لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام دوستان
تاریخ هایی که در I20 زده یکی آخرین تاریخیه که می تونم به امریکا وارد شم یکی تاریخی که اجازه موندن تا اون موقع رو دارم. در فرم DS تاریخ ورود رو می پرسه و طول دوره رو. تاریخ ورود رو آیا باید همین آخرین تاریخ که اجازه ورود دارم رو بزنم یا زودتر از اون؟ چون مثلا تاریخ شروع TA ام 10 روز جلوتر از اونه اما تاریخ شروع ترم هم در نامه ادمیشن با تاریخ I20 یکیه! الان کدومشو بزنم پس؟
اگر همین تاریخ I20 رو بزنم یه جوری ویزا میدن که یکم زودتر اونجا باشم؟
راستی پیش دانشگاهی رو باید تو DS بزنیم؟ اگر آره باید تو رزومه هم باشه؟ من برای دانشگاه تو رزومه ننوشته بودم اگر برای سفارت اضافه بشه بد نیس؟
ویرایش توسط shabgard66 : May 16th, 2014 در ساعت 06:24 AM
بعله 100% عوض میشه اگر create new رو بزنید ! ولی مهم نیست...
چون میتونید تو سیستم وقت گرفتن سفارت برید به راحتی شماره جدید رو جایگزین کنید:
راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO! اینجا
علاقه مندی ها (Bookmarks)