صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 126

موضوع: ارزشیابی مدارک

Member
    رشته و دانشگاه
    Business,Rutgers Uni

پیش فرض پاسخ : ارزشیابی مدارک

سلام ممنون میشم راهنماییم کنین. برای دانشگاهی اقدام کردم که باید مدارکمو میفرستادم wes برای ارزیابی به استادی که باهاش در ارتباطم ایمیل دادم گفتم من نمیتونم انقد هزینه کنم،سی وی رو هم اپدیت کردم، چکار کنم؟اینو گفت
    Thank you for your updated CV. You have an impressive list of research and academic achievements! You can send your transcripts directly to the department, but ultimately they must be submitted through the web application portal process for formal evaluation by the graduate college. Our committee’s evaluation regarding your qualifications for admittance as a doctoral student is only a recommendation to the Dean of the College of Business Administration which can only be made official once we have a completed application.
    بعد این اپلیکیشن پرتالشو نمیدونم منظورشون چیه! میدونم این از اون دسته دانشگاهیه که بعد از پرداخت اپلیکیشن فی و یه سری از اطلاعات اولیه باید بهت اکانت بدن،سه روز گذشته اکانتم هنوز فعال نیس! نمیدونم بعد از اینکه فعال شد یه بخشی که این استاده میگه داره یا نه!
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم>>>موچیم که آسودگی ما عدم ماست.

می خواستم بپرسم به موسسات دیگه غیر از WES و ECE هم می شه فرستاد ارزیابی؟ چون خیلی جاها این کارو می کنن. یه سوال دیگه هم داشتم ارزیابی چند مدل داره با قیمت های مختلف، کسی می دونه کدوم مدل رو باید درخواست بدیم؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط capricorn_15 نمایش پست ها
    می خواستم بپرسم به موسسات دیگه غیر از WES و ECE هم می شه فرستاد ارزیابی؟ چون خیلی جاها این کارو می کنن. یه سوال دیگه هم داشتم ارزیابی چند مدل داره با قیمت های مختلف، کسی می دونه کدوم مدل رو باید درخواست بدیم؟

سلام
    شما ببینید دانشگاه مورد نظر از کجا ارزشیابی میخواد. همینطوری هزینه نکنید. اطمینان لازمه.قیمتشم هر چی باشه وقتی دانشگاه بخواد ناچارید هزینه کنید مگر اینکه در تماستون با دانشگاه متوجه بشید که اصراری ندارند.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام
    اگه مدارک رو دادیم ارزشیابی کردن و نمراتمون هم کم باشه چی میشه؟ پذیرش نمیدن یا اینکه میگن باید یه سری از واحدها رو اول بگذرونید بعد واسه master اقدام کنید؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط azri نمایش پست ها
    سلام
    اگه مدارک رو دادیم ارزشیابی کردن و نمراتمون هم کم باشه چی میشه؟ پذیرش نمیدن یا اینکه میگن باید یه سری از واحدها رو اول بگذرونید بعد واسه master اقدام کنید؟
    سلام
    ارزشيابي مدارك تاثيري در روند پذيرش شما نداره فقط يك سيستميه كه نمرات شما و سيستم نمره دهي شما رو به اسكيل اونها ميبره كه بفهمن شما چه نمراتي داشتيد و آيا معدلتون با مينيمم دانشگاه مورد نظر ميخونه يا خير. خير همچين چيزي نميگن. يا حداقل من نشنيدم. شما اگر معدل مورد نياز دانشگاهي رو براي اپلاي نداشته باشيد شانس كمي براي پذيرش داريد. (سيستم آمريكايي)
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

1. ECE حتمااصل مدرک رو می خواد؟ ترجمه با مهر دادگستری رو قبول نمی کنه؟
    2. تقریبا چقدر طول میکشه آماده بشه؟ (تو سایتش نوشته معمولا یک ماه!درسته؟)
    ویرایش توسط capricorn_15 : March 24th, 2014 در ساعت 09:00 AM

سلام
    یکی از دوستان ریزنمراتش رو برای WES فرستاده بود که WES براش یک ایمیل داده که ما ریزنمرات را دریافت کردیم
    ایمیل بصورت اتوماتیک هست
    عنوانش هست (Transcripts Received)
    Academic Record Received

اگر کسی قبلا برای WES ریزنمرات فرستاده لطفا بگه که دقیقا مراحل بعد چی میشه؟ چند روز بعد ایمیل بعدی میاد
    مرسی

Junior Member

سلام دوستان!
    یه سوال مهم دارم، آیا واقعیته که کسی که مسترشو از دانشگاهی خارج از امریکا گرفته باشه و واسه دکترا پذیرش بگیره یه یونی تو امریکا باید درسای ارشد رو دوباره تو دوره دکتراش تو امریکا بگذرونه؟!!
    ممنون

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط yasiyas نمایش پست ها
    سلام دوستان!
    یه سوال مهم دارم، آیا واقعیته که کسی که مسترشو از دانشگاهی خارج از امریکا گرفته باشه و واسه دکترا پذیرش بگیره یه یونی تو امریکا باید درسای ارشد رو دوباره تو دوره دکتراش تو امریکا بگذرونه؟!!
    ممنون
    اگر مدرک ارشد فرد مربوطه از نظر سیستم آموزش عالی امریکا مورد تأیید باشه، الزامی به پاس کردن دروس پیشنیاز نیست و مدرک ارشد، مورد تأیید خواهد بود.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member

خب از کجا میشه فهمید؟ دانشگاهای علم و صنعت امیرکبیر قابل قبوله براشون؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)