صفحه 453 از 5471 نخستنخست ... 3534034434444454464474484494504514524534544554564574584594604614624635035539531453 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,521 تا 4,530 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با تبريك به همه دوستايي كه خبرهاي خوش هسته اي دريافت كردن..!

بي زحمت بچه هايي كه تا الان پرونده شون به آخرهاش رسيده و مديكالهاشون اومده، يه بار تكليف اين "وزارت خارجه" رو معلوم كنن.! بالاخره مهر ميخواد يا نميخواد.
    اگه مي خواد براي چه مداركي ميخواد؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    پس میشه 1 سال تمام وقت
    ببینید بستگی داره شما مدرک لیسانس دارید یا نه.
    اگه دارید 1 سال وجهه مثبتیو ایجاد میکنه اما امتیازی نمیاره . 3 سال امتیازو احتمال داره از 20 به 22 برسونه
    اما اگه ندارید امتیاز بالاتر از دیپلمو میارید یا 13 سال سابقه درس
    واقعا از راهنماییتون ممنون
    من خانمم فوق دیپلمه یعنی همون 20 امتیازو میاره می خواستم ببینم با این مدرکش می تونه 2 امتیاز دیگه رو بیاره یا نه؟

ApplyAbroad Veteran

مهرداد جان
    سلام ؛
    از شنيدن خبر اومدن مديكالت بسيار خوشحالم .راستي شيريني من يادت نره !!! اميد وارم آفيسرهاي محترم در دمشق قبل از سال ميلادي جديد خيلي از دوستانمان را خوشحال كنند.
    قابل توجه دوستان pending من امروز بيشتر از 5 ماه است كه در اين وضعيت هستم پس نگران نباشيد و اميد وار باشيم تا آخر آذر خبر هاي خوبي بگيريم.

Junior Member

با سلام
    دوستان عزیز؛ می بینم که اینجا پر از خبرهای خوش، من از صمیم قلب برای تمام کسایی که خبر خوش براشون اومده خوشحالم و می بینم که من که تازه می خوام فرم ها رو بفرستم سیدنی چقدر باید انتظار بکشم! اما دوستان بعد از تبریک ها و این چیزا کسایی که کارشون تقریبا آخراشه می شه به من هم بگید که اگر سابقه کارم همراه با قرارداد نباشه به مشکل می خورم؟ کسی بوده که سابقه کار بدون قرارداد ازش قبول کرده باشن؟ یعنی فقط با گواهی؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان عزیز؛ می بینم که اینجا پر از خبرهای خوش، من از صمیم قلب برای تمام کسایی که خبر خوش براشون اومده خوشحالم و می بینم که من که تازه می خوام فرم ها رو بفرستم سیدنی چقدر باید انتظار بکشم! اما دوستان بعد از تبریک ها و این چیزا کسایی که کارشون تقریبا آخراشه می شه به من هم بگید که اگر سابقه کارم همراه با قرارداد نباشه به مشکل می خورم؟ کسی بوده که سابقه کار بدون قرارداد ازش قبول کرده باشن؟ یعنی فقط با گواهی؟
    ممنون
    سلام،
    من هم قرار داد کاری نداشتم، نمی تونی یه قرار داد کاری فرمالیته با هماهنگی کارفرمات درست کنی؟ اگه الان نفرستی احتمال داره که بعدا ازت بخوان عزیز...

سلام یکی از دوستان قبلا درباره تغییر فونتها در Adobe Acrobat 7.0 Professional توضیح داده بود ولی من نتونستم از اون استفاده کنم میشه لطف کنید راهنمایی کنید

با سلام و آرزوی موفقيت برای دوستان؛ خوشحالم که اين فروم رو در اين چند روز پيدا کردم. راستش من امتيازاتم رو چک کردم و می خوام که فرم هام رو بفرستم. اما يه سری اشکالات برای تنظيم وظايف که در فرم وجود داره داشتم. در ضمن نمی دونم بهترين راه برای فرستادن پول الان چيه؟ حدود 50 صفحه از مطالب اين تاپيک رو هم خوندم. اما هنوز مطمئن نيستم از يه چيزايي. من با کد 0213 بايد اقدام کنم و ممنون می شم اگه کسی که با اين کد اپلای کرده من رو راهنمايي کنه.
    در ضمن می خواستم بگم وقتی پيام ها رو خوندم از اينکه بچه ها به اين خوبی اطلاع رسانی می کنن و به هم کمک می کنن خيلی خوشحال شدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    با سلام و آرزوی موفقيت برای دوستان؛ خوشحالم که اين فروم رو در اين چند روز پيدا کردم. راستش من امتيازاتم رو چک کردم و می خوام که فرم هام رو بفرستم. اما يه سری اشکالات برای تنظيم وظايف که در فرم وجود داره داشتم. در ضمن نمی دونم بهترين راه برای فرستادن پول الان چيه؟ حدود 50 صفحه از مطالب اين تاپيک رو هم خوندم. اما هنوز مطمئن نيستم از يه چيزايي. من با کد 0213 بايد اقدام کنم و ممنون می شم اگه کسی که با اين کد اپلای کرده من رو راهنمايي کنه.
    در ضمن می خواستم بگم وقتی پيام ها رو خوندم از اينکه بچه ها به اين خوبی اطلاع رسانی می کنن و به هم کمک می کنن خيلی خوشحال شدم.
    راحتترين و كم هزينه ترين راه در حال حاضر پرداخت با كرديت كارت هست. ولي اگر به كرديت كارت دسترسي نداريد، بايد از طريق يك آشنايي در خارج Money order يا چك تهيه كنيد.
    سوالاتتون را هم در اينجا بپرسيد، دوستان كمك ميكنند.

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    با سلام
    ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    سلام،
    من هم قرار داد کاری نداشتم، نمی تونی یه قرار داد کاری فرمالیته با هماهنگی کارفرمات درست کنی؟ اگه الان نفرستی احتمال داره که بعدا ازت بخوان عزیز...
    سلام
    من هم قرارداد کاری نداشتم و ندارم.البته می دانم که اگه صاحب کارشما حتی به شما گواهی انجام کار نده شما میتونید با یک نامه از طرف خودتون براشون توضیح بدید.اگر این شرایط باشد پس میشه اهمیت داشتن قرارداد کاری را منتفی دانست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    دوست عزیز سلام
    من هم مثل شما تازه به جمع این فروم پیوستم تازه دارم اقدام می کنم. من هم فرم ها رو اخیرا پر کردم البته با کد 0213 آشنایی ندارم اما در بقیه زمینه ها چون تو همین هفته فرم ها رو پر کردم خوشحال می شم کمکی بکنم.
    راجع به طریقه فرستادن پول هم من برادرم در کانادا قسمت Creditcard رو پر کرد و امضا کرد و اسکن کرد و برام فرستاد. اگه نخواین Money order بگیرید فکر می کنم این روش راحت تر باشه.
    موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)