سلام.من بابیلون 8 رو نصب کردم.فایلهای مربوط به دیکشنری فرانسه به فارسی رو هم نصب کردم.اما نمی تونم ازش استفاده کنم.ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.اگر امکان داره در مورد نصب motor engine هم به من کمک کنید.مرسی.
سلام
بدنبال سوالات متعدد دوستان در مورد چگونگی آزمون TCF - Quebec لازم دونستم که این اطلاعات ر و در اختیار همه دوستان قرار بدم.
آزمون TCF بر عکس DELF و DALF که میبایست تعیین سطح شده باشید نیازی به تعیین سطح قبل از امتحان نداشته و روش این آزمون بصورت سخت شدن مرحله به مرحله و تدریجی سوالات است یعنی از آسانترین شروع و به مشکلترین ختم میشود
ونسبت به بارم بندی نهائی که بدست می اورید نمره نهائی و دست آخر سطح شما اعلام میشود
در مهارت Compréhension de l'orale شما 30 سوال ( زمان : 30 دقیقه) خواهید داشت که با رسیدن به تعداد 5 پاسخ صحیح میتونید تو سطح A1 و به ترتیب پاسخهای صحیح در سطوح بالاتر قبول بشید.
و در مهارت Production de l'orale ( زمان : 15 دقیقه) بسته به مهارت و توانائی شما در متقاعد کردن مصاحبه کننده و نوع پاسخهای داده شده سطح این مهارت شما سنجیده میشود.
موفـــــــــــق باشـــــــــــــید
کتاب French_Grammer رو گرفتم و یه نگاهی انداختم. فهرستش خیلی خوبه. جامع و کامل. کتاب خوبی به نظر میومد ولی کمی که خوندم نظرم عوض شد.خیلی گنگ گفته.حداقل برای من که اینجوری بود. شاید به درد مبتدی ها نخوره. من خوشم نیومد.
با سلام ,
دوستان برای رسیدن به سطحintermediate(leve 4 امتحان TEF باید کتاب cafe creme 2 را تمام کرد؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من می خوام کلاس فرانسه رو شروع کنم در سطح مبتدی هستم و می خواهم معلم خصوصی بگیرم که هم منو برای مصاحبه آماده کنه هم فرانسه رو یادم بده لطفا اگر معلم خوبی می شناسند به من معرفی کنند اگرهم تمایل دارند به من ایمل بزنند تا با هم شروع کنیم هم هزینه ها ش کمتره هم راندمانش بالاتره مرسی baharehbozorgi@yahoo.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)