صفحه 444 از 5471 نخستنخست ... 3443944344354364374384394404414424434444454464474484494504514524534544945449441444 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,431 تا 4,440 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستانی که تشنه خبر جدید از دمشق هستند ، بخصوص عزیزانی که در مرحله review و یا In process هستند و یه خرده صبرشون به سر رسیده است !
    امروز بعد از حدود دو هفته پاسخ نامه پیگیری من را دادند و همانطور که حدس می زدم سرشون شلوغه و ما در صفیم ! اینم متن قسمت بدرد بخورش :

Your application is in a queue for review to determine whether additional documents are required, whether an interview is required or can be waived, or whether a selection decision can be made on the basis of the documentation submitted on file

جالبه علیرغم اینکه مرحله review را گذراندم و یه نوبت بابت نقص پرونده دو ماه پرونده ام را بایگانی کرده بودند ، باز هم اشاره کرده ممکن است مدارک اضافی یخواهند !

خدا بخیر کنه !

نتیجه اخلاقی : آسوده خاطر باشید که آفیسر ها بیدارند ! .

Angry پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

البته از آنجائیکه جمله اول نامه با متن زیر شروع میشه :

This refers to your enquiry concerning the status of a federal economic immigrant application in one of the skilled worker, entrepreneur or self-employed categories

نشانگر اینست که متن کل نامه بصورت تیپ است و بطور اختصاصی برای من ننوشتند ! و لذا تو متن نامه به هر احتمالی اشاره کرده !

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    دوستانی که تشنه خبر جدید از دمشق هستند ، بخصوص عزیزانی که در مرحله review و یا In process هستند و یه خرده صبرشون به سر رسیده است !
    امروز بعد از حدود دو هفته پاسخ نامه پیگیری من را دادند و همانطور که حدس می زدم سرشون شلوغه و ما در صفیم ! اینم متن قسمت بدرد بخورش :

Your application is in a queue for review to determine whether additional documents are required, whether an interview is required or can be waived, or whether a selection decision can be made on the basis of the documentation submitted on file

جالبه علیرغم اینکه مرحله review را گذراندم و یه نوبت بابت نقص پرونده دو ماه پرونده ام را بایگانی کرده بودند ، باز هم اشاره کرده ممکن است مدارک اضافی یخواهند !

خدا بخیر کنه !

با سلام
    این فقط یک e-mail از پیش تنظیم شده می باشد که فارق از وضعیت مختلف پروسه مهاجرت متقاضیان گوناگون از طرف سفارت ارسال می شود.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    با سلام
    این فقط یک e-mail از پیش تنظیم شده می باشد که فارق از وضعیت مختلف پروسه مهاجرت متقاضیان گوناگون از طرف سفارت ارسال می شود.
    با سلام٫
    کاملا درسته٫ چون من هم يک هفته بعد از اينکه مدارکم را تازه به دمشق فرستاده بودم٫ يک email به سفارت زدم تا مطمئن بشم که مدارکم به دستشان رسيده يا نه و دقيقا عين پاسخ نامه افشين جان نيز براي من بعد از 2 هفته email شد.....

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    با سلام
    بلی پیمان عزیز ،

اما حداقل این حسن را برای من داشت که یه چند هفته ای قید دریافت خبر جدید و یا ایمیل مدیکال! را بزنم و به کار و زندگی ام برسم !

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    باسلام

1- تقريبا اگر يادم نرفته باشد دو تا سه هفته پس از پايان دو امتحان كتبي و مصاحبه
    2- بعضي وقت‌ها يك هفته تا دو هفته قبل يا بعد از كتبي هر دو حالت امكان دارد پيش آيد!

حالا واقعا چه فرقي دارد قبل يا بعدش؟؟؟!!! بالاخره مهم اينه كه انجام بشه!!

موفق باشي
    آقای مهرداد قبل و بعدش برای من فرقی نداره هدفم اطمینان از مدت زمانش بود!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    اگه ایران آیلتس ثبت نام کردید:
    1. دقیقاً 13 روز بعد از امتحان کتبی
    2. تا دو روز قبل یا بعد از امتحان کتبی
    آیلتس تهران رو نمی دونم
    خانم من كه شنبه هفته ديگه امتحان داره درآيلتس تهران ، امتحان مصاحبه اش همين 5شنبه هستش ولي خود سايت نوشته يك هفته قبل تا يك هفته بعد آزمون مصاحبه است.
    جوابش هم 5 دسامبر نوشته آنلاين ميتونين بگيريد. يعني ميشه 14 روز بعد از كتبي

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها

خدا بخیر کنه !

افشين عزيز

براي من خيلي جالب است كه اينها ديگر خيلي كار خودشان را راحت كرده‌اند چون براي دوست من هم كه در Pending هست دقيقاً همين نامه را زده‌اند و اين نشان مي‌دهد كه فقط نگاه مي‌كنند كه اگر مديكال ارسال كرده باشند مي‌گويند ارسال كرده‌ايم و اگر نه اين نامه كذايي در هر شرايط و در هر مرحله ارسال مي‌گردد. البته خوبي اين نامه اين است كه شما مطمئن مي‌شويد كه خدايي ناكرده نامه (مدارك) مديكالتان گم نشده است.
    اما زياد ناراحت نشو چند وقت پيش در يك وبلاك خواندم كه براي دريافت مديكال دوستشان رفته بودند سفارت (البته پرونده ايشان فرق داشت و چون در آنجا ساكن بودند در همانجا در خواست كرده بودند) و سفارت جواب داده بود بايد صبر كنيد حتي تا 6 ماه ديگر اما هفته بعد مديكال آماده شده بود. پس زياد به اين نامه‌ها اعتماد نكن و همچنان اميدوارانه منتظر دريافت نامه باش.
    اميدوارم اين صف براي منتظران كوتاه و پايانش شيرين باشد

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    آقای مهرداد قبل و بعدش برای من فرقی نداره هدفم اطمینان از مدت زمانش بود!
    متوجه شدم منظور شما را اما منظور من اين بود زياد خودت را درگير اين داستان‌ها نكن يك نصيحت دوستانه:

من جديداً به اين نتيجه برسم هر چقدر كمتر در اين خصوص بدانم استرس و نگراني‌ام كمتر مي‌شود.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

[QUOTE=reza1100;158364]باسلام
    بازم ميبينيم كه در مورد اين بخش از بوكلت بين علما اختلافه. من درمورد خودم اينو سئوال كردم اينجور جواب دادن كه آفيسرها بسته به وضعيت كشور متقاضي( حالا اسمشو بزاريم قوانين يا عرف غالب) براي مشاغل NOC ، يك شرايطي تعيين ميكنن.يعني در اين مورد مثلا در ايران اساتيد دانشگاههاي دولتي اكثراً دكترا هستند ولي در دانشگاه آزاد اكثراً دانشجوي دكترا و دكترا هستن. بنابراين دكترا براي اساتيد دانشگاه لازمه.
    در مورد بقيه مشاغل هم به همين ترتيب. مثلا بعضي از وكلا معتقدند براي حسابداران تحصيلات آكادميك (دانشگاهي) لازمه اما خيلي ها هم ميگن نه . چون در ايران خيلي از حسابداران از طريق تجربي يا تحصيلات موسسات فني و حرفه اي مشغول بكارند.
    يا در مورد مديريت فناوري اطلاعات ، بعضي ها ميگن تحصيلات ليسانس به بالا در زمينه كامپيوتر لازمه اما اكثرا ميگن مثلا مدارك بين المللي مثل سيسكو يا MCSC يا MCSE جهت اين شغل هم ميتونه استفاده بشه و يكسري هم ميگن مدارك فني حرفه اي و موسسات معتبر مثل مجتمع فني تهران يا ايزايران را هم قبول ميكنن . حتي در مورد اين شغل يكي دونفر ميگن بايد 5 تا 6 سال كارشناس باشي بعد مثلا 3 سال مسئول و بعد 1 سال حداقل مديريت ارائه بدي و لي اكثرآ معتقدند با توجه به اينكه در ايران مديراني هستند كه بعد از دو سه سال تجربه كارشناسي يا مسئول ( مثلا شبكه ) ، مدير هم شدن. ( البته بدون اين هم داريم و خود من ديدم و موفق هم بود)
    صغري كبرياي مسئله اينه كه درسته كه گفته نيازمنديهاي شغلي در نظر گرفته نشه ولي به اين مسئله كار دارن كه در اون كشور داشتن اون شغل با چه نيازمنديهاي تحصيلي يا تجربي امكانپذيره.
    خوش باشيد.[/QUO

ممنون از كمك و نظرتون
    رنا خانم از شما هم ممنونم
    الان با توجه به صحبتهاي شده بهتره من با كد 4131 اقدام كنم درسته ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)