صفحه 468 از 5471 نخستنخست ... 3684184584594604614624634644654664674684694704714724734744754764774785185689681468 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,671 تا 4,680 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

srj عزیز ما هم با اختلاف 20 روز با شما کماکان در pending بسر میبریم.

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط DIPSY نمایش پست ها
    srj عزیز ما هم با اختلاف 20 روز با شما کماکان در pending بسر میبریم.
    دوست گرامي
    از آنجا كه طي چند ماه اخير تغيير وضعيتي از pending به in process نداشته ايم قطعاٌ اولين نفري كه اين تغيير را داشته باشد مي تواند شروع بررسي بايد ساير پرونده ها باشد پس اميدوارباشيم قبل از شروع سال ميلادي اين امر تحقق يابد.

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    به نظر من شما نمیتونید با مدرک مهندسی که دارید برای NOC 2145 اقدام کنید.چون

A bachelor's degree in petroleum engineering or in a related engineering discipline is required

یه نگاهی به لینک زیر بنداز(فکر کنم قبلآ دیده باشی.)
    http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...spx?val65=2145

شما کد 7241 یا 7242 را یه بررسی بکنید

در امور مهاجرت به کانادا بخش Employment Requirements مشاغل نادیده گرفته میشه.
    این مطلب در بوکلت op06 قید شده.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    در امور مهاجرت به کانادا بخش Employment Requirements مشاغل نادیده گرفته میشه.
    این مطلب در بوکلت op06 قید شده.
    سلام
    اين مطلب درست هست چونكه پنج شنبه شب خانم طباطبايي در تلوزيون تصوير ايران اين مسئله رو به يكي از كساني كه سوال كرده بود تاكيد كرد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    دوست گرامي
    از آنجا كه طي چند ماه اخير تغيير وضعيتي از pending به in process نداشته ايم قطعاٌ اولين نفري كه اين تغيير را داشته باشد مي تواند شروع بررسي بايد ساير پرونده ها باشد پس اميدوارباشيم قبل از شروع سال ميلادي اين امر تحقق يابد.
    قطعا همینطوره دوست عزیز
    ما هم بی صبرانه منتظریم تا از شما و دیگر دوستان خبرهای خوش دریافت کنیم

ميشه دوستان در اين مورد منو كمك كنن: قبلا يه بار پرسيدم:
    من تو دانشگاه آزاد تدريس مي كنم آيا با كد 4131 مي تونم اقدام كنم. مدركم فوق ليسانس مكانيك هستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها
    من تو دانشگاه آزاد تدريس مي كنم آيا با كد 4131 مي تونم اقدام كنم. مدركم فوق ليسانس مكانيك هستم.
    بله می تونید! نگران هم نباشید!
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها

سلام
    فکرکنم کد مربوطه 4121 باشه نه 4131:

Teach one or more university subjects to undergraduate and graduate students

به نظر من برای اقدام به مهاجرت مشکلی نخواهید داشت.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    دوست گرامي
    pending منم یه خورده رد شد از 80 روز! پیش بینی من اینه که تا ژانویه پرونده‏هایی که سه، چهار ماهه Pending هستن تبدیل به In Process میشن و مدیکال ها هم تا بعد عید خودمون میان دم در خونه ها! همش قراره عیدی بگیریم
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Talking پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    بله می تونید! نگران هم نباشید!
    رنا جان ممنون. اين قدر محكم گفتي كه ديگه نگرانيم رفع شد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)