صفحه 43 از 97 نخستنخست ... 33343536373839404142434445464748495051525393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 965

موضوع: تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

نقل قول نوشته اصلی توسط mannan نمایش پست ها
    شما یه تاریخ شروعی رو به دانشگاه اعلام میکنید و یه مدتی قبل اون میتونید وارد نیوزیلند بشید، نمیدوم قصد دارید دیفر کنید یا اینکه زمان لازم رو دارید که قبل تاریخ مربوطه نیوزیلند رو بگردید. در مورد ویزا مشکلی نیس
    زمان شروع تحصیل مشخص شده ولی طبق نامه دانشگاه این زمان می تونه تا چند ماه هم بدون نیاز به دیفر کردن تغییر کنه
    با توجه به این موضوع فکر میکنید زمان 1 ماهه بین ورود و حضور مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    دوست عزیز
    دانشگاه های نیوزلند بخصوص اکلند بشدت معدل محورند بنظر من با توجه به معدل لیسانس شما و معدل فوق 17 شما و اینکه متاسفانه فوق شما پایانامه ندارد و 100 البته شما مقالات ای اس ای هم ندارید بنظر من شانسی برای گرفتن بورس ندارید ولی چون شهریه دکتری در نیوزلند کم (5000$) هست در مقایسه با استرالیا(25000$ ) می توانید با هزینه شخصی برید .
    سلام. 1- اینجا ارتباط با استاد برای ارشد معنی داره و جواب میدن؟البته من مقاله ندارم فعلا ولی تحقیق و علاقه و پایان نامه و ....
    2- اصلا میشه به گرفتن فاند ارشد با معدل 19 به بالا امید داشت؟ معیاری برای تطبیق معدل دارند (چیزی مثل WES در آمریکا مثلا)؟
    3- دانشگاه های ایران رو می شناسن؟
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

لیسانس: دانشگاه سراسری، رشته ی غیر مرتبط، معدل 13.20
    فوق لیسانس: آزاد، صنایع، معدل 17.5
    2 مقاله ی اکسپت کنفرانس بین المللی
    2 مقاله سابمیت برای ژورنال
    ایلتس:6.5(همه ی بندها بالای 6)
    GRE:1040
    5 سال سابقه ی با بیمه به عنوان مهندس طراح و کنترل کیفی
    زمینه ی مورد علاقه:بهینه سازی، تخمین هزینه، الگوریتم های فراابتکاری و ....
    سن 31 سال
    امسال پذیرش فوق از دانشگاه فنلاند دارم که فقط می خوام یک سال برم اونجا و از اونجا اپلای کنم
    به نظرتون شانسی برای فاند در نیوزلند دارم
    اگر بخوام با هزینه ی شخصی بیام میتونم امید داشته باشم کار پیدا کنم و یا فاند بگیرم
    فنلاند بودنم مشکلی در ویزا ایجاد نمیکند
    ممنون میشم راهنماییم کنید

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط BroSis نمایش پست ها
    لیسانس: دانشگاه سراسری، رشته ی غیر مرتبط، معدل 13.20
    فوق لیسانس: آزاد، صنایع، معدل 17.5
    2 مقاله ی اکسپت کنفرانس بین المللی
    2 مقاله سابمیت برای ژورنال
    ایلتس:6.5(همه ی بندها بالای 6)
    GRE:1040
    5 سال سابقه ی با بیمه به عنوان مهندس طراح و کنترل کیفی
    زمینه ی مورد علاقه:بهینه سازی، تخمین هزینه، الگوریتم های فراابتکاری و ....
    سن 31 سال
    امسال پذیرش فوق از دانشگاه فنلاند دارم که فقط می خوام یک سال برم اونجا و از اونجا اپلای کنم
    به نظرتون شانسی برای فاند در نیوزلند دارم
    اگر بخوام با هزینه ی شخصی بیام میتونم امید داشته باشم کار پیدا کنم و یا فاند بگیرم
    فنلاند بودنم مشکلی در ویزا ایجاد نمیکند
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    دوست عزیز
    با توجه به معدل لیسانس که خیلی کم هست و معدل محور بودن دانشگاه های نیوزلند بسیار بعید هست بورس بشی فقط من دانشگاه لینکلن را پیشنهاد می کنم اقدام کنیدر مورد کار پیدا کردن خیلی بعیده چون هم درست سنگینه و هم چندان نیوزلند کارپیدا کردن ساده نیست
    با توجه به پذیرش شما از فنلاند پیشنهادئم اینه که بری اونجا با یک معدل عالی درست را تمام کنی بعد برای نیوزلند یا جای دیگه اقدام کنید
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

دوست عزیز
    با توجه به معدل لیسانس که خیلی کم هست و معدل محور بودن دانشگاه های نیوزلند بسیار بعید هست بورس بشی فقط من دانشگاه لینکلن را پیشنهاد می کنم اقدام کنیدر مورد کار پیدا کردن خیلی بعیده چون هم درست سنگینه و هم چندان نیوزلند کارپیدا کردن ساده نیست
    با توجه به پذیرش شما از فنلاند پیشنهادئم اینه که بری اونجا با یک معدل عالی درست را تمام کنی بعد برای نیوزلند یا جای دیگه اقدام کنید
    یعنی معدل فوق ایران کخ حدود 17.70 شده بدرد نمیخوره
    بهتره یه فوق دیگه هم بگیرم یا 2 بجاش ای اس ای بدم؟؟؟

ApplyAbroad Superstar

Cool پاسخ : تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

یعنی معدل فوق ایران کخ حدود 17.70 شده بدرد نمیخوره
    بهتره یه فوق دیگه هم بگیرم یا 2 بجاش ای اس ای بدم؟؟؟
    دوست عزیز
    رزومه من را ببین معدلام کپی شماست و مقاله هم داشتم ..... بورس نشدم نیوزلند رقابت فوق العاده بالاست همه دانشگاه ها هم استاد داشتم و هم کلی پیگیر شدم فقط لینکلن بهم افر تحصیل یکساله بعد اقدام برای بورس داد
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

دوست عزیز
    رزومه من را ببین معدلام کپی شماست و مقاله هم داشتم ..... بورس نشدم نیوزلند رقابت فوق العاده بالاست همه دانشگاه ها هم استاد داشتم و هم کلی پیگیر شدم فقط لینکلن بهم افر تحصیل یکساله بعد اقدام برای بورس داد
    دوست عزیز پس با تجربه ی شما معدل مجدد فوق مهمتر از مقاله ی ای اس ای است؟؟
    اهمیت نمره ی زبان چی؟؟
    من جی ار ای همین هم با زحمت گرفتم و با خوندن یه فوق دیگه نمیتونم وقتی برای ارتقاش داشته باشم
    بدون فاند چطور دانشگاه های نیوزلند پذیرش دکترا میدند یا اصلا استادها بدون فاند یا بورس قبول نمیکنند
    توی نیوزلند که فاند داشتن ربطی به اقامت نداره ؟؟؟ (مثل اروپا که حتما باید مالیات بدی تا جز سال های اقامتت محسوب بشه)

Junior Member Bita_kh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حسابداری ، دانشگاه آزاد دماوند

سلام به همگی
    لیسانس دانشگاه آزاد دارم با معدل 17 در رشته حسابداری
    مدرک زبان ندارم
    می خوام ببینم بدون مدرک زبان میتونم برای مستر از نیوزیلند پذیرش و ویزا بگیرم؟
    ممنون

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط Bita_kh نمایش پست ها
    سلام به همگی
    لیسانس دانشگاه آزاد دارم با معدل 17 در رشته حسابداری
    مدرک زبان ندارم
    می خوام ببینم بدون مدرک زبان میتونم برای مستر از نیوزیلند پذیرش و ویزا بگیرم؟
    ممنون
    دوست عزیز نه متاسفانه برای ویزا نمره زبان الزامی هست

ApplyAbroad Superstar

دوست عزیز پس با تجربه ی شما معدل مجدد فوق مهمتر از مقاله ی ای اس ای است؟؟
    اهمیت نمره ی زبان چی؟؟
    من جی ار ای همین هم با زحمت گرفتم و با خوندن یه فوق دیگه نمیتونم وقتی برای ارتقاش داشته باشم
    بدون فاند چطور دانشگاه های نیوزلند پذیرش دکترا میدند یا اصلا استادها بدون فاند یا بورس قبول نمیکنند
    توی نیوزلند که فاند داشتن ربطی به اقامت نداره ؟؟؟ (مثل اروپا که حتما باید مالیات بدی تا جز سال های اقامتت محسوب بشه)
    دوست عزیز
    والا این دانشگاه های ایران نه که خیلی رنک بالایی دارند موقع ارزیابی معدل ما را درصد کاهشی هم نیوزلند می زنه!
    نمره زبان فقط شرط لازم هست و تاثیر زیادی ندارد.
    جی ار ای برای استرالیا نیوزلند و بیشتر دانشگاه های اروپا الزامی نیست البته تاثیر ++ دارد
    بدون فاند پذیرش میدن به من هم لینکلن داد که نرفتم از خداشونه پول بگیرن!
    سوال اخر را نمی دونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)