صفحه 450 از 5471 نخستنخست ... 3504004404414424434444454464474484494504514524534544554564574584594605005509501450 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,491 تا 4,500 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    مبارک باشه مهرداد خان، پس آفیسرها هنوز بیدارن! لطفاً بگو پرونده ما رو هم یه نگاهی بندازن و حداقل قبل از تعطیلات in process بفرمایند!! راستی شما اصلاً in process نشدی؟ تا اونجا که یادمه 140 روز pending بودی... از کی 6 ماه شد؟ از ارسال فرمها به سیدنی یا ارسال مدارک به سوریه؟؟
    سلام
    ببخشيد صبا جان شما چند وقته كه پندينگ هستيد. من الان هشتاد روزه كه پندينگ هستم

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان عزیز یه سئوال
    من خانمم یه دوره 1014 ساعتی تو مرکز فنی و حرفه ای گذرونده حالا می خوام بپرسم توی فرم schedule 1 قسمت education توی کادر مربوط به trade school or other post secondary school چند سال باید بزنیم؟
    با تشکر از همه دوستان

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    مهرداد جان ضمن تبریک و سپاس از اطلاع رسانی
    مدارک را چه تاریخی آپدیت کرده بودی؟
    پيمان عزيز

پرونده من امروز دقيقا 6 ماه است كه در سوريه است
    اما شرح پرونده به صورت خلاصه

1- 4Feb دريافت مدارك در سيدني
    2- 16Feb ارسال نامه از سيدني و ارسال فايل نامبر اول
    3- تقريبا يك ماه بعد از اين تاريخ نامه به دست من در تهران رسيد
    4- در ارديبهشت ماه يعني may مدارك آماده و ارسال شد
    5- 18May ارسال نامه از سوريه و ارسال فايل نامبر دوم
    6- تقريبا يكماه بعد نامه به دست من رسيد
    7- 28Jul پرونده من از pending به Inprocess تغيير وضعيت داد يعني دقيقا 70 روز بعد
    8- و امروز دقيقا بعد از 6ماه و 130 روز در In Process با خبر شدم فرم‌هاي مديكال در مونترال مي‌باشد

حالا دقيقا كي ارسال شده و امروز دريافت شده را بايد بعد از دريافت فرم‌ها با خبر شوم كه به طور حتم به زودي از جزييات اين قسمت شما را با خبر خواهم كرد.

به اميد پايان انتظار براي همه دوستان

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

قابل توجه تمامی دوستان
    طبق مشاهدات جدید و طبق گفته های خانم طباطبائی و آقا رضا دیگر نباید کمتر از شش ماه از ارسال مدارک به دمشق انتظار مدیکال از سفارت داشته باشید
    با آرزوی خبرهای خوش برای همه
    ویرایش توسط Pearson : November 17th, 2009 در ساعت 12:19 PM

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    نه بابا بنده خدا از اوایل مرداد فکر کنم این پراسس شد !

راستی مهرداد جان ضمن تبریک مجدد ، می خواستم در اینجا اعلام فرمائید ، آیا از طریق ایمیل به وکیل محترم (یا محترمه!) اطلاع رسانی کردند و یا از طریق پست اصل فرم ها ؟؟؟؟
    افشين عزيز

من بي‌صبرانه منتظر دريافت خبرهاي خوب براي شما هستم و اين را از صميم قلب خواستار هستم براي حس پاك و كمك طلبانه‌اي كه از شما در اين مدت ديدم كه بدن چشم داشت كوچكترين چيزي در اين مدت به دوستان در خصوص مهاجرت كمك كرديد.

اما اصل ماجرا بعد از اين حرفها

نامه‌اي كه امروز من از وكيل دريافت كردم به طور واضح اعلام شده بود كه فرم‌ها در مونترال مي‌باشد پس نامه نيست و در اين مدت هم براي من نامه نزدند چون اگر زده بودند حتما وكيلم براي خلاص شدن از شر پيگيري حتما اعلام مي‌كرد. پس فرم‌هاي مديكال من بدون خبر امروز (يعني در اصل ديروز) به مونترال ارسال شده است.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

مبارک باشه همکار عزیز، و ممنون بابت توضیحات کاملتون از روند پرونده. یه کم امیدوار شدم! در مورد سوالتون (که الان انگلیس هستید) من اطلاعی ندارم اما ممنون میشم هر کاری که کردید به ما هم بگید تا اگه برای سایر دوستان چنین مشکلی پیش اومد بدونن چیکار کنن. باز هم تبریک...
    تشکر قربان
    عرض شود که الان ساعت ۶ صبح وکیل مان از خواب بیدارم کرد و گفت که فرم های مدیکال را همین حالا دارد می دهد به دی اچ ال
    باهاش صحبت کردم در این مورد با توجه به اینکه من یک ماه و بیست روز بیشتر نیست که اینجا هستم و وکیل هم گفت که به جز استیتمنت بانک ام چیز دیگری نخواسته است ،‌ ظاهرا نیازی به مثلا پلیس سرتیفیکیت از اینجا نیست (‌زیر شش ماه )‌
    در مورد اینکه بعدش چه می شود نمی دانم ولی وکیل ادرس اقامت جدید مان را گرفت که به اطلاع ایشان برساند
    اما هرچه اصرار کردم مدارک جدید برایش بفرستیم قبول نکرد
    به هر حال ما اخر این هفته می رویم پیش دکتر اگر فرم های مان برسد و ظاهرا تنها کافی ست به خود دکتره بگیم که ما پرونده مان در سوریه هست و خودش می داند چه کند.وکیل گفت فقط تاکید کنید که ما پرونده مان سوریه هست همین
    گفت پزشکان معتمد م یدانند که کجا بفرستند.
    همگی موفق باشید

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    مبارکه نگفتم تو اين يه ماه اينده خيلي اتفاقاي خوب ميوفته اين اوليش يک ساعت از پستي که زدم نگذشته من مطمئنم که مديکال افشين و ساير دوستاني که براشون تقاضاي تکميل مدارک اومده هم بزودي مياد

والا بابك جان من كه به اين داستان باور نداشتم اما بايد انگار باور كرد فكر كنم آفيسرها عف رهبري و از اين داستان‌ها هم دارند

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

مبارک باشه مهرداد خان، پس آفیسرها هنوز بیدارن! لطفاً بگو پرونده ما رو هم یه نگاهی بندازن و حداقل قبل از تعطیلات in process بفرمایند!! راستی شما اصلاً in process نشدی؟ تا اونجا که یادمه 140 روز pending بودی... از کی 6 ماه شد؟ از ارسال فرمها به سیدنی یا ارسال مدارک به سوریه؟؟
    صبا عزيز

با توجه به نظر بعضي از دوستان فكر كنم اين داستان تا سال جديد داره يواش يواش جدي مي‌شود براي همين منتظر تغيير وضعيت به زودي باشيد

موفق باشي

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان
    من فرمها مو كه پر ميكردم توش نگفتم كه به جز مدرك دانشگاهي دو تا مدرك فني و حرفه اي دارم كه مال ده سال پيشه ولي اين دو تا مدرك رو همراه مدارك آپديت فرستادم . به نظرتون به درد ميخوره؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    ببخشيد صبا جان شما چند وقته كه پندينگ هستيد. من الان هشتاد روزه كه پندينگ هستم
    من هنوز اول راهم یک ماه و نیمه که پندینگ شدم (45 روز)
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)