نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 502 از 805 نخستنخست ... 2402452492493494495496497498499500501502503504505506507508509510511512552602 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,011 تا 5,020 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpi نمایش پست ها
    فکنم در شرایط معمولی 18 ماه بوده،
    کارشناسی ارشد،
    حدود یک سال.
    سلام

ممنون

چه لزومی داره که بگید خدمت عادی نکردید؟ و بنیادی بودید؟!

اگر هم راجع به یک ماه سوال شد بگید مرخصی هام رو جمع کرده بودم یه جا از خدمتم کم کردم... اینطوری که ساده تره
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia313 نمایش پست ها
    با سلام به دوستان،
    من برای ویزای دانشجویی میخوام اقدام کنم برای دبی، و TA هستم و تنها 230 دلار به عنوان پولی که دانشگاه نمیتونه ساپورت کنه برای یک سال اول و بایستی بیارم ذکر کرده،
    من در فرم D-160 جائیکه میگه اسپانسرت این سفرت کی هست اسم دانشگاه رو زدم، با توجه به اینکه دانشگاه مقدار 31000 فاند(شامل TA و Tuition waive) رو برام درنظر گرفت.
    بنظرتون درست انجام دادم یا بایستی اسم پدرم رو ذکر میکردم؟

ممنون از وقتی که میذارید.
    خوب کردی....

نه همین کاری که کردی درسته!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط arshia313 نمایش پست ها
    با سلام به دوستان،
    من برای ویزای دانشجویی میخوام اقدام کنم برای دبی، و TA هستم و تنها 230 دلار به عنوان پولی که دانشگاه نمیتونه ساپورت کنه برای یک سال اول و بایستی بیارم ذکر کرده،
    من در فرم D-160 جائیکه میگه اسپانسرت این سفرت کی هست اسم دانشگاه رو زدم، با توجه به اینکه دانشگاه مقدار 31000 فاند(شامل TA و Tuition waive) رو برام درنظر گرفت.
    بنظرتون درست انجام دادم یا بایستی اسم پدرم رو ذکر میکردم؟

ممنون از وقتی که میذارید.
    سلام
    فرقی نمیکنه خودتون رو بزنید، پدر رو یا دانشگاه. این سوالات حساسیتش به اندازه سابقه کار و سابقه ی سفر هاتون نیست.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط A1a نمایش پست ها
    سلام دوستان ، زودتر جواب بديد ممنونم
    من الان دارم فرم ds160 را بر ميكنم ، ميخوام عكس رو ابلود كنم ولي وقتي choose file را ميزنم هيج اتفاقي نميفته ، از اين مرحله هم بدون اينكه عكس رو ابلود كنم جلوتر نميده ، لطف كنيد راهنمايي كنيد ، مرسي
    سلام
    مطمئن بشید که عکس از نظر سایت مشخصات لازم رو براورده میکنه. گاهی حجم عکس بالاست یا موارد دیگه. اگر مشکل حل نشد یک عکس دیگه آپ کنید و سابمیت کنید روز مصاحبه دو قطعه عکس 5*5 همراهتون ببرید به افیسر بدید.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    چند مرحله قبل از سابمیت دوباره محلی رو که انتخاب کردی نشون میده.. و اونجا میتونی عوضش کنی!

اگر نشد.. سابمیتش کن... وقتی سابمیت کردی... ببند.. دوباره برو retrieve کن! و بعد از retrieve کردن... میبینی که گفته print confirmation or submit a new application... یه همیچین چیزی... اون submit/create new application رو بزن.. و بعد کشور جدید رو انتخاب کن... تقریباً فرم رو 95% پر شده میاره... و باید فقط صفحه صفحه بری جلو تا سابمیت کنی!
    ممنونم از راهنماییتون اگه بعد از سابمیت کردن retrieve کردم و submit / create new application رو بزنم Application ID ام عوض میشه ؟ چون با اون ID قبلی وقت گرفتم

سلام دوستان
    تاریخ هایی که در I20 زده یکی آخرین تاریخیه که می تونم به امریکا وارد شم یکی تاریخی که اجازه موندن تا اون موقع رو دارم. در فرم DS تاریخ ورود رو می پرسه و طول دوره رو. تاریخ ورود رو آیا باید همین آخرین تاریخ که اجازه ورود دارم رو بزنم یا زودتر از اون؟ چون مثلا تاریخ شروع TA ام 10 روز جلوتر از اونه اما تاریخ شروع ترم هم در نامه ادمیشن با تاریخ I20 یکیه! الان کدومشو بزنم پس؟
    اگر همین تاریخ I20 رو بزنم یه جوری ویزا میدن که یکم زودتر اونجا باشم؟

راستی پیش دانشگاهی رو باید تو DS بزنیم؟ اگر آره باید تو رزومه هم باشه؟ من برای دانشگاه تو رزومه ننوشته بودم اگر برای سفارت اضافه بشه بد نیس؟
    ویرایش توسط shabgard66 : May 16th, 2014 در ساعت 06:24 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    راستی پیش دانشگاهی رو باید تو DS بزنیم؟ اگر آره باید تو رزومه هم باشه؟ من برای دانشگاه تو رزومه ننوشته بودم اگر برای سفارت اضافه بشه بد نیس؟
    بعله... میتونید سر هم با high school بزنید.. اگر جاش عوض شده میتونید جداش کنید بنویسید.... میتونید بنویسید تو رزومه مشکلی هم نیست!چیزی هم نیست که بخواهید نگرانش بشید!

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام دوستان
    تاریخ هایی که در I20 زده یکی آخرین تاریخیه که می تونم به امریکا وارد شم یکی تاریخی که اجازه موندن تا اون موقع رو دارم. در فرم DS تاریخ ورود رو می پرسه و طول دوره رو. تاریخ ورود رو آیا باید همین آخرین تاریخ که اجازه ورود دارم رو بزنم یا زودتر از اون؟ چون مثلا تاریخ شروع TA ام 10 روز جلوتر از اونه اما تاریخ شروع ترم هم در نامه ادمیشن با تاریخ I20 یکیه! الان کدومشو بزنم پس؟
    اگر همین تاریخ I20 رو بزنم یه جوری ویزا میدن که یکم زودتر اونجا باشم؟
    تاریخ ورود رو 2 هفته زودتر از اون تاریخ ورود I-20 بزنید...

اصلاً تضمینی نیست... سفارت خیلی هنر بکنه شما رو با late arrival برسونه وجدانش راحته ....

اصلاً رو زود رسیدن حساب نکنید که اصلاً براشون مهم نیست!

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    ممنونم از راهنماییتون اگه بعد از سابمیت کردن retrieve کردم و submit / create new application رو بزنم Application ID ام عوض میشه ؟ چون با اون ID قبلی وقت گرفتم
    بعله 100% عوض میشه اگر create new رو بزنید ! ولی مهم نیست...

چون میتونید تو سیستم وقت گرفتن سفارت برید به راحتی شماره جدید رو جایگزین کنید:

راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO! اینجا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    بعله 100% عوض میشه اگر create new رو بزنید ! ولی مهم نیست...

چون میتونید تو سیستم وقت گرفتن سفارت برید به راحتی شماره جدید رو جایگزین کنید:

راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO! اینجا
    یعنی روز مصاحبه برام مشکلی پیش نمیاد اگه Application ID تغییر بدم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)