نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 499 از 805 نخستنخست ... 399449489490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509549599 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,981 تا 4,990 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد-صنابع- شریف

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام
    هایزنبرگ عزیز ! یک سوال !
    من فرم دی اس رو کامل پر کردم ! و کانفرمیشن گرفتم !
    اما الان که چک کردم دیدم دو بخش آخر رو که شمال درسی و بکگروند است رو پرینت نگرفتم.
    ممکنه کامل نکرده باشم ولی کانفرمیشن گرفته باشم ؟؟؟؟؟
    من با همین دی اس وقت گرفتم ! اگه مشکلی باشه، میشه که یک دی اس دیگه با خودم ببرم سر وقت مصاحبه ؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sara89aryanpou نمایش پست ها
    مرسی که موضوع را برام روشن کردید اگه یه bs جدید بگیرم به نام پدرم و اونو تو سفارت ارائه بدم، مشکلی برام پیش نمیاد؟
    یعنی منظورم اینه که اونا نمیدونن من چه bs به دانشگاه ارائه دادم؟

ممنونم
    بهترین کار مممکنه همینه که یدونه از پدر عزیزتون بگیرید و بدید..

اونا نمیدونند... گاهی اوقات از پدر هم بدید تو I-20 باز هم میزنه Self... برای همین از پدر بدید.. و تو Ds-160 هم بزنید پدر... این خیلی کمک میتونه بکنه!

باز هم میگم... بودن کسایی که از خودشون دادن BS رو.. ولی باز هم شانس این که به مشکل بخوری هست... حداقل وقتی از پدر میدی مطمئن میشی که مشکلی نداری دیگه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام

چون وقت نگرفتید مشکلی نداره. یک فرم جدید ایجاد کنید و با مشخصات جدید پر کنید. موفق باشید
    سلام.
    قسمتی از فرم که باید اطلاعات دانشگاه فعلی مون رو وارد کنیم یه جا هست که زمان اتمام تحصیل رو میپرسه ولی من چون هنوز فارغ التحصیل نشدم نمیدونم چی بزنم.
    تاریخ اینده رو هم قبول نمیکنه در حالیکه من خرداد فارغ التحصیل فارغ التحصیل میشم.
    باید چه تاریخی رو وارد کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط applyh نمایش پست ها
    سلام.
    قسمتی از فرم که باید اطلاعات دانشگاه فعلی مون رو وارد کنیم یه جا هست که زمان اتمام تحصیل رو میپرسه ولی من چون هنوز فارغ التحصیل نشدم نمیدونم چی بزنم.
    تاریخ اینده رو هم قبول نمیکنه در حالیکه من خرداد فارغ التحصیل فارغ التحصیل میشم.
    تاریخ امروز رو بزنید!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام جناب هایزنبرگ عزیز

ممنون که وقت میذارید و کمک میکنید به بقیه،

احتمالا سوالم تکراریه و بقیه قبلا پرسیدن اما پیدا کردنش توی این همه پست سخته، ببخشید دیگه اگه تکراریه، توی پر کردن فرم DS، من چند تا سوال داشتم،

1- Intended date of Arrival رو تاریخ I20 بزنیم؟
    2- Intended length of stay in US رو مدت زمانی که توی I20 زده بزنیم؟ مال من زده 5 سال.
    3- Primary Occupation رو چی بزنیم اگه سال پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدیم و این یک سال اخیر کاری نداشتیم؟

خیلی ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    سلام جناب هایزنبرگ عزیز

احتمالا سوالم تکراریه و بقیه قبلا پرسیدن اما پیدا کردنش توی این همه پست سخته، ببخشید دیگه اگه تکراریه، توی پر کردن فرم DS، من چند تا سوال داشتم،

2- Intended length of stay in US رو مدت زمانی که توی I20 زده بزنیم؟ مال من زده 5 سال.
    3- Primary Occupation رو چی بزنیم اگه سال پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدیم و این یک سال اخیر کاری نداشتیم؟

خیلی ممنون
    1. سلام.. نه! دو هفته زودتر بزن!

2. بزن 5 سال!

3. هیچ چیزی نزن... بزن بیکار بودی و زبان میخوندی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    سلام جناب هایزنبرگ عزیز

خیلی ممنون
    سلام
    1- شما یک ماه زودتر از شروع تمر میتوندی وادر کشور شید. پس همون یک ماه بزندی که اگر برنامه عوض شد و زودتر رفتید اطلاعاتتون درست بوده باشه.
    2- 4 سال بزنید. بیشتر شد مشکلی نداره. اگر الان بیشتر بزندی ممکنه آفیسر بپرسه یا حس کنه می خواهدی بیشتر بمونید.
    3-بیکار

شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط applyh نمایش پست ها
    سلام.
    سلام
    اگر آینده رو نمیگیره آخرین تاریخی که میگیره بزنید . مشکلی نداره و حساسیتش اونقدر نیست.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

سلام دوستان ببخشید ممکنه سوالم تکراری باشه.

آیا باید برای تمام همراهان فرم ds-160 رو پر کرد. یه جایی خوندم باید گروهی پر کنی و بعدش برای تک تک افراد جداگانه فرم رو پر کنی. آیا درسته؟ من با همسر و فرزندم می خام برم.

با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    اگر آینده رو نمیگیره آخرین تاریخی که میگیره بزنید . مشکلی نداره و حساسیتش اونقدر نیست.
    شادزی
    سلام سایمون

من یه چیزی رو متوجه نمیشم، مگه لازمه که تو قسمت past مقطعی که هنوز ازش فارغ نشدیم رو وارد کنیم؟ من هنوز دارم ارشد میخونم و این مقطعو تو فرم ننوشتم ولی به جاش تو قسمت present نوشتم که هنوز student هستم. فرم رو هم سابمیت کردم. الان لازمه یه فرم جدید پر کنم و مثل همه بچه ها این مقطع رو هم به تحصیلات گذشتم اضافه کنم.

ممنون

Junior Member

سلام
    من تو پستهای قبلی گشتم.
    در مورد وارد کردن شماره تلفن، تو صفحه اول شماره کامل را با 009821 قبول میکنه! یعنی میتونی 14 رقم بنویسی ولی در مورد شماره تلفن شرکتهای که کار کردی رقم کم میاری! اون وقت باید چیکار کنم؟ مثلا بنویسم 9821 و بعد شماره شرکت یا نمیدونم! شما بگید. با + هم طبق پستهای قبلی قبول نمیکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)