صفحه 454 از 5471 نخستنخست ... 3544044444454464474484494504514524534544554564574584594604614624634645045549541454 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,531 تا 4,540 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام یکی از دوستان قبلا درباره تغییر فونتها در Adobe Acrobat 7.0 Professional توضیح داده بود ولی من نتونستم از اون استفاده کنم میشه لطف کنید راهنمایی کنید
    دوست عزیز

از ورژن Adobe Acrobat 8.0 Pro با حجم حدود 263M استفاده کنید . ورژن Adobe Acrobat 7.0 این امکانات رو نداره.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    من هم قرارداد کاری نداشتم و ندارم.البته می دانم که اگه صاحب کارشما حتی به شما گواهی انجام کار نده شما میتونید با یک نامه از طرف خودتون براشون توضیح بدید.اگر این شرایط باشد پس میشه اهمیت داشتن قرارداد کاری را منتفی دانست.
    سلام
    من هم قراردادكاري نداشتم ولي تاييديه بيمه رو همراه با گواهي انجام كار از كارفرما ضميمه كردم و وكيل اينجانب خانم طباطبايي گفت كه همين اندازه كافيه و تاييد ميكنن

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    من هم قراردادكاري نداشتم ولي تاييديه بيمه رو همراه با گواهي انجام كار از كارفرما ضميمه كردم و وكيل اينجانب خانم طباطبايي گفت كه همين اندازه كافيه و تاييد ميكنن
    سلام
    قرارداد یا بیمه جهت محکم کاری آفیسرهای عزیزه.البته برای تایید دادگستری و خارجه هم بدرد میخورند ولی واجب نیستند.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    مهرداد عزیز
    مبارک باشه عزیز . شما هم که رفتنی شدی. برای ما هم دعا کنید.

دوستان
    این قضیه مهر دادگستری و امور خارجه مثل اینکه جدیه. چند نفر بهم گفتن باید حتما هر دو مهر رو قرارداد و سابقه کار بخوره. یکسری هم میگفتن رو همه مدارک.
    کسیو سراغ دارید که این مدارکو بدون این دو مهر یا حداقل مهر دادگستری ارسال کرده باشه ( بدون مهر امورخارجه) و مدیکالش صادر شده باشه؟
    مهرداد و که میدونیم همه مدارکشو هر دو مهر زده . بقیه چی ؟ پدرام , بابک , وحید , کینگ دانی , پیمان , آناهیتا , سیاوش عزیز لطفا شما که مدیکال هم رد کردید هم بگید چجوری فرستادید این مدارکتونو.
    چون ما بیمه نیستیم و احتمالا مهر وزارت امور خارجه را قبول نکنن بزنن و از این بابت خیلی نگرانیم.
    با تشکر
    والا اگر مبنا نتايج حاصله باشه من بدون تاييديه وزارت امور خارجه رو قرادادم ويزام صادر شده . من فکر نميکنم زياد مهر مهم باشه اما قرادادم رو دارالترجمه برد و تاييديه دادگستري روش گرفت

در خصوص مديکال هم شما فقط تشريف ميبريد پول رو ميديد همراه با ازمايشات خود دکتر ميفرسته به يه دفتري تو فرانسه و شما با ارسال نتايج هيچ کاري نخواهيد داشت

رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    والا اگر مبنا نتايج حاصله باشه من بدون تاييديه وزارت امور خارجه رو قرادادم ويزام صادر شده . من فکر نميکنم زياد مهر مهم باشه اما قرادادم رو دارالترجمه برد و تاييديه دادگستري روش گرفت

در خصوص مديکال هم شما فقط تشريف ميبريد پول رو ميديد همراه با ازمايشات خود دکتر ميفرسته به يه دفتري تو فرانسه و شما با ارسال نتايج هيچ کاري نخواهيد داشت
    سلام
    منم مداركمو فقط با مهر دادگستري فرستادم البته من تاييديه سابقه بيمه رو هم گرفته بودم

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    من الان باهاشون تماس گرفتم گفتن حتما باید بیمه ارایه بشه تا تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه گرفته بشه. شما آشنایی چیزی دارید که بدون بیمه مهرهارو گرفتید؟؟ !!!!
    موفق باشید
    نه من هیچ پارتی یا آشنایی ندارم، من حرفی از بیمه نزدم اونا هم نزدن!!! همین! تازه من اصلاً بیمه نیستم!!!
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

سلام دوستان
    من هم این سه شنبه به جمع PENDING ها پیوستم . حداکثر چقدر باید منتظر باشیم ؟

دوستان در مورد گواهی کارها، فکر می کنم خیلی از ماها نمی تونیم دقیقاً مطابق خواسته ی اونها گواهی کار و سابقه جور کنیم. بعضی ها قرارداد ندارن، بعضی نمی تونن کارت کارفرما رو بگیرن، گاهی هم نمیشه درخواست کرد که شرح وظایف رو، اونم به شکلی که ما می خوایم بنویسن. به همین علت من یه نامه گذاشتم روی مدارکم مبنی بر این که چون دولت ایران دستور داده ادارات و شرکتها گواهی کار برای سفارتها ننویسن من موفق نشدم گواهی رو طبق فرمتی که شما می خواین تهیه کنم. (واقعاً چنین بخشنامه ای به صورت محرمانه به خیلی از شرکتها و ادارات ابلاغ شده و من به همین دلیل فقط یه گواهی معمولی گرفتم)
    پیشنهاد می کنم دوستان هم اگه صلاح می دونن این نامه رو بنویسن.
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug

رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط neda80 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    سلام
    خوش اومدي
    الان يه خورده زمانش بيشتر از قبليا شده. من الان 81 روز هست كه پندينگ هستم. من تا 140 روز هم شنيدم . اميدوارم كه همه پندينگ ها خبر خوب بگيرن.

نقل قول نوشته اصلی توسط neda80 نمایش پست ها
    سلام دوستان

7-8-9 ماه!!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)