سلام. 1- اینجا ارتباط با استاد برای ارشد معنی داره و جواب میدن؟البته من مقاله ندارم فعلا ولی تحقیق و علاقه و پایان نامه و ....
2- اصلا میشه به گرفتن فاند ارشد با معدل 19 به بالا امید داشت؟ معیاری برای تطبیق معدل دارند (چیزی مثل WES در آمریکا مثلا)؟
3- دانشگاه های ایران رو می شناسن؟
نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....
لیسانس: دانشگاه سراسری، رشته ی غیر مرتبط، معدل 13.20
فوق لیسانس: آزاد، صنایع، معدل 17.5
2 مقاله ی اکسپت کنفرانس بین المللی
2 مقاله سابمیت برای ژورنال
ایلتس:6.5(همه ی بندها بالای 6)
GRE:1040
5 سال سابقه ی با بیمه به عنوان مهندس طراح و کنترل کیفی
زمینه ی مورد علاقه:بهینه سازی، تخمین هزینه، الگوریتم های فراابتکاری و ....
سن 31 سال
امسال پذیرش فوق از دانشگاه فنلاند دارم که فقط می خوام یک سال برم اونجا و از اونجا اپلای کنم
به نظرتون شانسی برای فاند در نیوزلند دارم
اگر بخوام با هزینه ی شخصی بیام میتونم امید داشته باشم کار پیدا کنم و یا فاند بگیرم
فنلاند بودنم مشکلی در ویزا ایجاد نمیکند
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز
با توجه به معدل لیسانس که خیلی کم هست و معدل محور بودن دانشگاه های نیوزلند بسیار بعید هست بورس بشی فقط من دانشگاه لینکلن را پیشنهاد می کنم اقدام کنیدر مورد کار پیدا کردن خیلی بعیده چون هم درست سنگینه و هم چندان نیوزلند کارپیدا کردن ساده نیست
با توجه به پذیرش شما از فنلاند پیشنهادئم اینه که بری اونجا با یک معدل عالی درست را تمام کنی بعد برای نیوزلند یا جای دیگه اقدام کنید
An investment in knowledge used to pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
دوست عزیز پس با تجربه ی شما معدل مجدد فوق مهمتر از مقاله ی ای اس ای است؟؟
اهمیت نمره ی زبان چی؟؟
من جی ار ای همین هم با زحمت گرفتم و با خوندن یه فوق دیگه نمیتونم وقتی برای ارتقاش داشته باشم
بدون فاند چطور دانشگاه های نیوزلند پذیرش دکترا میدند یا اصلا استادها بدون فاند یا بورس قبول نمیکنند
توی نیوزلند که فاند داشتن ربطی به اقامت نداره ؟؟؟ (مثل اروپا که حتما باید مالیات بدی تا جز سال های اقامتت محسوب بشه)
سلام به همگی
لیسانس دانشگاه آزاد دارم با معدل 17 در رشته حسابداری
مدرک زبان ندارم
می خوام ببینم بدون مدرک زبان میتونم برای مستر از نیوزیلند پذیرش و ویزا بگیرم؟
ممنون
دوست عزیز
والا این دانشگاه های ایران نه که خیلی رنک بالایی دارند موقع ارزیابی معدل ما را درصد کاهشی هم نیوزلند می زنه!
نمره زبان فقط شرط لازم هست و تاثیر زیادی ندارد.
جی ار ای برای استرالیا نیوزلند و بیشتر دانشگاه های اروپا الزامی نیست البته تاثیر ++ دارد
بدون فاند پذیرش میدن به من هم لینکلن داد که نرفتم از خداشونه پول بگیرن!
سوال اخر را نمی دونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)