نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 497 از 805 نخستنخست ... 397447487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506507547597 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,961 تا 4,970 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط sara89aryanpou نمایش پست ها
    سلام من یه سوال داشتم
    اگه من الان ds-160 را برای سفارت انکارا باز کنم ولی اطلاعاتم را تکمیل نکنم. باید چه شماره ای را از ds برای گرفتن وقت استفاده کنم؟
    ایا در طی پروسه ی وقت گرفتن از من شماره sevis میخواد؟
    سوال اخر اینکه میشه از انکارا وقت گرفت و اگه تایم زودتری باز شد وقت را به جلو انداخت؟ هزینه داره؟

مرسی
    باید Application ID رو یادداشت کنید و با اون برای سفارت وقت بگیرید، از زمانی که فرم DS-160 رو شروع می کنید، به مدت 30 روز وقت دارید که تکمیلش کنید، وگرنه از بین می ره.
    بله در طی پروسه وقت گرفتن شما نیاز به شماره SEVIS و کد دانشگاهتون دارید( این دوتا توی فرم I-20 هستند)
    بله می شه اینکارو کرد، تعویض وقت هم هزینه ای نداره

Junior Member

سلام دوستان میخواستم بدونم میشه بعد از اینکه وقت سفارت گرفتیم ولی هنوز فرم DS-160 مون رو سابمیت و کامل نکرده باشیم ، میتونیم کلا شمازه DS-160 مون در صفحه سفارت تغییر بدیم و یه فرم جدید بسازیم و سابمیت کنیم؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    سلام دوستان میخواستم بدونم میشه بعد از اینکه وقت سفارت گرفتیم ولی هنوز فرم DS-160 مون رو سابمیت و کامل نکرده باشیم ، میتونیم کلا شمازه DS-160 مون در صفحه سفارت تغییر بدیم و یه فرم جدید بسازیم و سابمیت کنیم؟
    بعد از سابمیت کردن و وقت گرفتن دیگه نمیشه تغیر داد

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

سلام
    بله میشه. ولی خیلی مهم هست که فرم جدید و قدیم اطلاعاتشون خیلی تغییر نکرده باشه. من این کار رو کردم. بعد رفتم تو پروفایلم شماره DS160 رو عوض کردم. مشکلی نبود...

نقل قول نوشته اصلی توسط Potential نمایش پست ها
    سلام

ببخشید، من الان عکس در دسترس ندارم، میتونم یه عکس بی کیفیت که متناسب با استانداردهایی که گفته نیست آپلود کنم، و روز مصاحبه یه عکس خوب همراهم ببرم؟ مشکل پیش نیاد؟
    مثل اینکه خودشون اینطوری نوشتن که میشه.
    عکسی که می برید سفارت با عکسی که آپلود می کنید باید یکی باشه. عکس باید با کیفیت باشه چون روی رسید فرم DS160 هم هست و باید پرینت بگیرید با خودتون ببرید. می تونید با شماره ای که می ده وقت رو بگیرید و بعدا که عکس رو گرفتید قبل از مصاحبه فرم رو تکمیل کنید و اون رسید آخر رو با خودتون ببرید.
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

Junior Member

سلام و درود بر دوستان. 2 تا سوال در پر کردن DS دارم ممنون میشم کمک کنید.
    من f1 هستم(female) و فامیلی در امریکا ندارم. همسرم که F2 هست عموش امریکاست که قطعن در DS همسرم در پاسخ به OTHER RELATIVES میگم ولی سوالم اینه که برای خودم هم باید ایشون رو در فامیل بیارم یا نه!
    دوم اینکه برای ساپورت مالی بهتره شوهرم BS بده یا پدرم؟ هنوز هم در I20 ساپورت معرفی نکردیم.
    ممنونم از همه که کمک میکنید.

سلام
    من ریترنینگ هستم و دارم دی اس 60 رو پر می کنم.
    آیا باید اس اس ان و تکس پییر آی دی رو هم وارد کنم؟
    آدرس الانم تو یو اس رو بدم اوکی؟
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    بعد از سابمیت کردن و وقت گرفتن دیگه نمیشه تغیر داد
    وقت گرفتم ولی فرم DS-160 رو هنوز سابمیت نکردم حالا شک کردم که تو همون مرحله اول فرم DS احساس میکنم محل سفارت رو بجای دبی ، ابوظبی زدم چون مشکوکم میخواستم کلا یه فرم جدید از اول پرکنم شماره DS ام رو هم در سایت سفارت تغییر بدم یعنی مشکلی پیش میاد با وجود اینکه DS قبلی رو هنوز سابمیت نکردم؟

سلام
    من دوتا سوال دارم.
    من bs را به نام خودم گرفتم حالا در فرم ds160 یه بندی به صورت person paying for you داره اینو چی بزنم؟
    تو سفارت میخوام بگم بابام این پولو به حسابم ریخته و این تعهد نامه هم داده. در این صورت نمیدونم اون بند را چه طوری جواب بدم؟
    یه کار دیگه هم میتونم بکنم اینکه یه bs جدید به نام بابام بگیرم که با bs اولیه فرق داشته باشه و در اون بند بزنم بابام اسپانسرمه؟

حالا به نظر شما چی کار کنم؟

Junior Member morshed_812 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس برق

وقت گرفتم ولی فرم DS-160 رو هنوز سابمیت نکردم حالا شک کردم که تو همون مرحله اول فرم DS احساس میکنم محل سفارت رو بجای دبی ، ابوظبی زدم چون مشکوکم میخواستم کلا یه فرم جدید از اول پرکنم شماره DS ام رو هم در سایت سفارت تغییر بدم یعنی مشکلی پیش میاد با وجود اینکه DS قبلی رو هنوز سابمیت نکردم؟
    سلام

پست 17 اینجا رو بخون
    "You were given this life because You are strong enough "

Junior Member

سلام
    من یک فرم DS-160 یک ماه و نیم پیش نصفه پر کردم و save کردم حالا وقتی retrieve می کنم فرم را میاره اما بالای فرم تاریخ expriration date رو زده آخر April که یعنی گذشته است. این یعنی من دیگه نمی تونم این فرم را تکمیل کنم و بفرستم؟
    سوال دیگه اینکه من این فرم رو وقتی برای یک سفارت دیگه upload می کنم بهم یک شماره جدید میده اما باز همان تاریخ انقضای قبلی یعنی آخر اپریل اون بالای فرم وجود داره. مشکل چیه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)