودشون glossery ساختن ازش به اسم خودشون شوخی کردم.

رشته و دانشگاه
    Software

کتاب French_Grammer رو گرفتم و یه نگاهی انداختم. فهرستش خیلی خوبه. جامع و کامل. کتاب خوبی به نظر میومد ولی کمی که خوندم نظرم عوض شد.خیلی گنگ گفته.حداقل برای من که اینجوری بود. شاید به درد مبتدی ها نخوره. من خوشم نیومد.

Junior Member

با سلام ,
    دوستان برای رسیدن به سطحintermediate(leve 4 امتحان TEF باید کتاب cafe creme 2 را تمام کرد؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Msc.E&E,SU

نقل قول نوشته اصلی توسط soroshrad نمایش پست ها
    سلام آقا صادق عزیز
    این فایلها دقیقا همون چیزی هست که من می خواستم.
    خیلی ازت ممنونم.خیلی لطف کردی.
    دوستانی که امتحان TEF دارند این کتاب یکی از مراجع اصلی هست.
    لینک اول کتاب اصلی است و لینک دوم ضمیمه اون هست.
    این کتاب یک فایل صوتی هم داره واسه بخش شنیداری اون،که می خواستم جسارت کنم و از آقا صادق بخوام اگر فایل صوتی رو هم پیدا کردند، ما رو از لطفشون بی نصیب نگذارند.
    در پایان باید بگم این کتاب واسه کسانی هست که یک دانش پایه ایی نسبت به زبان فرانسه دارند.
    سلام آقا صادق ممنونم از بابت لینکها.
    آون لینکهایی که قبلا فرستادی من همون موقع توضیح دادم این هم متن توضیح من هست.
    ما دوست داریم آقا صادق!!!

با عرض سلام خدمت همه دوستان

من می خوام کلاس فرانسه رو شروع کنم در سطح مبتدی هستم و می خواهم معلم خصوصی بگیرم که هم منو برای مصاحبه آماده کنه هم فرانسه رو یادم بده لطفا اگر معلم خوبی می شناسند به من معرفی کنند اگرهم تمایل دارند به من ایمل بزنند تا با هم شروع کنیم هم هزینه ها ش کمتره هم راندمانش بالاتره مرسی baharehbozorgi@yahoo.com

Member sahar964 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حسابداری/غیرانتفاعی

Red face پاسخ : زبان فرانسه جهت آمادگی مصاحبه مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط R A F A L نمایش پست ها
    سلام

بدنبال سوالات متعدد دوستان در مورد چگونگی آزمون TCF - Quebec لازم دونستم که این اطلاعات ر و در اختیار همه دوستان قرار بدم.

آزمون TCF بر عکس DELF و DALF که میبایست تعیین سطح شده باشید نیازی به تعیین سطح قبل از امتحان نداشته و روش این آزمون بصورت سخت شدن مرحله به مرحله و تدریجی سوالات است یعنی از آسانترین شروع و به مشکلترین ختم میشود

ونسبت به بارم بندی نهائی که بدست می اورید نمره نهائی و دست آخر سطح شما اعلام میشود

در مهارت Compréhension de l'orale شما 30 سوال ( زمان : 30 دقیقه) خواهید داشت که با رسیدن به تعداد 5 پاسخ صحیح میتونید تو سطح A1 و به ترتیب پاسخهای صحیح در سطوح بالاتر قبول بشید.

و در مهارت Production de l'orale ( زمان : 15 دقیقه) بسته به مهارت و توانائی شما در متقاعد کردن مصاحبه کننده و نوع پاسخهای داده شده سطح این مهارت شما سنجیده میشود.

موفـــــــــــق باشـــــــــــــید
    سلام میشه منابع مفید و کارامد آزمون tef/tcf را معرفی کنید تا از صادق عزیز بخواهیم تا اگر میتونه راه دانلودش را برامون بگه چیزایی مفید و واقعا لازم چون منابع زیاده و نمیخوام خیلی شلوغ بشه ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)