نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 505 از 805 نخستنخست ... 5405455495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515555605 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,041 تا 5,050 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    خیلی ممنون از جوابتون، من واسه اخری زدم not employed بعدش 5،6 خط توضیح دادم که بعد از فارغ التحصلیی زبان میخوندم، درگیر کارهای اپلای بودم و بعدش هم داشتم ژورنالم رو اماده میکردم. اوکیه این؟ زیاد باشه که مشکلی نیست؟

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
    سلام دوستان
    منم بیشتر از یک ساله از فارغ التحصلیم می گذره. سابقه کار حین تحصیلمو که جناب هایزنبرگ گفتن حذف کن. من تو رزومه تدریس خصوصی رو هم زده بودم که فک کنم گفتین اشکالی نداره که باشه. حالا من بزنم قبلا self employed بودم؟ اگر آره و الان بزنم بیکارم مشکلی نداره؟نمی گن چرا ولش کردی؟ بگم این مدت زبان خوندم و اپلای کردم کافیه؟ یا بنویسم که پدرم هم بیمار بوده و درگیر اون و خانواده بودم؟ اصلا نوشتن همچین موضوعی تو DS خوبه؟ مطرح کردنش تو مصاحبه چطور؟
    بازم ممنون از راهنمایی تون!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    آره بنویس not employed

99% اون self employed که نوشته برای کار اونجاتونه...

اون رو هم بزنید نه! که اصلاً لاتاری منظورش نیست!
    مرسی از پاسخ سریعتون
    وقتی من داشتم فرم دانشگاه را برای ویزای J پر میکردم یک سوال بود در رابطه با شغل فعلی در ایران که باید از بین خیلی از گزینه ها انتخاب میکردم. اکثرشغل ها مال بچه های فنی بود و برای من پزشکی این گزینه self employed profession که تو پرانتزم نوشته بود in medical field اون موقع احساس کردم که از همه مناسبتره. حالا که ds2019 صادر شده یک بخش داره به نام position in Iran که جلوش همین که خدمتتون گفتم نوشته شده.
    وظیفه من تو دانشکاه اونجا چند سطر پایینتر زیر عنوان subject/field code remarke نوشته شده که هست postdoctoral researcher

بازم به نظرتون همون not employed بنویسم بهتره؟؟
    مرسی از راهنمایی

Junior Member

سلام من 2 تا سوال داشتم اول اینکه آیا شماره کارت ملی رو لازم هست تو فرم DS-160 بنویسیم؟
    دوم هم اینکه برای سوال travel plans برای دانشجویی لازم چیزی بنویسیم ؟ برای کسی که ویزیتوری میخواد بره بچه هاشو ببینه چطور لازم چیزی بنویسه؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    سلام من 2 تا سوال داشتم اول اینکه آیا شماره کارت ملی رو لازم هست تو فرم DS-160 بنویسیم؟
    دوم هم اینکه برای سوال travel plans برای دانشجویی لازم چیزی بنویسیم ؟ برای کسی که ویزیتوری میخواد بره بچه هاشو ببینه چطور لازم چیزی بنویسه؟
    سلام

حتماً شماره ملی رو بنویسید!

travel plans رو بزنید نه!

=-=-=-=-=

برای کسی که ویزیتوری هم میخواد بره میتونه دقیق بزنه یا بزنه No و طول مدت رو انتخاب کنه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام دوستان
    منم بیشتر از یک ساله از فارغ التحصلیم می گذره. سابقه کار حین تحصیلمو که جناب هایزنبرگ گفتن حذف کن. من تو رزومه تدریس خصوصی رو هم زده بودم که فک کنم گفتین اشکالی نداره که باشه. حالا من بزنم قبلا self employed بودم؟ اگر آره و الان بزنم بیکارم مشکلی نداره؟نمی گن چرا ولش کردی؟ بگم این مدت زبان خوندم و اپلای کردم کافیه؟ یا بنویسم که پدرم هم بیمار بوده و درگیر اون و خانواده بودم؟ اصلا نوشتن همچین موضوعی تو DS خوبه؟ مطرح کردنش تو مصاحبه چطور؟
    بازم ممنون از راهنمایی تون!
    سلام

اگر تدریس خصوصی رو زدی تو رزومه و میخوای بزاری بمونه ( که کلاً چیز بدی هم نیست ) میتونی تو DS-160 بزنی self employed!

مشکلی هم نداره

بزن private tutor
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط AliZ1145 نمایش پست ها
    مرسی از پاسخ سریعتون
    وقتی من داشتم فرم دانشگاه را برای ویزای J پر میکردم یک سوال بود در رابطه با شغل فعلی در ایران که باید از بین خیلی از گزینه ها انتخاب میکردم. اکثرشغل ها مال بچه های فنی بود و برای من پزشکی این گزینه self employed profession که تو پرانتزم نوشته بود in medical field اون موقع احساس کردم که از همه مناسبتره. حالا که ds2019 صادر شده یک بخش داره به نام position in Iran که جلوش همین که خدمتتون گفتم نوشته شده.
    وظیفه من تو دانشکاه اونجا چند سطر پایینتر زیر عنوان subject/field code remarke نوشته شده که هست postdoctoral researcher

بازم به نظرتون همون not employed بنویسم بهتره؟؟
    مرسی از راهنمایی
    نه... همون پوزیشن واقعی ایرانتون مگه مشکلی داره!؟ همون کار پزشکی ایرانتون رو بنویسید!

سلام

اگر تدریس خصوصی رو زدی تو رزومه و میخوای بزاری بمونه ( که کلاً چیز بدی هم نیست ) میتونی تو DS-160 بزنی self employed!

مشکلی هم نداره

بزن private tutor
    ممنون
    الان رو چی بزنم اونوقت؟ بزنم بیکارم بده؟ یا بهتره بزنم هنوزم تدریس خصوصی و مشاوره کنکور (این بد نیست که؟ عنواونش چی میشه؟) می کنم؟ چون الان درگیر کارای خودمم شاگرد ندارم.

Junior Member

نه... همون پوزیشن واقعی ایرانتون مگه مشکلی داره!؟ همون کار پزشکی ایرانتون رو بنویسید!
    مرسی از پاسختون
    آخه واقعا بعد فارغ التحصیلی کار انجام ندادم. درس خوندم و تحقیق کردم. من می ترسم مدرک ازم بخوان که کجا کار می کردم. بزنم other بعد چند خط توضیح بدم که چند تا مرکز تحقیقات که تو CV هم نوشتمشون کار میکردم و درس هم میخوندم و تاکید هم بکنم که self employed بودم و جای خاصی مثلا درمانگاه خاصی به طور ثابت نبودم تو این مدت، ایرادی داره؟

ممنون میشم بازم راهنمایی کنید

Junior Member

سلام

حتماً شماره ملی رو بنویسید!

travel plans رو بزنید نه!

=-=-=-=-=

برای کسی که ویزیتوری هم میخواد بره میتونه دقیق بزنه یا بزنه No و طول مدت رو انتخاب کنه!
    ممنونم یه سوال دیگه ! کارآموزی که جز واحدهای درسی دانشگاه تو مقطع لیسانس بوده رو باید بنویسیم؟ جز سابقه کار به حساب میاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    ممنون
    الان رو چی بزنم اونوقت؟ بزنم بیکارم بده؟ یا بهتره بزنم هنوزم تدریس خصوصی و مشاوره کنکور (این بد نیست که؟ عنواونش چی میشه؟) می کنم؟ چون الان درگیر کارای خودمم شاگرد ندارم.
    به نظرم چون قابل ترک کردن نیست پیوسته بزن که شاگرد داری و الان هم داری!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)