نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 490 از 805 نخستنخست ... 390440480481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500540590 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,891 تا 4,900 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام دوستان من فرم DS-160 رو پر کردم سابمیت هم کردم باهاش هم وقت گرفتم همین الان متوجه شدم که تو قسمت سابقه کار مربوط به 5 سال گذشته اطلاعات رو پر نکردم من از سال 2011 تا الان توی دانشگاه پیام نور به صورت حق التدریس تدریس میکردم چون current job هم همین بود و تو قسمت current job اطلاعات تدیرسم رو وارد کردم و شغل قبلی هم همین بوده فکر کردم دیگه نیازی نیست برا گذشته هم همین رو بنویسم و این قسمت رو پر نکردم به نظرتون چی کار کنم؟چون تو رزومه ای که به دانشگاه دادم نوشتم از سال 2011 پیام نور تدریس کردم ممنون از راهنمایی هاتون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    رشته آموزش زبان انگلیسی, دانشگاه آزاد تهران جنوب

سلام,
    1. من فول فاند از دانشگاه آریزونا رشته زبانشناسی گرفتم و TA شدم و برای F1و F2 میخوایم بریم ارمنستان .مشکل س و بندهای دیگه رو نداریم : نظرتون چیه؟

2- واسه DS160 بند OTHER NAMES .... من 10 سال پیش پسوند فامیلی رو برداشتم و شناسنامه توضیحات داره . تمامی مدارک تحصیلی با فامیلی جدیده . لازمه اون اسم قدیمی رو تو DS160 بنویسم ؟

3- ما ایرانیها PASSPORT BOOK NO داریم ؟

4- تو قسمت POINT OF CONTACT IFO پسردایی و دختر دایی لازمه معرفی بشن ؟ CITIZEN هم هستن یا اینکه بهتره SCHOOL OFFICIAL رو بزنیم

5- شغلهای PART TIME حین تحصیل که تو رزومه دانشگاه آوردیم میشه حذف کرد تو DS160 یا بخاطر عدم تناقض باز اینجا مطرح کنیم ( متناسب با رشته من شامل تدریس و ترجمه کردن بوده )

قبلا از هایزنبرگ عزیز متشکریم .

سلام
    توی فرم ds-160 در قسمت job title من سمتم رو اشتباه زدم مشکلی داره به جای کارشناس تولید زدم کارشناس تحقیق و توسعه

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadchlor نمایش پست ها
    سلام
    توی فرم ds-160 در قسمت job title من سمتم رو اشتباه زدم مشکلی داره به جای کارشناس تولید زدم کارشناس تحقیق و توسعه
    سلام
    از نظر امنیتی تفاوت عمده ایی بین این دو هست؟ شما مدرکی برای سابقه ی کار ارائه نخواهدی کرد پس خیلی روی این مورد حساس نباشید البته اگر پاسخ سوال اول من خیر باشد.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط LMHHF نمایش پست ها
    سلام دوستان من فرم DS-160 رو پر کردم سابمیت هم کردم باهاش هم وقت گرفتم همین الان متوجه شدم که تو قسمت سابقه کار مربوط به 5 سال گذشته اطلاعات رو پر نکردم من از سال 2011 تا الان توی دانشگاه پیام نور به صورت حق التدریس تدریس میکردم چون current job هم همین بود و تو قسمت current job اطلاعات تدیرسم رو وارد کردم و شغل قبلی هم همین بوده فکر کردم دیگه نیازی نیست برا گذشته هم همین رو بنویسم و این قسمت رو پر نکردم به نظرتون چی کار کنم؟چون تو رزومه ای که به دانشگاه دادم نوشتم از سال 2011 پیام نور تدریس کردم ممنون از راهنمایی هاتون
    سلام
    تغییر دادنش با توجه به اینکه وقت گرفتید دردسر دارد. یک فرم جدید عینا پر کنید و سوابق 5 سال را با کارنت جاب یکی بزنید و روز مصاحبه همراهتان باشد و برای آفیسر توضیح دهید که چون وقت گرفته بودید نتوانستید اصلاح کنید. اگر برگه را گرفتند ارائه کنید.
    شادزی

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedgoogle نمایش پست ها
    سلام
    منظور از
    EXPIRATION DATE در فرم 160 چیه؟
    من میخواستم ثبت نام کنم زده:
    EXPIRATION DATE:4/30/2014
    سلام
    اگر اشتباه نکنم فرم یک ددلاین برای سابمیت کردن داره. اگر در این مدت سابمیت نشه اکسپایر میشه و کلا فرم از سیستمشون حذف میشه.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط champion2008 نمایش پست ها
    جناب هایزنبرگ عزیز سلام

بخدا یه هفتست این سوالو هرجاییی که بگی مطرح کردم ولی هنوز پاسخی دریافت نکردم...من الان تو کارنامم مهندسی شیمی زده ولی موقعی که مدرکم رو بگیرم مهندسی نفت میزنند ( در واقع دانشگاه تو کارنامه زده مهندسی شیمی به اشتباه؛ چون موقعی که من این رشته رو قبول شدم اصلا سیلابس و عنوانش تو دانشگاه معلوم نبود تازه فهمیدند که عنوانش مهندسی نفت و گرایشم حفاریه ولی این کارنامه ها رو که گرفتم میزنند مهندسی شیمی! با گرایش حفاری). به نظرتون تو DS-160 عنوان مدرک تحصیلی ام را کدوم بنویسم. نفت یا مهندسی شیمی؟ میخام بدونم با توجه به اینکه من مدرکمو نمیبرم سفارت و فقط کارنامه میخام ببرم آیا اگه مهندسی شیمی بزنم و بعد با همین برم سفارت و ویزا بگیرم بعد از اون جای دیگری هست که رشتمو چک کنند؟ آیا تو سفارتم ممکنه بگن کو مدرکت؟ و بعد از سفارت (به غیر از موقع ثبت نام در دانشگاه) آیا جایی هست گیر بدند و عنوان مدرکو بخوان و برام شر بشه؟ممنون میشم از پاسختون.
    با سپاس
    سلام
    علت اینکه کسی پاسخ شما رو نمیده اینه که شما خودتون نمیخواهید مسئولیت کاری که قراره انجام بدید به گردن بگیرید و می خواهید شخصی به شما بگه چیکار کنید که اگر فردا گرفتاری ایجاد شد از خودتون گله مند نباشید.
    دوست گرامی شما میتونید در فرم DS هر ادعایی بکنید. بررسی صحت و سقم اون در دست FBI چک. اگر بر ملا نشد که عملا از این مرحله به سلامت عبور کردید اما اگر بر ملا شد بسته به وجدان شخصی که با شما طرف هست در روز مصاحبه یا بعد از آن ممکنه از بازه ی زیر " هیچ اتفاقی نیوفتد-------تا-------برای همیشه از ورود به آمریکا محروم شوید" شامل حال شما بشه. حالا شما با این دید فرم DS رو اونطور که دوست دارید پر کنید و در صورتی که حقایقی را که قابل دسترسی و بررسی است پنهان کردید یا طور دیگر جلوه دادید پای عواقب آن هم بایستید. اگرچه در گفتن این حقایق هم ممکن است خطراتی نهفته باشد.

شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    اگر اشتباه نکنم فرم یک ددلاین برای سابمیت کردن داره. اگر در این مدت سابمیت نشه اکسپایر میشه و کلا فرم از سیستمشون حذف میشه.
    آخه من میخواستم فرم رو پر کنم. فعلا دست نگه داشتم. آخه زده تا پایان ماه چهارم. در حالی که ما وارد ماه پنجم شدیم! چطور میشه فرمی که اکسپایر شده رو پر کرد! البته فکر کنم تا یکی دو روز تاریخ عوض بشه و تا پایان ماه پنجم بشه. کلا این سفارت آمریکا گاها سوتی های عجیبی داره.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedgoogle نمایش پست ها
    آخه من میخواستم فرم رو پر کنم. فعلا دست نگه داشتم. آخه زده تا پایان ماه چهارم. در حالی که ما وارد ماه پنجم شدیم! چطور میشه فرمی که اکسپایر شده رو پر کرد! البته فکر کنم تا یکی دو روز تاریخ عوض بشه و تا پایان ماه پنجم بشه. کلا این سفارت آمریکا گاها سوتی های عجیبی داره.
    سلام
    کی فرم را ایجاد کردید؟

الان میخوام ایجاد کنم.
    میخوام پر کنم فعلا پر نکردم. همین الان که میرم فرم جدید رو شروع به پر کردن کنم تاریخ اکسپایر رو زده 30 آپریل. فرم جدید. شما الان خودتون ایجاد کنید میبینید که زده 30 آپریل اکسپایر:
    Untitled.jpg

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)