صفحه 465 از 5471 نخستنخست ... 3654154554564574584594604614624634644654664674684694704714724734744755155659651465 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,641 تا 4,650 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام به دوستان
    من چند تا از اين پستها رو كه خوندم يه كم گيج شدم، مي خوام مطمئن بشم. ممنون اگه جواب بدين:

1. آيا فرمها رو در مرحله اول فقط بايد به سيدني فرستاد يا مي‌توان حضوري يا با پست به دمشق هم فرستاد. (شنيدم يكي براي بار اول رفته دمشق و اونجا تحويل داده)

2. راجع به NOC من يه كم نگران شدم: رشته من مندسي برق با 8 سال سابقه در نيروگاه و نفت و گاز هست ( كد 2130 ) كه توي ليست NOC هست ولي توي ليست 38 تايي NOC2130 وجود نداره. ميشه راهنمايي كنيد با اين كد كسي اقدام كرده يا نه و اصولاً امكان داره با اين كد اقدام كنيم (NOC 2130: Electrical and Electronic Engineer) يا اينكه درخواست رد ميشه؟

با تشكر

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    با سلام به دوستان
    من چند تا از اين پستها رو كه خوندم يه كم گيج شدم، مي خوام مطمئن بشم. ممنون اگه جواب بدين:

1. آيا فرمها رو در مرحله اول فقط بايد به سيدني فرستاد يا مي‌توان حضوري يا با پست به دمشق هم فرستاد. (شنيدم يكي براي بار اول رفته دمشق و اونجا تحويل داده)

2. راجع به NOC من يه كم نگران شدم: رشته من مندسي برق با 8 سال سابقه در نيروگاه و نفت و گاز هست ( كد 2130 ) كه توي ليست NOC هست ولي توي ليست 38 تايي NOC2130 وجود نداره. ميشه راهنمايي كنيد با اين كد كسي اقدام كرده يا نه و اصولاً امكان داره با اين كد اقدام كنيم (NOC 2130: Electrical and Electronic Engineer) يا اينكه درخواست رد ميشه؟

با تشكر
    سلام
    1-فرم اوليه رو حتما بايد به سيدني بفرستيد
    2-كدي رو كه شما انتخاب ميكنيد حتما بايد توي 38 رشته اعلام شده باشه والا رد ميكنن.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    افشين جان مرسي
    اول اينكه مدارك مربوط به فاميلها همشو ميخواد(استيتمنت و فيش و تي 4 و....)چون من حقيقتش 5 تا داييم اونجاست و من از هر كدومشون يه چيزو فرستادم يكيشون قبض پرداختي و يكي ديگه استيتمنت بانك و ....
    شما فقط كارت اقامتو فرستادي كه ايراد گرفتن؟
    بعد ببخشيد ميخواستم بدونم كه گردش مالي با بوكلت جديد چطوريه؟
    چون من حساب بلند مدت داشتم و از همون بانك پاسارگاد خودش واسم به انگليسي از 9 ماه قبل پرينت داد و چون بلند مدت بود هيچ گردشي هم نداشت.
    ممنون به خاطر راهنماييتون
    بنظر من کافیست ، چون هر یک از آنها به تنهایی ثابت می کند که اقوام شما در حال حاضر در کانادا اقامت دارند . اما خوب من مارگزیده همه رو فرستادم !

ببینید در بوکلت قبلی فقط صحبت از موجودی بانکی بود . اصلاً مهم نیست که شما گردش مالی داشته باشید . مهم اینست که بتوانید ثابت کنید که مبلغ مورد نظر جهت اقامت اولیه را در حسابتان ذخیره کرده اید و این پول متعلق بخودتان است و قرضی نیست . گواهی بانکی شما اگر تاریخ افتتاح حساب را اشاره کرده باشد کفایت می کند .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    job offer من در زمینه مدیریت بازار بود (marketing manager) ;..
    که از شرکت یکی از اقوام گرفته بودم
    که رد شد ویزام ... و یک سال هم علاف این ماجرا بودم

سلام دوست عزیز

می توانید توضیح بدهید که چرا ویزاتون رد شد؟
    من هم Job Offer دارم و این پست شما من رو خیلی نگران کرده، اگر لطف کنید علت رد شدنتون را بگویید ممنون می شم.

مرسی
    دیانا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    1-فرم اوليه رو حتما بايد به سيدني بفرستيد
    2-كدي رو كه شما انتخاب ميكنيد حتما بايد توي 38 رشته اعلام شده باشه والا رد ميكنن.
    سلام
    ممنون از جوابتون، خوب حالا يه سوال ديگه:
    با توجه به اينكه رشته برق (2133) در صنايع مختلف كاربرد داره از جمله صنعت نفت و سابقه كار من هم مرتبط با صنعت نفت و گاز هست، مي تونم با كد NOC 2145 (Petrolium Engineer) اقدام كنم.
    اگه كسي با رشته مهندسي الكترونيك يا كنترل و ابزاردقيق اقدام كرده ممنون ميشم تجربياتش رو بگه.
    با تشكر از همه

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط diana_kch نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

می توانید توضیح بدهید که چرا ویزاتون رد شد؟
    من هم Job Offer دارم و این پست شما من رو خیلی نگران کرده، اگر لطف کنید علت رد شدنتون را بگویید ممنون می شم.

مرسی
    دیانا
    ببینید job offer من به قصد immigration که نبود و برای ویزای کار بود
    پس اگه job offer شما برای immigration گرفته شده نگران نباش
    چون case من فرق میکرد .. تازه مدارک من تو سفارت تهران بررسی شد نه سوریه .

به هر ترتیب اگه بازم سوال داشتی پست بذار تا توضیح بیشتر بدم..

Junior Member

با سلام
    من یک سوال مهم داشتم. وکیل من پرونده من رو 26 جولای باز کرد ولی شماره پرونده ای که به من داد توی سایت cic میگفت اشتباهه. بعد از اون وکیلم گفت بعد از ارسال مدارک تکمیلی فایل نامبر دوم درست میاد. اما اونهم اشتباه اومده و نمیتونم چک کنم. آیا برای کسی پیش اومده؟ وکیلم میگه زیاد پیش میاد و نامه داده که اطلاعاتمو درست کنن

نقل قول نوشته اصلی توسط m_silavi نمایش پست ها
    با سلام
    من یک سوال مهم داشتم. وکیل من پرونده من رو 26 جولای باز کرد ولی شماره پرونده ای که به من داد توی سایت cic میگفت اشتباهه. بعد از اون وکیلم گفت بعد از ارسال مدارک تکمیلی فایل نامبر دوم درست میاد. اما اونهم اشتباه اومده و نمیتونم چک کنم. آیا برای کسی پیش اومده؟ وکیلم میگه زیاد پیش میاد و نامه داده که اطلاعاتمو درست کنن
    عجيب به نظر مي آيد، بعضي دوستان در وارد شدن به سايت بدليل نام فاميلي جدا مشكل داشتند، ولي اينكه فايل نامبر اشتباه بياد، از اون حرفهاست كه باورش سخته.
    ضمنا اگر فايل نامبر سيدني شما اشتباه اومده، دمشق چجوري فايل نامبر دوم را براي شما صادر كرده؟ چونكه به هر حال هر فايل نامبري براي يك نفر هست و شما بايد فايل نامبر اول را به آنها اعلام كنيد تا براتون فايل باز كنند.
    من كه نميتونم همچين حرفي را باور كنم، حالا بقيه را نميدونم.

سلام
    یکی از دوستان من که چند ماه پیش فایل نامبرش اومده بود هفه پیش از سفارت باهاش تماس گرفتن که بره پولشو پس بگیره. وقتی هم که رفته بگیره یک پاکت بهش دادن که یک چک در وجه یک بانک در سوریه داخلش بوده بعلاوه نامه ای که توضیح داده بود چون جزو 38 شغل نبوده ردش کردن. حالا نمیدونه که چک رو میتونه در ایران نقد کنه یا نه؟ اگر کسی از دوستان اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط m_silavi نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز به نظر من وکیلتون عمدا شماره رو به شما اشتباه اعلام میکنه که اصلا توجیه پذیر نیست چون شما با داشتن فایل نامبر میتونید مثلا mailing addresse تغییر بدید و مدارک مراحل بعدیتون به آدرس جدیدی که اعلام میکنید بره نه وکیلتون البته این نظر منه. بهترین کار اینه که از وکیلتون بخواین اصل نامه دمشق یا سیدنی رو بهتون بده .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)