سلام
متشکر از پاسختون. بد نوشتم. منظورم این بود که مطمئن بشم به این ترتیب خطر خاصی از جانب RP من رو تهدید نمیکنه. مگر نه که رزومه من خیلی مشکل داره.
با تشکر
سلام
متشکر از پاسختون. بد نوشتم. منظورم این بود که مطمئن بشم به این ترتیب خطر خاصی از جانب RP من رو تهدید نمیکنه. مگر نه که رزومه من خیلی مشکل داره.
با تشکر
سلام دوستان
سفارت آنکارا RP میخواد؟چون فعلا استاد راهنمام مشخص نشده و درانتهای سال اول مشخص میشه. به همین دلیل حوزه کاری من مشخص نیست. میخوام بدونم اگر خیلی به این مسئله حساسن یه فکری بکنم
ممنون از توضیحاتتون
با سلام
من برای سفارت دوبی وقت گرفتم و دانشگاه کلارکسون در مقطع دکترای کامپیوتر ساینس قبول شدم به صورت پارشال فاند. 3 تا سوال داشتم:
1. من که استاد ندارم باید RP را خودم بنویسم؟ میشه از همون SOP استفاده کرد؟
2.دانشگاه یا استاد باید امضاش کنه؟
3. ایا باید این RP را در Ds160 آپلود میکردم یا در سایت سفارت آپلود میکردم یا اینکه روز مصاحبه بدم به آفیسر؟
ممنونم
سلام
من چند بار اینجا مشورت کردم در مورد انتخاب سفارت و با توجه به اینکه RP ندارم، بهم پیشنهاد شده برم سفارت دبی.
اما مثل اینکه دبی هم RP میخواد. من Research Assistant هستم و نمیدونم چیکار کنم. هرچند تو I-20 ننوشته Research ش رو.
پیشنهادتون چیه؟ اگه بخوان چیکار کنم! یعنی ممکنه منو رد کنن فقط بخاطر همین؟
رشته م تو I-20 نوشته شده: Business Administration and management . تو قسمت 9 ریز نوشته Information Systems and Decision Sciences
سلام، دوستان بحث RP برای تمامی رشته ها مثل محیط زیست (دکتری) هم وجود دارد؟ یعنی قبل از اینکه برم سفارت باید از استادم درخواست کنم که همچین موردی را همراه خودم داشته باشم؟
به غیر از RP مورد دیگری هم نیاز هست؟ چون می بینم بعضی ها از RL هم صحبت می کنند!
اگر کسی بدون فاند باشه (نه RA نه TA باشه) باز هم نیاز به RP هست؟
سلام دوستان،
من از سفارت انكارا وقت گرفتم. رشتم هم مكانيكه كيسم هم حساسه چون مقاله توربوماشيني دارم.
تو I-20 فاندم مشخص نشده ولي بعدا هم scholarship گرفتم و هم TA كه تمام هزينه ام رو ساپورت ميكنه. حالا به نظرتون چيكار كنم از كي RP بگيرم. آيا نامه TA از assistant دانشكده كافي هستش؟ به نظرتون اگه از متن ايميلي كه باي فاندها برام اومده پرينت بگيرم ببرم براي منبع تامين هزينه ام كافيه؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام
ممكنه تا RA نشيد به شما نامه ندن ولي خودتون ميدوندي كه قراره روي چي كار كنيد از كردينيتور بخواهدي براتون بنويسه و تاكيد كنيد كه چيز خاصي نيست سفارت ميخواد بدونه رو چي فعاليت ميكنيد اگر ندادن خودتون توضيحي از كارتون به صورت كلي بنويسيد و به آفيسر نامه TA رو هم نشون بديد كه بدونه سال اول RA نداشتيد
شادزي
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام ، من شدیداً به کمک نیاز دارم:
مواد خوندم و دارم میرم مکانیک برای 15 می از عشق آباد وقت گرفتم و تو رزومم این علایقمه:
- Finite element analysis in Orthopaedic Biomechanics.
- Simulation and modeling of stress-strain fields.
- Theoretical and numerical continuum mechanics.
- Numerical calculation
- Structure-processing-property relationship.
فاندم از نوع TA هست و عملاً RP ندارم. مشکل از اینجا شروع میشه:
استادم تو آمریکا اسمش تو نامه ادمیشن (نه I20) اومده و هم استاد مکانیکه، هم مواد و هم هوافضا (!) کارای نانو هم انجام داده.
اگه من الان به سفارت RPندم نمیرن بک گراند استاد آمریکامو چک کنن و مثلاً فکر کنن که من قراره تو همون فیلدهایی که تو سایت استادم هست کار کنم؟
باهاش که صحبت کردم می گفت که می تونه یه RP در این زمینه واسم بنویسه:
Continuum modeling and simulation of growth in biological materials
نظرت چیه؟ اگه من این رو به سفارت تحویل بدم، احتمالش هست که تاثیر بک گراند استادم (هوافضا-مواد-نانو) کم رنگتر بشه؟ یا بهتره بهش بگم که اسمش رو از تو نامه ادمیشن حذف کنه و اجازه بده که همه چیز نامعلوم بمونه و مثلاً بجاش تو نامه ادمیشن اشاره شه که من واسه سال اول استاد ندارم و باید درس پاس کنم؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)