با تبريك به همه دوستايي كه خبرهاي خوش هسته اي دريافت كردن..!
بي زحمت بچه هايي كه تا الان پرونده شون به آخرهاش رسيده و مديكالهاشون اومده، يه بار تكليف اين "وزارت خارجه" رو معلوم كنن.! بالاخره مهر ميخواد يا نميخواد.
اگه مي خواد براي چه مداركي ميخواد؟
با تبريك به همه دوستايي كه خبرهاي خوش هسته اي دريافت كردن..!
بي زحمت بچه هايي كه تا الان پرونده شون به آخرهاش رسيده و مديكالهاشون اومده، يه بار تكليف اين "وزارت خارجه" رو معلوم كنن.! بالاخره مهر ميخواد يا نميخواد.
اگه مي خواد براي چه مداركي ميخواد؟
مهرداد جان
سلام ؛
از شنيدن خبر اومدن مديكالت بسيار خوشحالم .راستي شيريني من يادت نره !!! اميد وارم آفيسرهاي محترم در دمشق قبل از سال ميلادي جديد خيلي از دوستانمان را خوشحال كنند.
قابل توجه دوستان pending من امروز بيشتر از 5 ماه است كه در اين وضعيت هستم پس نگران نباشيد و اميد وار باشيم تا آخر آذر خبر هاي خوبي بگيريم.
با سلام
دوستان عزیز؛ می بینم که اینجا پر از خبرهای خوش، من از صمیم قلب برای تمام کسایی که خبر خوش براشون اومده خوشحالم و می بینم که من که تازه می خوام فرم ها رو بفرستم سیدنی چقدر باید انتظار بکشم! اما دوستان بعد از تبریک ها و این چیزا کسایی که کارشون تقریبا آخراشه می شه به من هم بگید که اگر سابقه کارم همراه با قرارداد نباشه به مشکل می خورم؟ کسی بوده که سابقه کار بدون قرارداد ازش قبول کرده باشن؟ یعنی فقط با گواهی؟
ممنون
سلام یکی از دوستان قبلا درباره تغییر فونتها در Adobe Acrobat 7.0 Professional توضیح داده بود ولی من نتونستم از اون استفاده کنم میشه لطف کنید راهنمایی کنید
با سلام و آرزوی موفقيت برای دوستان؛ خوشحالم که اين فروم رو در اين چند روز پيدا کردم. راستش من امتيازاتم رو چک کردم و می خوام که فرم هام رو بفرستم. اما يه سری اشکالات برای تنظيم وظايف که در فرم وجود داره داشتم. در ضمن نمی دونم بهترين راه برای فرستادن پول الان چيه؟ حدود 50 صفحه از مطالب اين تاپيک رو هم خوندم. اما هنوز مطمئن نيستم از يه چيزايي. من با کد 0213 بايد اقدام کنم و ممنون می شم اگه کسی که با اين کد اپلای کرده من رو راهنمايي کنه.
در ضمن می خواستم بگم وقتی پيام ها رو خوندم از اينکه بچه ها به اين خوبی اطلاع رسانی می کنن و به هم کمک می کنن خيلی خوشحال شدم.
دوست عزیز سلام
من هم مثل شما تازه به جمع این فروم پیوستم تازه دارم اقدام می کنم. من هم فرم ها رو اخیرا پر کردم البته با کد 0213 آشنایی ندارم اما در بقیه زمینه ها چون تو همین هفته فرم ها رو پر کردم خوشحال می شم کمکی بکنم.
راجع به طریقه فرستادن پول هم من برادرم در کانادا قسمت Creditcard رو پر کرد و امضا کرد و اسکن کرد و برام فرستاد. اگه نخواین Money order بگیرید فکر می کنم این روش راحت تر باشه.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)