نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 489 از 805 نخستنخست ... 389439479480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499539589 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,881 تا 4,890 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام جناب هایزنبرگ

ببخشید فرمودین که اگه TA بودیم رو نزنیم توی DS، از توی رزومه هم پاکش کنیم؟
    من دو تا درس فقط TA بودم، هیچ پولی هم نگرفتم بابتش. اما توی رزومه های قبلیم که واسه دانشگاه ها فرستاده بودم، بود این TA ها.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Aalto University

دوستان سلام

من همین الآن فرم DS-160 رو پر می کردم که چند تا مشکل پیدا کردم ممنون می شم راهنماییم کنید.
    اول اینکه تو اون بخشی که می پرسه are there any other person travelling with you?، با توجه به اینکه می خوام با خانمم که به عنوان همراهمه (F2) با هم بریم باید جواب yes بدم دیگه درسته؟ آخه هایزنبرگ گفتن خودتون در گیر travelling as a part or group نکنید. اگر yes بزنیم سوال بعدی میشه travelling as a group. حالا می خوام بدونم اینکه دوستان می گن برا همسر بهتره یه فرم DS دیگه پر کرد یعنی تو این مرحله به سوال اول جواب خیر بدیم؟ من فعلا به سوال اول (other person travelling with you) جواب yes دادم ولی به سوال دوم (as a group) جواب no. بعد هم ازم خواست اطلاعات همسرم رو وارد کنم که این کار رو کردم. میشه بفرمایید کارم درست بوده یا غلط؟
    سوال دیگه اینکه من 5 ماه خدمت کردم. تو ارتش بودم ولی هایزنبرگ به یکی از دوستان گفتن (دو تا پست بالاتر) اگر برگه وثیقه می بری می تونی بنویسی educational exemption. خوب من هم باید برگه وثیقه ببرم. حالا به نظرتون بهتره که اطلاعات 5 ماه خدمتم رو بدم یا بگم معافیت تحصیلی دارم و خیال خودمو هم راحت کنم؟

ممنون از همه شما دوستان
    خدا نگهدارتون

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    سلام جناب هایزنبرگ

ببخشید فرمودین که اگه TA بودیم رو نزنیم توی DS، از توی رزومه هم پاکش کنیم؟
    من دو تا درس فقط TA بودم، هیچ پولی هم نگرفتم بابتش. اما توی رزومه های قبلیم که واسه دانشگاه ها فرستاده بودم، بود این TA ها.

سفارت دسترسی نداره به رزومه دانشگاه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط homayun.it نمایش پست ها
    دوستان سلام

من همین الآن فرم DS-160 رو پر می کردم که چند تا مشکل پیدا کردم ممنون می شم راهنماییم کنید.
    اول اینکه تو اون بخشی که می پرسه are there any other person travelling with you?، با توجه به اینکه می خوام با خانمم که به عنوان همراهمه (F2) با هم بریم باید جواب yes بدم دیگه درسته؟ آخه هایزنبرگ گفتن خودتون در گیر travelling as a part or group نکنید. اگر yes بزنیم سوال بعدی میشه travelling as a group. حالا می خوام بدونم اینکه دوستان می گن برا همسر بهتره یه فرم DS دیگه پر کرد یعنی تو این مرحله به سوال اول جواب خیر بدیم؟ من فعلا به سوال اول (other person travelling with you) جواب yes دادم ولی به سوال دوم (as a group) جواب no. بعد هم ازم خواست اطلاعات همسرم رو وارد کنم که این کار رو کردم. میشه بفرمایید کارم درست بوده یا غلط؟
    سوال دیگه اینکه من 5 ماه خدمت کردم. تو ارتش بودم ولی هایزنبرگ به یکی از دوستان گفتن (دو تا پست بالاتر) اگر برگه وثیقه می بری می تونی بنویسی educational exemption. خوب من هم باید برگه وثیقه ببرم. حالا به نظرتون بهتره که اطلاعات 5 ماه خدمتم رو بدم یا بگم معافیت تحصیلی دارم و خیال خودمو هم راحت کنم؟

ممنون از همه شما دوستان
    خدا نگهدارتون
    سلام

جواب سوال اول yes هست... یعنی با کس دیگه ای سفر می کنید

group نیستید ولی!!! برای همین سوال group رو no بزنید!

کاملاً کارتون درسته!!!

به نظر من تحصیلی ببرید بهتره... فقط جواب داشته باشید اگر پرسید چرا مثلاً 1.5 بیشتر فاصله داشتی و از این حرفا... میتونی بگی به تعویق انداختم.... معافیت موقت پزشکی گرفتم و 1000 تا حرف دیگه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام دوستان،

من فرم DS-160 رو submit کردم تو قسمت سابقه کار، دقیقا یادم نیست چه تاریخی واسه یکی از شغلام نوشتم. الان توی رزومم نمیدونم تاریخشو چی بنویسم. راهی هست که بشه فرم DS-160 رو دوباره ببینم؟ اگه نه، اشکالی نداره تو رزومم تاریخ شغلم با DS-160 فرق کنه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc. in Mechanical Engineering from Tarbiat Modares University

Post فرم DS-160

سلام دوستان
    من با I-20 یه دانشگاه از سفارت امریکا تو آنکارا برای ماه جون وقت مصاحبه گرفتم و همین الان جواب یه دانشگاه با رنکینگ بالاتر برام اومد که پذیرش دادن بهم. حالا میخوام بدونم چون هنوز پول SEVIS را نریختم میتونم SEVIS مربوط به دانشگاه دوم را بریزم و تو مصاحبه I-20 اون را نشون بدم و بگم چون این دانشگاه بهتره من نظرم عوض شده؟
    یه سوال دیگه داشتم اینکه آیا میشه SEVIS دانشگاه دوم را فعلا نریزم و اگر تونستم دانشگاه دوم را دیفر کنم و با دانشگاه اول برم امریکا و بعد از یه ترم توی دانشگاه اول انطراف بدم برم دانشگاه دوم؟
    ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند

Junior Member

سلام
    من اواخر هفته آینده آنکارا وقت سفارت دارم یک مشکل بزرگ برام پیش آمده.I-20 که برای من صادر شده بود تو پست آمریکا گم شد از دانشگاه درخواست کردم دوباره صادر کرد فرستاد به عموی دوستم که قراره امروز بیان ایران شنبه شب i-20 میرسه دستم مشکل اینجاست که دانشگاه میگه شماره SEVID خودم همسرم عوض شده حتی شماره جدید را هم برام میل کرد در صورتیکه عمویه دوستم همون sevis آی توئنی جدیده را که برام ایمیل کرده عوض نشده. حالا من با این محدودیت وقتم نمیدونم چه کار کنم.کلا ds-160 تا چند روز به مصاحبه میشه عوض کرد یا دوباره پر کرد؟من چارهای ندارم جز اینکه تا یکشنبه صبر کنم خودم i-20 ببینم مطمئن شم که عوض شده یا نه!!!!!! دوستان من و راهنایی کنید تا از سر در گمی در بیام
    ممنون

جناب هایزنبرگ عزیز سلام

بخدا یه هفتست این سوالو هرجاییی که بگی مطرح کردم ولی هنوز پاسخی دریافت نکردم...من الان تو کارنامم مهندسی شیمی زده ولی موقعی که مدرکم رو بگیرم مهندسی نفت میزنند ( در واقع دانشگاه تو کارنامه زده مهندسی شیمی به اشتباه؛ چون موقعی که من این رشته رو قبول شدم اصلا سیلابس و عنوانش تو دانشگاه معلوم نبود تازه فهمیدند که عنوانش مهندسی نفت و گرایشم حفاریه ولی این کارنامه ها رو که گرفتم میزنند مهندسی شیمی! با گرایش حفاری). به نظرتون تو DS-160 عنوان مدرک تحصیلی ام را کدوم بنویسم. نفت یا مهندسی شیمی؟ میخام بدونم با توجه به اینکه من مدرکمو نمیبرم سفارت و فقط کارنامه میخام ببرم آیا اگه مهندسی شیمی بزنم و بعد با همین برم سفارت و ویزا بگیرم بعد از اون جای دیگری هست که رشتمو چک کنند؟ آیا تو سفارتم ممکنه بگن کو مدرکت؟ و بعد از سفارت (به غیر از موقع ثبت نام در دانشگاه) آیا جایی هست گیر بدند و عنوان مدرکو بخوان و برام شر بشه؟ممنون میشم از پاسختون.
    با سپاس

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط gildaaa نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من فرم DS-160 رو submit کردم تو قسمت سابقه کار، دقیقا یادم نیست چه تاریخی واسه یکی از شغلام نوشتم. الان توی رزومم نمیدونم تاریخشو چی بنویسم. راهی هست که بشه فرم DS-160 رو دوباره ببینم؟ اگه نه، اشکالی نداره تو رزومم تاریخ شغلم با DS-160 فرق کنه؟
    سلام
    باهاش وقت گرفتید؟ اگر نه دوباره پر کنید. مشکلی نداره اما سعی کنید بین اطلاعاتتون تناقض نباشه.

شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

سلام
    منظور از
    EXPIRATION DATE در فرم 160 چیه؟
    من میخواستم ثبت نام کنم زده:
    EXPIRATION DATE:4/30/2014

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)