سلام
من 4 سال سابقه كار برنامه نويسي و كار در شركت it دارم. در ضمن كارهايي مثل مديريت پروژه و كار طراحي نرم افزار و مديريت تيم پياده سازي را هم شامل مي شه.
كسي مي تونه نمونه اي از يك سابقه كاري در NOC 0213 بهم بده .. چون نمي دونم دقيقا چطور اين ها رابيان كنم كه مشكلي برام پيش نياد و مجبور نشم دقيقا از همون عناوين استفاده كنم...
سلام دوستان
خواهش مي کنم هر کسی در مورد اين موضوع اطلاعاتي داره بگه!!!
در Application For Permanent Residence In Canada که در واقع فرم IMM0008 GENERIC مي باشد قسمت 12.Education
من لیسانسم 5 سال طول کشیده و حال باید من 12 سال تحصیلات مدرسه
+ 5 سال تحصیلات دانشگاه کنم که بشود 17 یا باید 4 سال روتین دانشگاه را با 12 جمع کنم و 16 سال را بنویسم؟؟؟
خواهش می کنم هر کس می داند کمکم کند
این سوال در بخش 10.Education فرم Background هم معني پيدا مي کند ویعني من نمي دانم سوال 10 IMM008 schedule 1 را چگونه حساب کنم!!!!
هر کسي مي داند کمکم کند !!!خواهش
سلام. تا آنجایی که من اطلاع دارم ارزش لیسانس برای شما همان 4 سال حساب می شود حتی اگر 1 نفر لیسانسش را در 8 سال هم بگیره باز همون 4 سال حساب می شه . البته از شما زمان شروع و اتمام دوره های تحصیلیتون را هم می خواهند که باید دقیقا قید کنید( از اول همین 17 سال را بنویس) ولی طولانی تر خواندن یک دوره مثلا لیسانس ارزش و امتیاز بیشتری کسب نمیکنه! و اونها به مدرک آخر نگاه میکنن.
البته این برداشت منه! من فکر می کنم باید همون 5 سال را بنویسید چون احتمالا در مدارک دانشگاهتون هم تاریخ ورود و فارغ التحصیلیتون را همین طور قید میکنن. و نوشته شما نباید با مدارکتون مغایرت داشته باشه. خود اونها هم مثلا برای مدرک مستر یک مینیمم سال تحصیل و ماکسیمم سال تحصیل را در نظر می گیرند و این مسئله چیز عجیبی براشون نیست! باز هم میگم که این صرفا نظر منه...امیدوارم دوستانی که متبحرتر هستند هم نظرشون را بدن!
دوست عزیز سلام
همونطور که پرسیدید دو جا هست که پرسیده
1. شماره 12 فرم IMM 0008 generic اونجا باید همون 16 سال رو بنویسید و لیسانس رو 4 سال حساب کنید و
2. در فرم Shedule 1 شماره 10 باید 5 سال رو ذکر کنید.
من هم شرایطم تقریبا مثل شما هست اما با دو تا وکیل که مشورت کردم همینو بهم گفتن
موفق و پیروز باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)