نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 495 از 805 نخستنخست ... 395445485486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505545595 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,941 تا 4,950 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام به کمک و راهنماییتون نیاز دارم.
    من رشتم برق- کنترل هستش و برای PhD پذیرش گرفتم. الان که دارم فرم DS160 رو پر میکنم تو قسمت سوابق تحصیلی نمیدونم واسه کارشناسی و ارشدم "course of srtudy" رو "control" بزنم یا "Electrical engineering"?
    آخه میترسم تو مصاحبه سفارت رو کلمه "control" حساس بشن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farzta نمایش پست ها
    سلام به کمک و راهنماییتون نیاز دارم.
    من رشتم برق- کنترل هستش و برای PhD پذیرش گرفتم. الان که دارم فرم DS160 رو پر میکنم تو قسمت سوابق تحصیلی نمیدونم واسه کارشناسی و ارشدم "course of srtudy" رو "control" بزنم یا "Electrical engineering"?
    آخه میترسم تو مصاحبه سفارت رو کلمه "control" حساس بشن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام

اول از همه که کنترل اصلاً حساس نیست!!! به شرطی که تو multi/swarm robotic.... turbomachinery و هواپیمای بدون سرنشین استفاده نشده باشه!!!

این از این! ولی شما بزن Electrical Engineering! تخصصیش نکن!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط ziban نمایش پست ها
    خيلي مهم
    درخواست يه راهنمايي فوري دارم

من همين الان نامه پذيرش و i_20 خودم کرفتم ولي متاسفانه دانشگاه اشتباه کرده i-20همسرم ودخترم را نفرستاده اين در صورتيکه دانشگاه قبلا يک اسکن از سه سري i-20 )خودم همسرم ودخترم براي من ارسال کرده بود. حالا من همبت چهارشنبه آنکارا وقت دارم بليط و هتل مون رو هم گرفتم .hisenberg و simoon عزيز يا هر کدام از دوستان که تجربه مشابه ايي داره به نظرتون من چه کار کنم ؟ميشه ازi-20 همسرم ودخترم خودم پرينت بگيرم ببرم؟
    البته اين را هم اضافه کنم که من همبن الان از دانشگاه خواستم که با يک پست سريع مدارک جا افتاده را به آدرس هتلم بفرسته که اميدوارم تو اي دو روز بزسه.
    خوا هشا اگر ميشه من و راهنمايي کنيد.
    سلام...

یکی از دوستان به نام refigh60 الان آنکارا زندگی می کنه... اگر فکر می کنی به دردت میخوره بگو دانشگاه سریع fedex کنه به آدرسش بچه کار درست و کار راه اندازیه!!! ایشالا که برسه به دستش سریع!!!

همون پرینت ها رو هم ترجیحاً داشته باش!!! اگر همسرتون و دخترتون رو راه ندن پول وقتتون که 160 دلار هست نمیپره! ​میشه زندش کرد! نگران نباش!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط eduphysics نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من سر یک مطلبی واقعاً گیج شدم نمیدونم چرا انقد دارن میپیچونن قضیه رو!
    من هم اکنون دانشجوی ترم آخر لیسانس هستم که اپلای کردم و پذیرش دارم. حالا در قسمت Work/Education/Training Information به تفکیک چه باید بنویسم؟
    1) در قسمت Present باید بزنم not employed یا بزنم student یا education یا Engineering?
    2) در قسمت past باید چه مقطع هایی رو بنویسم؟ ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه؟ یا فقط دانشگاه لازمه؟
    3) در قسمت Past هنگام ورود Attendance date دانشگاه چون در تیر ماه فارغ التحصیل اینجا خواهیم شد وقتی میزنم July 2014 میزنه که
    Date of Attendance To cannot be equal to or later than today!
    4) قسمت additional را چه باید زد؟
    5) از آنجا که پسر دایی من محصّل بوده در آمریکا آیا در پاسخ Do you have any relative in US، باید Yes را بزنم که الکی حساسیت ایجاد بشه یه No؟
    ممنونم
    1. به عنوان student بزنی بیشتر میپسندم..... کلاً اگر تو کار نباشه هم بهتره! چون شما از دانشگاه پولی نمیگیرد تو لیسانس.. اگر تو ایران دکتری میخوندی و حقوق بگیر بودی آره!! میگفتم به عنوان کار بزنی!

2. از راهنمایی بنویس به بالا... از دبیرستان به بالا هم بنویسی مشکلی نیست!

3. تاریخ اتمام لیسانس رو تو DS-160 تاریخ روزی بزن که داری پر می کنی فرم رو!

4. additional point of contact منظورتونه؟! فامیل نباشه ... همسایه... استاد بی خط.ر... از این جور چیزا بزن!

5. پسر دایی اگر فقط پسردایی بود نزنی بهتره!

نقل قول نوشته اصلی توسط samanehghgh نمایش پست ها
    میشه من برای محکم کاری یه بار دیگه این سوالو بپرسم که خیالم راحت شه. تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه میشه الان من برم فقط همون شماره ای مه اول فرم DS160رو میده برای وقت سفارت استفاده کنم و Sevis Fee رو بریزم و وقت سفارت و بگیرم . بعد سر فرصت بشینم این فرم DS رو پر کنم. یعنی مشکلی نیست دیگه؟ خیالم راحت باشه؟ چون میتریم وقتا پر شه این فرمم وقت گیره یه ذره!!
    ممنون
    مشکلی نیست! میتونید از این کلک ها بزنیئ!

بعد هم حتی اگر سابمیت کرده باشید میشه یه دونه دیگه پر کنید و جایگزین کنید.. بالاتر link اش رو دادم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام

اول از همه که کنترل اصلاً حساس نیست!!! به شرطی که تو multi/swarm robotic.... turbomachinery و هواپیمای بدون سرنشین استفاده نشده باشه!!!

این از این! ولی شما بزن Electrical Engineering! تخصصیش نکن!

دستتون درد نکنه. ممنون. یک سوال دیگه من خواهر شوهرم امریکا هستن و کس دیگه ای اونجا ندارم.
    واسه " Do you have any other relatives in the United States?" باید چی بزنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_k88 نمایش پست ها
    دوستان به نظرتون اشکال نداره که من یه فرم جدید پر کنم و شماره اون رو تغییر بدم تو پروفایم؟؟
    یا به نظرتون وارد نکردن مدرسه های دبیرستان خیلی هم مهم نیستن. کسی تجربه مشابهی رو ندیده؟
    هیچ مشکلی نداری که عوض کنید و اضافه کنید!

به نظرم بهونه دستشون ندید!

Junior Member

هایزنبرگ با این پست بالا منو به شک انداختی! یه سوال: اگه من هنوز از مقطع ارشد فارغ نشده باشم لازمه که اونو تو قسمت past بنویسم؟؟ من ننوشتم و فقط تو قسمت present گفتم که هنوز student هستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Olivier نمایش پست ها
    هایزنبرگ با این پست بالا منو به شک انداختی! یه سوال: اگه من هنوز از مقطع ارشد فارغ نشده باشم لازمه که اونو تو قسمت past بنویسم؟؟ من ننوشتم و فقط تو قسمت present گفتم که هنوز student هستم.
    سلام کار درستی کردید!

نقل قول نوشته اصلی توسط farzta نمایش پست ها
    دستتون درد نکنه. ممنون. یک سوال دیگه من خواهر شوهرم امریکا هستن و کس دیگه ای اونجا ندارم.
    واسه " Do you have any other relatives in the United States?" باید چی بزنم؟
    سلام

به نظرم شوهر خواهر جزو استثناهاییه که باید بزنی... در کنار دایی عمو خاله عمه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)